המון ביקורת..
אני מעתיקה לפה את מה שכתבתי כשהפרק יצא בארה"ב.. בצפייה שניה זה כבר יותר בסדר, כי כבר לא מצפים לכלום, ושום דבר לא מפתיע.. אבל ככה הרגשתי כשראיתי את הפרק לראשונה.. בסך הכל, פרק נחמד. לא משהו מיוחד בעיני. כל הסיפור של פסיכודרק היה קצת צפוי -בפרק הקודם שברוק ופייטון הלכו מכות על הדשא פתאום נזכרתי בנפילה שלו מהחלון וחשבתי לעצמי "המממ.. מעניין מתי מחזירים אותו". ברגע שראו את פייטון פותחת את הדלת בלי שיראו את לוקאס מתייסר מול הדלת שעה לפני שהוא דופק -כבר היה לי ברור, וזה חבל שעשו את זה ככה..
ובכלל, כש
לוקאס דפק בדלת ופסיכודרק החזיק את פייטון -ברצינות, היא יכלה לצרוח. ועוד הקטע עם זה שהוא סימם אותה או מה שזה לא היה -הוא יכל לעשות את זה טיפונת לפני ולהיות
בטוח שהיא לא תצרח. קצת הציק לי. חבל לי על הנשף, יכלו לבנות סביבו אחלה פרק רגיל, אבל מצד שני -טוב שלפעמים הם יוצאים מהשגרה, מוותרים על להיות "סדרה אמריקאית טיפוסית" למען העלילה. היילי וניית'ן היו חמודים כהרגלם, והקטע עם דב באוטו היה לעניין!
פייטון וברוק -חרא. חרא. חרא. "אוי הפסיכי ניסה להרוג אותנו! בואי נשכח את כל מה שעברנו וצרחנו אחת על השניה לפי 5 שעות ונהיה שוב חברות הכי טובות!" בולשיט.
מאוס נוסע עם רייצ'ל? טוב, בסדר, נקנה את זה. לא מתאים לדמות בכלל, אבל מתקבל עם המצב הזה, שגם ככה שום דבר לא הגיוני.
האמת יוצאת לאור -כן, בטח. לוקאס שומע את קית', בטח. הוא פתאום, נזכר שהייתה שם איזו בחורה בחלון. פתאום ככה סתם. והבחורה הזו בדיוק באותו ערב החליטה להציק לדן עם כל הסיפור. of all days. שיפסיקו לנסות להפוך את הסדרה לאיזו סדרה-עלק-בידיונית. חלאס, שישמרו על האופי השפוי שהיה לה פעם.
הערות אופנתיות וכד' יש לי שאלה רצינית -הספרית שלהם בחופש לידה? מה? מה גרם להם להשאיר את צ'אד עם השיער הארוך הזה, תספורת "להקת בנים משנות ה90" הזו?! מה, כדי להדגיש את השינויים בזמנים כשמראים את הפלאשבאק לליל הרצח?
ישלח צ'אד למספרה לאלתר!. ניית'ן, אותו דבר. מה זה הפנטהאוסהזה שגדל לו שם על הראש? גם מאוס', אם כבר מדברים על זה, למרות שאצלו זה לא כזה משמעותי.
השמלות של הבנות היילי -מדהימה. מהממת. ממש. אין לי מה לומר. 10 מתוך 10 ברוק -שמלה אדומה זה אופייני לברוק, זה כבר נעשה הרגל, ועדיין, היא יכלה אולי להיות יותר מהממת עם היו משקיעים קצת יותר בשיער והאיפור. 5 מתוך 10. פייטון -שמלה לבנה וקלאסית, ממש סמל לבתולין שלה עם לוקאס. בתכלס, היא נראתה ממש ממש טוב, וזה גם משקף את האופי ה.. אופטימי שלה בזמן האחרון. הייתי שמחה אם היו שמים עליה משהו קצת יותר צבעוני. נכון, זה כבר לא השחור הדיכאוני שלה, אבל לבן ממש לא עושה לה טוב. 7 מתוך 10 בנושא השמלה, בערך 4 בעניין השיער. על הפנים.
קצת קטלתי, אבל אין מה לעשות, הפרק לא היה מדהים מבחינתי. מקווה שתקבלו בהבנה..