שרשור פרק 222

no have name

New member
מהה נגמרה העונהה?? זהו??

בס"ד זה נראה כמו הסוף הכל התגלה... יהיה עוד פרק???????

חפציבה7

New member
שרשור פרק 222 ../images/Emo10.gif

זהו, זה נגמר, עונה מצויינת, האמנתם שביוור הוא זה שפוצץ את האוטובוס? ומה לדעתכם היה בתוך המזוודה של קנדל?

../images/Emo80.gif בדיוק שאלתי שאלה אם זה הסוף.

וואו.. אחלה פרק! בכיתי שביבר פוצץ את המטוס, ממש נבהלתי :O ובקשר לאוטובוס לא היה לי מושג שזה יכול להיות הוא
ואממ.. לדעתי היא הביאה לו המון כסף.. או איזה קלטת של הוכחה לרצח/תעלומה הבא לעונה הבאה או משהו..

חפציבה7

New member
אני לא חושבת שהיה כסף במזוודה

ז''א, הוא לא יעקב את ורוניקה בשדה התעופה בשביל כסף. למרות שיש מצב בגלל הסצינה עם הנדל''ן וה-8 מיליון דולר :| אבל אני לא ממש חושבת שיש שם כסף. יכול להיות שזה משהו שקשור לורוניקה -,-

Runt

New member
חרא של פרק!

לא אוהבת את העובדה שאחרי הסצינה על הגג ישר עברו לוולאס וג'קי. לא אוהבת את העובדה שאהרון מת אחרי אורגזמה ולא אחרי סבל וייסורים. לא אוהבת את העובדה שורוניקה נשארה לבד בסוף. לא אוהבת את העובדה שביבר מת, בכלל, אני אהבתי אותו [והוא היה בפרק בלי חולצה!!!111] ולי זה נראה כמו תירוץ נוח אך דיי חכם לרוצח. לא אוהבת את העבודה שוויבל לא עלה על הבמה וסיים את הלימודים. לא אוהבת את העובדה שלאמב קיים. ולא ממש אכפת לי שהכול התבהר, הקצוות הפתוחים נסגרו והכל "הסתדר". חרא של פרק, ציפיתי ליותר, ו-ורוניקה באמת צריכה ללמוד לבכות נכון, לא בוכים יפה אחרי שמגלים שאבא שלך מת. דאללה, מי אומר לי מה היה במזוודה?
[מצטערת על המרמור, אבל נו, ביבר מת!!
]

orale12345

New member
מההה זה פרק מעולה!@!!!!!

וקריסטן עשתה עבודת משחק פשוט 100 אחוז!!!!!!!!!! וגם אני אהבתי את ביוור אבל הוא אנס את ורוניקה ועל זה הוא ישלם!!

meital f

New member
גם אני אהבתי את ביבר

פי איך הוא אמר לא קוראים לי ביבר קוראים לי קסידי וקפץ. הוא סתם קפץ.

Woogyman

New member
שטויות. ../images/Emo110.gif

אני לא כותב פה הרבה, אבל על זה הייתי חייב להגיב. צריך ללמוד להבדיל בין דברים שלא טוב שהם קורים כי הם הופכים את הסדרה לגרועה (כמו לדוגמא שיש כאלה שלא אהבו את הפיתרון עם ביבר פשוט כי לא היה מספק לדעתם) ובין דברים שמקדמים את העלילה בסדרה ופשוט לא אהבת. נכון, זה עניין של דעה, אבל מה רצית? פרק שהכל יסתיים בטוב וכולם ישירו הללויה ביחד? זה סוף עונה, צריכים קצת אקשן גם לכיוון השלילי. ולדעתי כריסטן שיחקה פשוט מצויין על הגג.

Runt

New member
קודם כל,

ציינתי למטה שאני סתם ממורמרת בגלל ביבר. לא ציפיתי לשום סוף טוב ושום כלום, אני לא מהטיפוסים האלה. לפי דעתי הפרק לא היה בנוי טוב. אני חושבת שהיו סצינות שאפשר היה להאריך או כאלו שאפשר היה לדלג עליהן. זה נורא סובייקטיבי, אבל לי נראה שדחפו יותר מידי לפרק הזה וגרמו למוות של ביבר להראות סתמי, כנ"ל לגבי העובדה שאבא של ג'קי רצח את אהרון וכל העניין של קנדל והמזוודה. היתה פה כמות עלילה שיכלה להספיק לשני פרקים ואז באמת לגרום לפרק הסיום להרגיש נכון מבחינתי. כמו שאמרת "... ופשוט לא אהבת." אז לא אהבתי, תירה בי.

Woogyman

New member
אממ... ../images/Emo110.gif

קודם כל, אבא של ג'קי לא רצח את אהרון. זה היה קלרנס ווידמן, יו"ר האבטחה של קיין - שעשה את זה בפקודה של דאנקן. אבל כן, עם המהלך העלילתי הזה גם אני לא מסכים - לדעתי אהרון היה צריך להמשיך לחיות ולקבל את מה שמגיע לו בצורה מתאימה כשיגיע הזמן. וההסבר שנתת עכשיו מסביר הרבה יותר טוב למה את חושבת שזה פרק גרוע, ואלה באמת דברים טכניים מהסוג הראשון שציינתי וזה מתקבל.

Woogyman

New member
אה, ו... ../images/Emo110.gif

בנוגע ל"תירה בי" - אם באמת הייתי יכול לירות באנשים מהאינטרנט, היית צריכה לקחת מספר ולעמוד בתור
...

meital f

New member
אחלה פרק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

פרק מדהים כבר פירטתי למעלה. היה כל מה שצריך להיות בפרק סיום, פרק סיום הרבה יותר טוב משל העונה הקודמת. ניראה לי בתוך המזוודה היה כסף. ובחיים לא הייתי מאמינה שביבר עשה את כל זה הוא היה שקט כזה ולא מזיק. בסוף הוא עשה את כל הבלאגן

meital f

New member
נ.ב

מסכן דיק רק עכשיו חשבתי על זה אבל מה הוא ישה בלי אח שלו הקטן הוא מת. איזה מסכן

RossandRachel

New member
"זה נגמר...זה עבר"

עוד חצי שנה של שעמום טוטאלי והתרגשות כשהעונה הבאה תתחיל פה... הלכתי לחברה שלי וראינו ביחד- וקריאת ה "OMFG" כשביבר ראה את ההודעה שלה!!!ובדיוק אמרתי "יוו ביבר כזה חמוד"חחח הם מצליחים להפתיע בכל פעם מחדש- ושמתי לב איך תמיד הדמות האשמה- שעד כה נראתה תמימה וכו', פתאום מביטה במבט עם רצח בעיניים ונראית מפחידה מתמיד... בהחלט פרק חזק ומפתיע! ובמזוודה של קנדל היו 8 מיל' וקצת דולר =]

למעלה