דעתי על הפרק בהרחבה../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif
אז למרות שהייתה רק סצינה אחת של קלאנה(וזו ירידה משמעותית משבוע שעבר), מה שבטח מחרפן אנשים ב-Sweet הפרק הזה בגדול היה פשוט מהמם
לארה נראתה כמו אלה
קארה הייתה פשוט מתוקה
ושמחתי שקישרו את זה לביקור בפרק רליק(3X06) ולא סתם המציאו קו עלילה שלא קשור
המ.. אז למרות שלדעתי הפרק הזה הוא יותר קארה מלארה בכל זאת נהניתי מכל רגע ממנו! מהשיחות של של קארה וקלארק, קלואי ולאנה.. בקיצור אהבתי הכל! אני לא יכולה לציין דבר אחד שלא אהבתי וזה מוזר ומפתיע כי חשבתי שהפרק יהיה שיעמום גדול אז זהו שהוא לא! גילינו הרבה דברים מעניינים לגבי המוצא של קארה, הקשר לקלארק והקריסטל של ז'ור אל אהבתי איך השיחה בין לקס וליונל, ההתנהגות של לאנה(ביחד עם השיחה עם קלואי) ושלא נשכח את הקריסטל שימשה כהכנה לבאות
אהבתי איך קארה סופסוף הבינה שיש לחיות את הווה ולא את העבר וסכה"כ קלארק(או קל- אל כפי שקראה לו
) רק רוצה בטובתה. וממש ממש אהבתי את ההצלה והחיבוק המרגש ביניהם אשר אני בטוחה שעמדתי לבכות
וזה מוזר כי זה בדרך כלל בגלל קלאנה(ב-Hidden למשל בכיתי רבות) בכל מקרה איך שאני רואה את הפרק הזה הוא לדעתי פרק מתנה
אנחנו מתחילים לגלות מה האמת ומה הדמויות מסתירות, את המניעים שלהן ולא יכולתי לבקש יותר מהפרק
(כן למרות שבקושי יש בו קלאנה ותמי תהיה מאוכזבת ברמות) אז, זהו. משפט סיכום: אולי לאנה נפלה מבניין גבוה בפרק הקודם אך נראה לי שהכותבים נפלו על הראש וסופסוף הצליחו להחזיר את הסדרה למסלולה|כן