שרשור פרק 7X06
ים

Assilicious

New member
איזה פרק מוזר../images/Emo58.gif

קודם כל, ההתחלה של הפרק, לפני השיר פתיחה, זה אחד הפתיחים הכי עלובים של הסדרה, אם לא ההכי עלוב. זה היה נראה כמו הפקה ב-2 שקל.. הפרק עצמו היה ממש טוב, טיפה חופר מידי לדעתי, אבל עדיין מעולה. אבל מה נסגר עם קלארק עכשיו
, הוא גילה שקארה טובה ועכשיו הוא גונב ממנה את הקריסטל??
הסדרה הזאת הפכה להיות אופרת סבון...
וכואב לי על קלואי

MR פורCHן

New member
../images/Emo58.gifתגובה ראשונה שלי פה

אז ככה חיכיתי כל כך הרבה זמן לעונה השביעית ( אחרי עונה שישית מדהימה ) וקיבלנו שיחזור של העונות הראשונת בלי מתח בלי כלום...הכל ניפתר בפרק אחד ... בכמה דקות .. מקווה שיהיה שיפור בהמשך יש להם הרבה מה ללמוד מהכותבים של גיבורים .. קיצור אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל לאנה דיי מעצבנת אתם לא חושבים ? דיי נמאס ממנה אפילו שהיא הכי כוסית בעולם מישהו ראה את הטריילר לפרק הבא? ניראה לי הולך להיות משו טוב..( הטריילר הפיח בי תקווה) אז שבת שלום .. מהמשתתף הסמוי .. הייתי ממשיך לחפור אבל שבת ניכנסה .. ברוך הבא לי

Assilicious

New member
../images/Emo45.gifבהחלט נמאס מלאנה../images/Emo3.gif

ואני גם לא הייתי מאמין שאני אגיד את זה.

Superboi

New member
../images/Emo45.gifבאמת עונה די מאכזבת../images/Emo4.gif../images/Emo59.gif

וכדאי לך ללמוד את זה :)

nlevi15

New member
פרק בסדר ../images/Emo58.gif

מתקדמים בעלילה וזה טוב, בסוף זה קלארק שגנב את הקריסטל טוויסט חזק איך גימי החנון הזה הביא את קארה?? עכשיו קלואי נשארה לבד לא רואים את לאנה לואיס וקארה באותו פרק תמיד זה שתיים מהם אם שמתם לב

ממ..דעתי../images/Emo58.gif

קודם כל נחמד שגילינו במת מה קרה עם ז'ור אל הקריסטל וזה פרק די משונה..מה נדפק עם כולם
לאנהה בכלל התהפכה[זה נחמד אבל משו פה מסריח חוץ מזה שהיא מסתירה משו,והורסת את הקשר שלה עם קלארק.קיצר הפכה ללות'רית חח] קלואי עודלא ממש חזרה לעצמה מאז שגילתה ת'כוחות וזה =/ קארה וג'ימי ?O_O :?? וקלארק שגנב את הקריסטל שהוא הדבר הכי חשוב לקארה..או לפחות היה..זה הוציא אותו טיפה רשע לא יודעת. ואגב חח מה הקטע עם הקריסטל למה מה הוא יעשה עם הDNA של אמא שלו XD מקווה שפרק הבא יהיה יותר טוב :] לפי הטריילר לאנה ביאצ'. די מתאים לה הקטע של הרעה.. אגב אני די קוראת סמויה פה אז החלטתי להגיב :]

sinergia78

New member
דעתי על הפרק...

התחלה לא משו לא ניראה כל כך אמין, שאר הפרק די טוב. לנה בסוף תתברר ש"רעה", ובמיוחד אחרי שראיתי את הפרומו לפרק הבא, ניראה שיהיה מעניין. קלארק יצא קצת מנייאק שגנב לקרה את הקרסיטל, ובכלל לא הבנתי מתי בכלל הוא הספיק לקחת אותו?? וגימי הביא את קרה, וניראה שיהיה מעניין עכשיו סיפור קינאה יחד עם קלואי.

../images/Emo58.gif שיפור דווקא

אהבתי את הפרק הזה יותר מכל פרק אחר עד עכשיו, קודם כל, הוא היה הכי פחות טלנובלי. לאנה כלבה- אחרי 6 שנים אף אחד עוד לא קלט את זה?
תעיפו אותה וזהו! המשפט שליונל אמר ללקס, זה כמו מה שלקס אמר לליונל כשהיה לקס טוב ולקס רע. רואים את אותה ההשפעה בפנים, מייקל אחלה שחקן. חבל לי על קלואי, הפרצוף שהיא עשתה בסוף... עד שהיא חזרה לעצמה... קלארק פתי, הוא כל כך נאחז בכל טיפה של קריפטון (חוץ מאשר ההאלה הירוקות) שהוא שוכח הכל. נראה לי שיש מאחורי קארה הרבה יותר ממה שהיא מראה. אהבתי את הסצנה עם אמא שלי קלארק, זה היה ממש אותנטי, וקארה היתה שם ממש יפה
אני חושבת שהסדרה סוף סוף עולה קצת על המסלול, יותר להתמקד, פחות להטלנבל (המצאתי מילה
)

LeRanch

New member
תקראו לי סנילי../images/Emo58.gif

אבל איך לעזאזל קלואי הייתה כ"כ אדישה כשהיא ראתה את לאנה? היא הרי חשבה שהיא מתה, לא?!
לא זכור לי שמישהו סיפר לה שלאנה בחיים.. הפרק עצמו היה די מגניב, במיוחד כל הקטעים שקארה נזכרת בעבר (הופתעתי שהיא ולארה ביקרו בכדוה"א לפני מטר המטאורים). בסוף הפרק כשקלארק הראה ללאנה ת'קריסטל, הייתי ממש לא מופתע. זה היה שקוף לגמרי שהוא גנב אותו לפני שקארה הספיקה להגיע למעבדה.. כל הסיפור של לאנה והתמיכה הזאת בנפגעי מטאורים - זה היה ברור שהכל הסוואה לכך שהיא מרגלת אחרי כל מה שלקס עושה וכו'. אני דווקא אוהב אותה ככה
עדיף על התמימות המעצבנת שלה בעונות 1-5..

ברודי

New member
לי זה לא היה שקוף..../images/Emo58.gif

מה האינטרס של קלארק לגנוב את הקריסטל? לא ברור בכלל... הפרק היה קצת לוקה בחסר לטעמי.. לא יודעת הם התחילו ממש מעניין את העונה ומשמה זה רק התדרדר..

Tal2012

New member
גם אני לא הבנתי !

באמת מוזר איך קלואי פתאום ראתה את לאנה , הרי היא חשבה שהיא מתה
או שמא פספסתי את הקטע שהן נפגשות לפני ?
משהו מסריח פה...

handlessman

New member
דווקא לי זה לא נראה מוזר... ../images/Emo58.gif

כי היה לי בראש שהן כבר נפגשו מתישהו. אם אני לא טועה הם באמת כבר נפגשו, זכור לי משהו. אולי אני אעבור אחר כך ככה בריפרוף על כל הפרקים...

LeRanch

New member
אין סיכוי../images/Emo58.gif

כל הקטעים של קלואי בעונה 7 הם עם קלארק/קארה/לויס/ג'ימי/לקס. את לאנה היא לא ראתה (כי היא התחבאה בבית של קלארק וביקשה ממנו לא לספר לקלואי שהיא בחיים).

ממתי קלארק נהיה מניאק?! ../images/Emo58.gif 706

אז קלארק בעצם גנב את הקריסטאל לפני קארה ואפילו לא סיפר לה על זה? בחיים לא הייתי מאמין עליו! אפילו בתור קלארק עם הקריפטונייט האדום לא היה מבצע מעשה שפל כ"כ! איזה מניאק!

oltzy

New member
הסמל של זוראל../images/Emo58.gif../images/Emo35.gif

מישהו יכול להזכיר לי מתי ראו כבר את הסמל הזה שרואים לכמה שניות על השרשרת של זוראל בזמן שהוא מדבר עם קארה בתחילת הפרק? זה לא הסמל של ג'וראל. ואני חושב גם לא של זוד או אולי כן?

Superboi

New member
זה אחד הסמלים שתמיד מופיעים.../images/Emo59.gif

על המפתח של החללית, על האבנים שהיו מרכז עונה 4, בכתב הקריפטוני וגם במערה שדרכה קלארק עובר למבצר.

yafufa88

New member
זה הסמל של ../images/Emo58.gif

משפחת "אל", וכנראה מופיע על כל החפצים שלהם.. ואם אני לא טועה זה הופיע על הקמע של ראיה בפרק 6x01 והיא אמרה שג'ור-אל נתן לה אותו..

למעלה