שרשור פרק 7X06
ים

Superboi

New member
יש מצב שהם פשוט עפו, לא?../images/Emo3.gif../images/Emo58.gif../images/Emo59.gif

לארה, קארה וזור-אל, אני מתכוון. קארה אמרה משהו על המהירות שלה, ושזה לא בעיה להגיע ממקום למקום. השאלה למה כשהיא טסה אחרי קלארק היא כן השתמשה בחללית...

ברודי

New member
ממה שאני הבנתי...

הם השתמשו בפורטלים בשביל לעבור ממקום למקום אבל בגלל שגנרל זוד ניסה להשתלט על קריפטון ובגלל המלחמה הם סגרו את הפורטלים... נשאר רק פורטל אחד פתוח שדרכו לארה וקארה הגיעו לכדור הארץ לראות אותו.. ולארה אמרה שזה לא אחראי מצידה לבוא דרכו ושאבא שלה יכעס וכ"ו מכיוון שקלארק נשלח כשהוא היה תינוק אפשר להבין שעברו כמה חודשים מאז הביקור שלהן בכדור הארץ [שבו לארה היתה רק בתחילת ההריון] ובינתיים המלחמה התגברה וסגרו את כ-ל הפורטלים כולל האחרון. בגלל זה שלחו את קלארק ואת קארה בחללית במסע של 3 שנים ולא דרך שער...

Superboi

New member
התכוונתי לשרשר אלייך../images/Emo59.gif

כי רציתי להגיד לו בדיוק אותו דבר P: חח

handlessman

New member
חחח היית צריכה לשרשר לסופרבוי

הוא זה שטעה במין, לא אני. דוגמא קלאסית... תשרשרו למי שאתם מגיבים בהקשר להודעה שלו, ושלו בלבד.

Superboi

New member
SORRY../images/Emo13.gif../images/Emo59.gif

ואני אנסה להסביר שוב. handlessman כתב לך תודה ושזה הגיוני, ורציתי לחזק את דבריו, אז שרשרתי לו
... זה בכוונה. אבל עזבו חפרנו עם זה

handlessman

New member
חח דוגרי...

אבל חפירות שליטה!!! __________ | ____ ____ | | | | | | | | | | | | | | | ______ | |______ | | / \ / \ / \ /__________\

ברודי

New member
אהה תודה superboi על ההסבר...

סתם הייתי חייבת
הבנתי הבנתי, לשרשר כמו בני אדם...

הייזל

New member
../images/Emo58.gif הם הסבירו

או יותר נכון לארה שאלה את קארה "באת אחרי בפורטל האחרון שנשאר?" מה שמאוד הגיוני ומתאים לדברים שקורים במערה (כמו איך בדיוק הנוכחות של ג'ור אל מצליחה לתפקד שם ולאן קלארק נעלם בדיוק בסוף עונה 3. זה לא היה לקריפטון כי הכוכב הושמד אבל הוא גם לא היה במערה. העובדה שיש במערה פורטל (וג'ור אל ממש אומר את זה כשהוא מקים את קלארק לתחיה בעונה 5) מסבירה הרבה דברים. לא סביר שקריפטונים יעשו מסעות של שש שנים רק כדי לבקר בחור נידח או ישלחו את הבן שלהם למסע התבגרות. זה גם מסביר איך ג'ור אל הצליח להעביר את האבנים לכדור הארץ בשביל קלארק. ואיך ג'ור אל ידע למה קלארק מסוגל תחת שמש צהובה. אה, כן, באחד העולמות המקבילים בקומיקס ארץ-פריים קאל אל מגיע לסמולוויל בשיגור ולא בחללית. כן, פורטל במערה מאוד מסביר את הנוכחות של הקריפטונים בכדור הארץ ואת ההשפעה שלהם על תרבויות קדומות. מה שמעלה את השאלה המתבקשת, אם הדיסק שקארה וקלארק מוצאים מעיד על קריפטוני במצוקה על כדור הארץ, למה הקריפטוני הזה לא השתמש בפורטל?

slayer510

New member
פרק חביב../images/Emo58.gif

סופסוף נחשפו סודותיהם של משפחת "אל" המסתורית חחחח...
הופתעתי שזור-אל היה מאוהב בלארה וניסה להשיג אותה(טוב, בטח כולם הופתעו חחח
). דרך אגב, לארה(הלן סלייטר) נורא יפה(טוב בא לי להגיד גם כוסית חחחח!!!!!). אוי אוי קארה, מה יהיה איתה?! כל הזמן מסכנת את עצמה ואת קלארק: When will you learn Kara, when?! אהבתי את החיבוק בין ליונל לקלארק. ולא, אני לא הומו, פשוט אהבתי את זה שהם חיים בשלום אחד עם השני. ואהבתי איך שליונל ירה בסוכן הממשלתי הזה(או מה שהוא לא יהיה) ועזר לקלארק. אהבתי גם כשליונל שאל את קלארק מאיזה צד של המשפחה קארה והוא ענה לו שמהצד של האב המאמץ. חחח למה הוא לא גילה לו וזהו?! חשבתי שקלארק סומך עליו, הרי את הסוד של קלארק, ליונל לא חשף מעולם, למה שאת קארה הוא יחשוף?! מלקס עדיין לא רואים שום סימן של רוע, אבל זה מתקרב, אני חש בזה חחחחחח חחח מה זה, קלואי ולאנה נפגשות לראשונה לאחר שלאנה כביכול "מתה" וקלואי אפילו לא מופתעת מזה שהיא חיה בכלל ואפילו לא שואלת אותה: "מה, למה, איך, כיצד"?!?! מה זה אמור להיות?! בקיצור, פרק נחמד עם הרבה מתח(לא יותר מדי כמובן) וטוויסטים. מת לראות את הפרק הבא

orlosh4

New member
פרקק יפהה ביותר אהבתי...

זה מתחיל להיות ממש מעניין מחכה כבר לפרק הבא

רזד89

New member
הוא אמר אבא מאמץ

כי ככה הוא רואה את ג'ור אל. זה מה שהבנתי מההבעה שלו בסצינה אביו האמיתי יעני הוא ג'ונת'ן.

handlessman

New member
לא, לא נראה לי... ../images/Emo58.gif

ליונל מכיר את הסיפור של קלארק ויודע שאביו האמיתי הוא ג'ור-אל, ולא נראה לי שקלארק ישחק איתו במשחקים כאלה בקטע של "הוא כבר יבין למה אני מתכוון...". כשקלארק אמר האבא המאמץ הוא התכוון לג'ונתן - ויש לו סיבה טובה להגיד את זה, כי הוא יודע שאם יוודע לליונל שיש עוד קריפטוני על כדה"א הוא יתחיל לעשות בלאגנים ויישאל שאלות וכו', וכולנו יודעים שקלארק מנסה כמה שיותר להימנע מסיבוכים מיותרים.

למעלה