שרשור פרק 15

שרשור פרק 16!!!

ואו ואו ואו איזה פרק זה עומד להיות
כל השרשורים כל הדיבורים כל ההשערות כל הרכילויות יהיה שוס!

לדעתי....תכנסוו

היום היה הפרק הכי יפה שהיה עד עכשיו כל כך נהנתי היום לא היה אף קטע משעמם ועילי כזה דפוק, הדס מורנו פשוט פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה

lordof the

New member
הסדרה מדרדרת במהירות - והנה למה

למרות שיהיו הרבה אנשים שלא יסכימו איתי, "השיר שלנו" בעונה הראשונה שלו ניצח בגדול את "מיכאלה" (שדווקא אהבתי..), יצר הרבה תקשורת והרבה ביקורות טובות. אז מה בהוט הבינו ? שאם הם יביאו שמות גדולים (יב"ז, עפר שכטר...), יעשו הרבה הד תקשורתי, יביאו במאי חדש ונועז, תהיה להם טלנובלה לצעירים ומשהו קול ומגניב. אבל מה לעזאזל קול ומגניב בלראות את הדמויות שותות ומעשנות את עצמן למוות ??? מה מגניב שרעיון של "שלישיה" ?? אנחנו איזה בני 12 חרמנים שרק מתפללים ששתי נשים יתנשקו בטלויזיה ?? אני מקווה מאוד שהם יתאפסו על עצמם, כי למרות הכל יש פוטנציאל לסדרה והיו כבר פרקים טובים, אבל חאלס - דיי עם הסיגריות, שתייה, גראס וכל הזבל הזה !!!

מישהי 134

New member
איזה קטע זה...

איזה קטע זה שפרצוף יפה שלא יודע לשחק משחק פרצוף יפה שלא יודע לשחק...

חחחחחחחחחחחחחח יש פה רמיזות....

הרגת אותי... ודווקא היא השתפרה בטירוף.. ודווקא אני אוהבת את המשחק שלה..

spongeshahar

New member
חח גראס טוב שלא הגזמת

הזכרת לי את אבא שלי לפני שאני הולכת למסיבה אל תקחי גראס עים מציאים לך

lordof the

New member
לא קשור..

פשוט יש דברים שאנחנו לא צריכים לראות ,זה כבר מגעיל, לא יכול לראות את הפרצוף של טלי שרון עם הסיגריה בפה, כל הדימוי החיובי שיש לי עליה נעלם

spongeshahar

New member
כנסי כנסי

תראי טלנובלה בע"מ זה טלנובלה במספרת כאילו מאחורי הקלעים =מציאות מציאות אנשים מעשנים מה לעשות מותק.. ויאאלה נימאס לראות כל יום מישהו פותח הודעה על התלונות שלו יאאלה לכי תישני זה לא מענין אפאחד

spongeshahar

New member
כן אגיב

ונימאס כבר שכל אחד פותח הודעה לא נאה לך אל תראי את הסידרה ואל תבואי לפה לזיין לנו תשכל

גם לדעתי חצו פה גבולות

אז נכון, יש חשיבות לשיקוף המציאות כמו שהיא, אך חשוב לזכור שהתקשורת היא גם כלי לחינוך ולעיצוב דעת קהל, היא יוצרת אופנות, למעשה היא יוצרת מציאות, ואין מנוס מלשאול את עצמנו איזו מציאות אנחנו באמת רוצים ליצור.

זה ממש לא מעניין אותי

ואני בכלל מאמינה שלהיות הומו או לסבית זה לרוב גנטי ורק מעט סביבתי. הנקודה היא שזה פורנו, מה זה עכשיו, שלישיות בפריים טיים? בשביל זה יש ערוצים בתשלום החסומים לילדים.

את חושבת שיראו אותם עושים סקס?

תהיי רצינית! לא בטוח שבאמת יהיה משו... ואם יהיה יראו את האחרי. מה קורה איתכם?! תתבגרו!

שוב מתנשאים?

תכניסו לכם לראש, זה שאני לא חושבת כמוכם לא אומר שאני לא בוגרת, וזה בטח לא אומר שאתם כן בוגרים. זה בכלל לא משנה אם יראו אותם עושים משהו או לא. עצם העובדה שהזכירו שלישיה וזה מתחיל ללכת לכיוון הזה זה לא לעניין. והגראס לא לעניין וכל העישון הזה בטלנובלה... זה ראוותני וזה פשוט חינוך גרוע.

למעלה