שרשור פרק 15

טוב שלא הגזמת../images/Emo13.gif

סרט פורנו?! אירוטיקה?! זה שהסדרה לא מעניינת כל כך זה משו אחד... אבל לומר שזה סרט אירוטי?! ראית פעם אחד? אני לא אבל אני כיולה להבטיח לך שזה כלום... טחחחחחחחחחחח סרט אירוטי טחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואפילו לא הבאת את המגרפה... טחחחחחחחחחחחחחחח

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifאמאאאאאאאא'לה ../images/Emo2.gif

הוא...הוא....הרביץ לה
והן...הן....התנשקו
**או לפחות קירבו שפתיים** ויב"ז שרה "מרי-לו" - גדוווווווווווווול
ועוד "אני תמיד שוכחת את המילים של זה"
פשוט שוס
בכלל פרק איכותי, רק חבל שאי אפשר לראות קטעים ממנו עם האח בן 11 כי עיניו נפתחות לגודל עיני שימי תבורי, למראה ציצים ונשיקות

GILADOS

New member
בת-אל, תפתחי שרשור מתוקן לפרק היום היה פרק 15 ולא 16, ואז תשרשרי את השרשור הזה אל השרשור החדש.

חחחח ייאלה צאו מהשוק

מחר כולכם מרותקים לטלווזיה בשעה 8 .. כולה 2 בנות מתנשקות ואאווווו.. רואים שאתם באמת ילדים קטנים צריך להתחיל להרגיל את כל הצופים הקטינים שלנו שהומואים ולסביות זה בסדר.. וזה נ=ו=ר=מ=ל=י.. ושבעתיד תהיה לנו חברה יותר ליברלית מאשר חברה גזענית.. אז ניפגש מחר בטלנובלה בעממ חחחחח וואו איזה נאום דפקתי עכשיו ונשמעתי סופר דייקית

alongo1

New member
הומואים ולסביות זה בכלל לא נורמלי

אהבה חד מינית היא לפי דעתי מחלה לכל דבר... ושלא תבינו אותי לא נכון, אני לא בעד פגיעה כלשהי בהומואים ובלסביות כאזרחים במדינה. אם זוהי החלטתם, אני מכבד אותה. הבעיה שלי היא שתכנים כאלה בטלויזיה יכולים להטות אנשים עם נטיה לאהבה חד מינית לצד השגוי. אסור לפגוע בהומוסקסואלים, אבל בוודאי שאסור לעודד מצב כזה.

GK_FF

New member
איזה שטויות בחיי...

אתה נולד ככה, זה או שאתה כן או שאתה לא, גם אם תראה בנים מתנשקים כל היום לא תהפוך להומו פתאום.

אין לי שום דבר נגד הומואים ולסביות

בגרוש אבל אני ממש לא מאמינה שנולדים ככה זה הדרך שהם בוחרים לחיות וסבבה להם אם זה מה שהם רוצים אבל הם לא נולדים ככה דרך הטבע היא גבר ואישה ובגלל זה רק גבר ואישה יכולים להביא צאצאים לעולם במהלך השנים החברה האנושית סיגלה לעצמה הרגלים שהם נגד דרך הטבע... וכן ככל שזה הופך ליותר מקובל גם התופעה הזאת גודלת .. אם זה טוב או רע זה לשיפוט אישי של כל אחד.. זאת דעתי לפחות (זה בגדר דעה בלבד אני מקווה שלא יקחו את זה אישית פה..)

GK_FF

New member
אז מה שאת אומרת..

שהם פשוט נולדים סטרייטים.. ויום אחד הם אומרים "לא בא לי כבר בנות, למרות אני נמשך אליהן אני אלך לגברים"..? כי לא, הומואים פשוט נמשכים לבנים ולא מרגישים כלום לבנות - וזה משפיע עוד מגיל כ"כ צעיר, גיל שאין לילדים בכלל מודעות או בחירה של "אני מעדיף נשים" או "אני מעדיף גברים", זה פשוט ככה כי ככה הם נודלו..

זכותך לחשוב מה שאתה רוצה

אם לא בא לך לכבד את הדעה שלי אז יופי לך אין טעם להיכנס עכשיו לויכוח יאללה ביי שאו

שקט שקט

באמת תתחשבו באנשים שממש צריכים ללחוץ על העכבר בשביל לקרוא את ההודעות שלכם בתור דוקטור למה בדיוק קבעת שזה לא נורמלי??? אזרחי מדינה,באמת צריכים להודות לך כל ההומואים והלסביות שאתה מוכן להכיר בהם כאזרחי מדינה... ועוד אתה מכבד את ההחלטה שלהם בכלל חיבים לך את החיים שלהם... ראבק על השטויות

מחלה? שו מחלה?

אם כבר מדברים על מחלות אז לך תבדוק את עצמך! מה זו הראיה המעוותת הזו? מה זה אתה מכבד אותם כאזרחים במדינה? מה הם לא בני אדם כמוך? פעם אחונה שבדקתי ידידים שלי שהם הומואים גם להם היו עיניים ואף ושני ידיים ושני רגלים. הם לא מפלצות והם אנשים עם רגשות ואהבות. אז הם רוצים לאהוב בן או בת או את שניהם... זו אהבה ואין שום דבר פסול בזה! וכל הבולשיט הזה שלך עם התכנים ולהטות לצד השגוי... אין פה שום צד שגוי. מה זה אין לעודד מצב כזה? אין לעודד מצב שאתה יוצר! מה זו ההפליה הזו?! אז בבקשה ממך, תחסוך מאיתנו את המחשבות הפסולות האלה

היא ל-א מחלהההההההההההה

הם בני אדם בדיוק כמו כולםםםםםםםם לדעתי כל בני האדם נמשכים בצורה כלשהי לשני המינים, אבל משיכה אחת חזקה יותר. והלוואי, הלוואי שכל ההומופובים יגלו שהם הומוסקסואלים בעצמם, או מישהו ממש קרוב אליהם, והלוואי, הלוואי שזה יעשה להם רק רע.

למעלה