שרשור פרק 106

yburger

New member
אחלה סידרה!!!! צריכים להיות 9 .....

נראה לי שצריכים להיות 9 גיבורים כי בחוברת קומיקס שהראו (זאת שהצייר שרואה את העתיד צייר) רשום שם את השם 9 המופלאים או משהו כזה, ובינתיים יש לנו 7, ועוד משהו נראה לי שלפיטר פטרלי אין כוחות משלו, נראה לי שהוא שואב כוחות מאחרים, כי הרי כל פעם שהוא נמצא ליד מישהו בעל כוח הוא משתמש בכוח שלו, לדוגמא ליד האח שלו הוא עף וליד הצייר הוא ראה את העתיד. אולי גם יש מצב שעדן היא זאת שאוכלת מוחות? הרי היא הייתה קרובה לאבא ויכול להיות שגם לה יש כוחות על טיבעיים, ועוד שבסוף הפרק היא מגיע לצייר, ובפרק הראשון או השני אם אני לא טועה הראו את הצייר מת בלי מוח... אז אולי יש קשר לעניין. סתם חוט למחשבה... תוכנית מצויינת!

Boran

New member
../images/Emo58.gif פרק מדהים

עוד פרק ענק. אני מקווה מאוד שניקי לא באמת מתה, היא אחת הדמויות האהובות עליי. רק שתלמד לשלוט במעבר בין אישיויות שלה והיא יכולה להיות ענקית בתור גיבורה. היה צפוי שדי.אל עם כוחות (לפי הקומיקסים). גם היה צפוי שניקי היא האישה שהפלילה אותו. שוב, אני ממש מקווה שניקי לא מתה. סייב דה צ'ירלידר - סייב דה וורלד... איזה משפט חזק היה גדול גם שהביו-הורים של קלייר הם לא באמת ההורים שלה ושעדן עובדת אצל האבא. זה היה שני דברים לא צפויים בכלל. ואני לא מבין מה חלק מהאנשים פה אומרים שהיה משעמם עם ניקי ודי.אל. לדעתי זה היה ענק, הקטעים שניקי מדברת עם האישיות השניה שלה (ואגב - אלי לארטר פשוט שחקנית אדירה), הקרב בין איוול-ניקי לדי.אל, ומיכה שנכנס באמצע... פשוט גדול.

MRAQU

New member
אחלה פרק ../images/Emo58.gif

לא יודע למה חלק ממכם אומר שהיה פרק גרוע, היה פרק מעולה :) הקטעים עם DL דווקא היו מגניבים, גילינו שבעצם ניקי היא "הרעה" והפלילה את DL הירו תותח :) איך הוא היה עצוב שהוא לא הצליח להציל אותם חחח היה קצת מפתיע שהשכנה עובדת עם אבא של קלייר הוא הדמות הכי מעניינת, מי הוא בכלל? יש לו כוחות? איך הוא יודע הכל? אני מאמין שהוא דמות שתעסיק אותנו כל העונה, מעניין מה יקרה עכשיו בין ניקי ל-DL הולכים להיות פרקים טובים בהמשך [=

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif גם אני לא התלהבתי.

ניקי היא אולי הדמות הכי פחות אהובה עלי בסדרה, לכן פרק שהתמקד בה לא ממש הזיז לי את השטרונגול של האוזן.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif הדר, את פה D:

איזה כיף ^^ אני דווקא ממש ממש אוהב את ניקי!P:

Ihavenonick

New member
הדבר הראשון שעלה לי בראש

בזמן שראיתי את הפרק זה: גולום! ראיתי את הסצינה הזאת בשר הטבעות

aerynsun

New member
../images/Emo58.gifמישהו יכול להסביר לי את ניק

את הסיפור של ניקי ובעלה. ניקי רצחה את בעלה . למה? ניקי גילתה שגם לבעלה יש יכולות , עובר דרך דברים והוא גילה שלה יש. אז למה הם נלחמו אחד עם השני. ומשיהו כתב שעכשיו גילינו שניקי היא הרעה ולא הבחורה השניה. לא הבנתי את זה גם. כי ראו תמיד שהשניה רצחה את כולם.

Ihavenonick

New member
אוקיי: ../images/Emo58.gif

"ניקי רצחה את בעלה . למה?" אז זהו שהיא לא רצחה את בעלה, אלא רצחה את שותפיו לשוד שהוא לא ביצע ושהוא הופלל בו(היא לקחה את מקומו). "ניקי גילתה שגם לבעלה יש יכולות , עובר דרך דברים והוא גילה שלה יש. אז למה הם נלחמו אחד עם השני." כי הוא רצה לקחת את הילד איתו ואילו ניקי הרעה לא רצתה את זה. ניקי הרעה פועלת בכוח כדי להשיג את מה שהיא רוצה. היא התחילה עם כל העסק. "ומשיהו כתב שעכשיו גילינו שניקי היא הרעה ולא הבחורה השניה. לא הבנתי את זה גם. כי ראו תמיד שהשניה רצחה את כולם." וזה נכון. ניקי הרעה (או המרעה, מה שייתפס-משחק מילים) היא מי שרצחה את כל מי שנרתח, כולל האנשים של שיחקו פוקר ושהירו לא הצליח להציל.

למעלה