שרשור פרק 16

sapsapsa

New member
OMFG איזה פרק כנסו לחפירה חח

אוקי 1. דרק כזה שקסי!!! 2. אני יודעת שזה היה קטע מפחיד אבל אני התפקעתי מצחוק שברוק אמרה שהוא עוד שנייה יזוז ואז הוא כזה זז ופייטון נתנה לו בעיטה זה היה ממש טוב!! 3. מה היה הקטע של לקרוע את השמלה של פייטון הוא רצה לאנוס אותה?? ומעניין שבנשף היא פתאום לא הייתה קרועה.. 4. אמאאאאאאאא לא רוצה שיגלו שדן הוא הרוצח!!! אני כבר אוהבת אותווו 5. רייצ'ל איייש אייש אמרתי לכם שהיא מדהימה??? מה עוד? 6. איפה צ'ייס היה? 7. זה רק אני או שבאמת הטקס שלהם היה עלוב? היה בדיוק איזה 40 אנשים .. באמת טקס מוזזזר 8. זה היה ברור שפייטון תתקע בו את הסכין.. וזה מעצבן שרק בתוכניות הם לא מתים תוך שנייה אחרת היו כפול 2 אנשים בעולם אם זה מציאותי.. 9. נכון הפריקית הזאת ולוקס מתאימים? הרבה יותר מאשר לוקס ופייטון חיחי 10. זה היה פרק טובב אבל לאט לאט הם מקצרים את הזמן שכאילו זה קורה.. היום זה היה כאילו עבר עליהם רק 5 שעות.. פעם זה היה יומיים בפרק!! זהו.. אני לא מוצאת מה עוד להגיד חיחי

אבירם 16

New member
../images/Emo70.gifפרק מהמם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזה תותחניות ברוק ופייטון קרעו אותו אותו אהבתי שפייטון תפסה אומץ וקרעה אותו ואגב הם יכולות לשחק בסרט פעולה הילדה שראתה את דן זאת אותה אחת מיפרק 316?

חח אני גם חולת סכרת חחח

אולי אני ישחק גם שם בתור ילדה חולת סכרת גם אני רוצה חח (אוקי חח מה שרשמתי פה ממש לא קשור לכולם חחח)

בפיתה

New member
אה

2. זו הייתה אחלה פרודיה בעיקר 3. כן, הוא התכוון לאנוס אותה 4. אבל חומד, הוא רצח את אח שלו. זה נראה לך נורמלי? 8. זה היה מאוד בזיוני. פגיעה כזו בלב, זה מוות וודאי

אני גם התפקעתי מצחוק..

כשהוא פתאום התעורר..

Shampoo28

New member
מה מהמם בו?!?!

מה אתם נורמאלים אני רואה אוגריש [סרטונים סדיסטים] ובפרק הזה יואו לא יכולתי לנשום איזה פרק מפחיד!!!!!!!!! וגם פייטון לא ידועת לכוון וזה היה מה זה צפוי שכשהוא יכנס לחדר היא תבוא לו מאחורה וגם שהיא סתם עשתה את זה לברוק!!!

בשבילי אישית זה היה יכול להיות פרק יפה

אם לא הייתי נכנסת לפני שבועיים לכל הספויילרים שגילו שאבי היא זו שראתה את דן רוצח את קית', אם לא הייתי רואה את הפרומו של הפרק הזה, ואם הפרק לא היה צפוי מדי. אבל אחרי הכל אפשר להגיד שנהנתי. נקרעתי מהקטע שברוק אמרה שהגיוני שדרק יתעורר כי זה מה שהם תמיד עושים, ואז פתאום הוא צעק ופייטון בעטה בו

loli kiss

New member
אין מילים !

אני לא תארתי לעצמי שהסדרה תגיע לכאלו מימדים של איכות ! זה היה פרק מדהיםםםםםם! קודם כל הוא היה מפחיד ברמות , כל הסצנת המכות של ברוק-דרק-פייטון הייתה מפחידה :S אהבתי ת'קטע שפייטון לא ברחה ממנו והרביצה לו - מגיע לוו , רק ככה היא תתגבר על הפחד שלה ממנו . אני מתה על ברוק ! וכל רושם רע שהיה לי ממנה בגלל הפרק הקודם פשוט נעלם ! היא הייתה כ"כ טובה היום איך שהיא מכירה את פייטון כ"כ טוב והיא לא וויתרה והלכה לחפש אותה , רק בזכותה פייטון עכשיו לא קורבן לאונס. וואי מזה נבהלתי שסייכודרק קפץ על פייטון בדיוק שברוק אמרה שהוא יקום כי זה מה שהם תמיד עושים P: ואם כל הכבוד לדמות הנוראים של "דרק" הוא שקסיייייייייי גרררררררררררר *&^%$#$@!~#@$%^$&%* ועוד משו אחד- בחיים לא הייתי מתארת לעצמי שאבי היא זאת שמטרידה את דן עם עיניין הרצח ואני בשוק שלוקאס עלה על זה בכלל , איך הוא נזכר שהיא הייתה שמה?! הסדרה הזאתי מפתיעה אותי כל פעם מחדש :) מחכה לפרק הבא D: דנה 3>

loli kiss

New member
אהה ושחכתי להגיד שאני גם ממש שמחה שרייצ'ל..

נשארה לעוד פרק , היא כזאתי מאמיי :)

די =[[[ אני בוכה לא ראיתי את הפרק האחרון לא ל

למהה למשיהו דרך לעזור לי שאני יוכל ליראות את זה לא משנה באיזה איכות אבל שהיה תרגום בבקשה =[[[[[[[[[[

למעלה