שרשור פרק 7X06
ים

aviatiko

New member
שרשור פרק 7X06 ../images/Emo58.gifים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היה פרק טוב אח שלו ../images/Emo58.gif

1. בקריסטל יש את ה-DNA של אמא של קלארק. 2. ואם לארה (אמא של קלארק) והיא גם אמא של קארה, אז קארה וקלארק בעצם אחים, לא?

always be me mc

New member
דעתי על הפרק בהרחבה../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif

אז למרות שהייתה רק סצינה אחת של קלאנה(וזו ירידה משמעותית משבוע שעבר), מה שבטח מחרפן אנשים ב-Sweet הפרק הזה בגדול היה פשוט מהמם
לארה נראתה כמו אלה
קארה הייתה פשוט מתוקה
ושמחתי שקישרו את זה לביקור בפרק רליק(3X06) ולא סתם המציאו קו עלילה שלא קשור
המ.. אז למרות שלדעתי הפרק הזה הוא יותר קארה מלארה בכל זאת נהניתי מכל רגע ממנו! מהשיחות של של קארה וקלארק, קלואי ולאנה.. בקיצור אהבתי הכל! אני לא יכולה לציין דבר אחד שלא אהבתי וזה מוזר ומפתיע כי חשבתי שהפרק יהיה שיעמום גדול אז זהו שהוא לא! גילינו הרבה דברים מעניינים לגבי המוצא של קארה, הקשר לקלארק והקריסטל של ז'ור אל אהבתי איך השיחה בין לקס וליונל, ההתנהגות של לאנה(ביחד עם השיחה עם קלואי) ושלא נשכח את הקריסטל שימשה כהכנה לבאות
אהבתי איך קארה סופסוף הבינה שיש לחיות את הווה ולא את העבר וסכה"כ קלארק(או קל- אל כפי שקראה לו
) רק רוצה בטובתה. וממש ממש אהבתי את ההצלה והחיבוק המרגש ביניהם אשר אני בטוחה שעמדתי לבכות
וזה מוזר כי זה בדרך כלל בגלל קלאנה(ב-Hidden למשל בכיתי רבות) בכל מקרה איך שאני רואה את הפרק הזה הוא לדעתי פרק מתנה
אנחנו מתחילים לגלות מה האמת ומה הדמויות מסתירות, את המניעים שלהן ולא יכולתי לבקש יותר מהפרק
(כן למרות שבקושי יש בו קלאנה ותמי תהיה מאוכזבת ברמות) אז, זהו. משפט סיכום: אולי לאנה נפלה מבניין גבוה בפרק הקודם אך נראה לי שהכותבים נפלו על הראש וסופסוף הצליחו להחזיר את הסדרה למסלולה|כן

שיריק2

New member
תעשו לי סדר בבקשה ../images/Emo58.gif

הכל התבלבל לי- הקריסטל שלקלארק הראה ללאנה- זה המקורי שקארה מחפשת? ואיך הוא השיג אותו? פיספסתי משהו כנראה......

always be me mc

New member
../images/Emo58.gif

אוקי אז יש קריסטל אחד שבו מסתבר שיש גם הדי אנ אי של לארה והוא מה שז'ור אל הביא לקארה(בפרק מאוחר יותר בעונה גם נבין למה) וזה מה שקלארק הראה ללאנה. בקיצור זה אצלו למרות שלא ראינו איך הוא השיג את זה ומתי בדיוק

XUXA141

New member
רגע, זה אותו אחד?

איך זה היה לפני שניה במעבדה, ונעלם וקלארק כבר הספיק לקחת את זה?

Superboi

New member
בטח יגלו לנו עוד כמה פרקים.../images/Emo59.gif

תמיד זה ככה בסמולוויל. נזכרים לגלות דברים אחרי שכבר שכחנו מהם...

handlessman

New member
רגע, רגע...

חשבתי שהבנתי, אבל בעצם לא... יש את הקריסטל שג'ור אל נתן ללארה בקריפטון, מה שראו בתחילת הפרק, וגם את הקריסטלעם הד.נ.א של לארה? או שזה אותו אחד?

handlessman

New member
ורגע, אז... ../images/Emo58.gif

כשקארה אמרה לקלארק בפרק 2 שהקריסטל הזה מכיל את כל הידע שקיים ואם זה ייפול לידיים הלא הנכונות זה יהיה אסון וכו' וכו' - אז היא שיקרה? או שהיא פשוט לא ידעה את האמת והאמינה במה שהיא אמרה? או שהיא פשוט התכוונה לזה שהקריסטל מכיל את הד.נ.א של לארה, מה שאומר שאפשר להחיות אותה מחדש והיא תשמש המקור לכל הידע הזה או משהו בסגנון?

Superboi

New member
אני חושב שהיא לא ידעה../images/Emo58.gif../images/Emo59.gif

כי זור-אל מחק לה את הזיכרון מאותו יום. אבל נראה לי שיש בקריסטל הזה הרבה יותר ממה שאנחנו יודעים. אחרי הכל זור-אל אמר לקארה שהקריסטל יכול להציל את קריפטון, או משהו כזה, לא?

handlessman

New member
יכול להיות... ../images/Emo58.gif

שהקארה הזאת ש"תיווצר" (המילה הזאת רק הופכת את כל הקטע של השיבוטים לאפילו עוד פחות מוסרי) ע"י שימוש בד.נ.א שבקריסטל תדע איך לעשות זאת... (להציל את קריפטון / להקים אותו מחדש על כדוה"א / אנא ערפ)

handlessman

New member
הזכרת לי משהו שלא הבנתי...

כשרואים בפרק רליק ובפרק הנוכחי שקריפטוניים מקריפטון ביקרו בכדוה"א, הם בטח לא טסו 3 שנים הלוך 3 שנים חזור, בטח באיזה אמצעי שיגור... אז למה לא שלחו ככה את קארה לארץ אלא בספינה? וגם את קאל-אל?

Superboi

New member
זה לא שלקח לקאל-אל 3 שנים להגיע../images/Emo59.gif

הוא כבר היה בן 3 כששלחו אותו מקריפטון לכדור הארץ. קארה הייתה מיד אחריו, רק שהיא נחתה מתחת למים ונכנסה לקומה.

handlessman

New member
אבל... ../images/Emo58.gif

בתחילת הפרק הנוכחי, כשלארה ביקשה מאביה זור-אל שלא יישלח אותה לכדור הארץ, אחת הסיבות הייתה שהיא אמרה שהמסע לוקח 3 שנים...

Superboi

New member
וואלה../images/Emo2.gif../images/Emo59.gif

בכלל לא זכרתי את זה. אז אני מצטרף לשאלה

XUXA141

New member
נו, אז זה בדיוק..../images/Emo58.gif

קלארק היה תינוק כשהונח בחללית שאמורה להביא אותו לכדור הארץ. (לפחות בסרט המקורי רואים אותו כתינוק). אם הוא הגיע בגיל שלוש לכדור הארץ אז זה מסתדר בדיוק - שלוש שנות מסע. קארה עצמה נראתה כאילו אותו דבר - אין הרבה הבדל נניח בין מישהי בת 17 (עם הקוקו שעשו לה בביקור בבית של קלארק) לבין מתי שהיא הגיעה ונכנסה לקומה (כאילו בת עשרים). הדבר היחיד שלא מסתדר לי זה הביקור של לארה וקארה המקורי - האם זה לקח להן שלוש שנים להגיע לבקר והאם לזור אל לקח שלוש שנים לנסוע בעקבות הבת שלו.

למעלה