שרשור פרק 15

GK_FF

New member
תמונה ממשחקי פיתוי

סרט מצוין.
מי ראה?? ^^

R e n a n a 1

New member
עוד דבר אחד להוסיף. הם גם לא

מקוריים. כבר אין להם סיפורים להמציא אז הם לוקחים רעיונות מסרטים

R e n a n a 1

New member
אני לא כזאת שמרנית כמו שאתה חושב.

אני לא בעד נישואים כל כך לדעתי זה רק הורס את האהבה והרומנטיקה. אני נגד כל העניין שעושים יותר מידי רעש מעניין ההומואים והלסביות וילדים לדעתי לא צריכים לראות את זה. זה גם די נמאס שבכל סרט או סידרה אני רואה שמכניסים את זה כאילו באים באיזה מסע קמפיין לטובתם. הבנו את הקטע שהם רוצים שוויון ושיתייחסו אליהם כמו כולם אבל יש גבול כבר לכל דבר. חוץ מזה עדיין אני רואה אותם כדבר לא טבעי ודרך חיים לא טבעית כי עדיין הטבע יצר אותנו בשני מינים שדרך הריבוי שלנו היא שילוב של שני המינים ולא מין אחד. זה שונה מעניין של להתחתן או לא כי חתונה זה האדם המציא ולא הטבע. וגם לדעתי אנשים חושבים שאם יראו חופש בעניין סקס אז זה עושה אותם מודרנים ולדעתי לא, עדיין צריכה להיות צניעות כל שהיא, לא צריך להגזים. עוד מעט אנשים גם יתחילו ללכת ברחוב ערומים ויגידו שזה נורמלי ומודרני ומי שנגד זה מיושן. והאמת שזה הולך כבר בכיוון הזה שהיום כבר ילדות עושות את זה וקוראות עיתונים מיוחדים לנערות שכותבים שם רק על עניין הסקס. כמו שאמרתי לדעתי בעוד איזה 100 אנשים יסתכלו על התקופה הזאת והמוגזמות בעניין הסקס וגידו שאנחנו פרימיטיביים. בכל זאת אנחנו בני אדם ולא חיות וצריכים לשמור על צניעות מינימלית.

GK_FF

New member
אם מישהו מחפש את השיר שדנה ושירה

רקדו כמה סצינות לפני הסוף: Coldplay - Don't panic

GK_FF

New member
ורק לומר..

שזה שיר מדהים וזאת אחת הלהקות האהובות עליי ואיזה כיף שהשמיעו שיר שלהם בסדרה!!

מיכל1082

New member
פרק על הפנים...

לא נהניתי בכלל. למה כל הנשים של הסדרה הזאת (חוץ מאולי דנה בלום ורננה) הן כאלה סמרטוט?!?!? אני ממש מאוכזבת... הסצנה בין דנה שון ושירה היתה מטומטמת ולא מציאותית ברמות על... לא אהבתי. מה שכן אהבתי עת ההתפתחות עם הדמות של עלמה (שגם היא היתה די סמרטוט עד עכשיו...)

למעלה