שרשור פרק 106

guyush86

New member
עוד לא ראיתי, אבל...

לפי ביקורות שונות של צופים בחו"ל שלא כמו בפרקים הקודמים, שם אנשים היו תמימי דעים, הדעות מאוד חלוקות לגביו. לצערי

yami 777

New member
פרק די רע../images/Emo4.gif

זה נראה כמו ניסיון עלוב להשאיר אותנו במתח, הרבה שיט. נחכה לפרקהבא

debojam

New member
../images/Emo58.gifהתגובה שלי על הפרק../images/Emo58.gif

לא בין הפרקים הטובים גילינו כמה דברים מעניינים ניקי היא לכאורה הרעה בינה לבין בעלה יודעים גם שלילד שלה מיקה יש כוחת לא ראינו אותם אבל הוא אמר לאבא שלו שגם לו יש סוד לגבי הבת שמסתובבת עם מהינדר זה היה ממש לא צפוי שהיא עובדת עם האבא של קלייר זה מה שהיה אני רציתי יותר קטעים של פיטר ויותר על ה save the chearleader save the world הפרק שעבר היה שווה ביותר הפרק הזה היו כמה קטעים פחות מעניינים אבל זה לא משנה את העובדה שהסדרה פשוט ענקית

הפרק ../images/Emo58.gif

אני דווקא מאוד אהבתי את הפרק. היה לי מעניין שהתמקדו בניקי וב-DL והיה נחמד לראות את הכוחות שלו, הם מגניבים! יהיה מעניין לראות מה יהיה עם ה"כפילה" של ניקי... איך היא תצליח להשתלט עליה ולהפעיל אותה יותר מאוחר, כשהיא תהיה חלק מצוות הגיבורים. ועדן הזאת שעם מוהינדר, כל הפרק היא נראתה לי כחשודה להיות רעה ואמרתי לעצמי שלא יכול להיות כי פתאום מתחיל להתפתח ביניהם רומן אז זה יהיה לא נכון עלילתית... ובסוף היא באמת רעה... זה מאוד הורגש בפרק גם לפני שהראו שהיא באמת רעה... מעניין מאוד!! וגם האבא של קלייר שסידר לה פגישה עם הורים ביולוגיים מזויפים.... מצפה בקוצר רוח לפרק הבא!

Boran

New member
../images/Emo58.gif

בקשר ל"בסוף היא רעה". אנחנו לא יודעים שהצד שלהם הוא רע. יכול מאוד להיות שהאבא של קלייר יהיה בסופו של דבר המנהיג של הגיבורים, והוא רק מחפש אותם כדי לאסוף אותם ביחד. יכול מאוד להיות שבדיעבד כשיתברר לנו מי הוא ומה הוא, נסתכל אחורה ונגיד "איזה תותח הוא, הוא עשה את הדבר הנכון".

לא חושב ../images/Emo58.gif

קודם כל, הכל מצביע על זה שהוא רע... ע"ע המבטים האפילם שכל הזמן יש לו, העובדה שהמעשים שלו הם פליליים ועוברים על החוק (חטיפה, אלימות, מחיקת זכרון וכו' וכו'), הוא משקר לבת שלו ומסתיר ממנה מידע והרשימה ממשיכה הלאה והלאה. אם הוא היה רוצה לאסוף את הגיבורים הוא היה יוצר איתם קשר בדרך גלויה ומסביר להם מה שהוא יודע על הכוחות, לא חוטף אותם ומאיים עליהם. חוץ מזה, אל תשכח את save the cherleader... ממי היא בסכנה ישירה אם לא מאבא שלה? זאת דעתי לפחות, נמשיך לראות ונדע!

Lion_Heart

Well-known member
אבא של קלייר

הוא...לא ידוע 1:מבטים אפלים?...יש אבל את זה יש לכל דמות לפעמים 2ועוברים על החוק (חטיפה, אלימות, מחיקת זכרון וכו' וכו') שום אלימות לא ראיתי הוא סימם את מאט (והתנצל על כך) ולדעתי הסיבה היחידה שהוא אמר לעוזר שלו "go deep" היתה שמאט גילה על הבת שלו והוא לא יכול לגשת אליהם בגלוי ...לפחות לא עכשיו

Lion_Heart

Well-known member
הוא לא חטף את נית'ן

והוא היה מסוגל לירות בו...אבל לא עשה את זה הוא צריך את " אנשי העל" האלה בשביל סיבה מסוימת לדעתי המטרה שלו זה בקרה וניטור

aerynsun

New member
יכול להיות שאבא של קלייר

הוא כמו באקס מן, פטריק סטיוארט שמאגד את כולם באותו מקום וכו'. יכול להיות שזה מה שהוא מנסה לעשות, לאגד אותם באותו מקום ואולי להשתמש בהם כ...כנראה ליכולות רעות.

Lion_Heart

Well-known member
לא נראה לי

אם הוא היה רוצה להשתמש בהם לרוע...לא היה לו יותר קל פשוט למחוק להם את השכרון ולשכנע אותם שהם עובדים אצלו?

פרק חלש../images/Emo58.gif

בהשוואה לסדרה כולה, ציפיתי לפרק ממש מעולה, איחוד כלשהו בין פיטר והירו. לא היה כלום, DL וניקי משעממים, יכלו להתמקד יותר בהירו, אולי היו מראים אותו מתקן את הההרג ההמוני ובכך פוגש את ניקי. מההתחלה ידעתי שהאנשים שבאו לראות את קלייר לא ההורים שלה. כ"כ שקוף. אני מקווה לראות יותר על הירו, באמת הדמות היותר מעניינת ("חרב? באמת הייתה לי חרב?") או פיטר, שעוד יש לו הכי הרבה לגלות בקשר לכוחות שלו... בסולם "הירוס" הפרק מקבל 7 מ10 בסולם סדרות רגיל הוא מקבל 8 מ10

זיק רוט

New member
משהו שהפריע לי בפרק ../images/Emo58.gif

גם אני חושב שהפרק הזה הוא הפרק החלש ביותר עד עכשיו. גם לי הפריע ה"מתח" המזויף שקיים בהרבה סדרות ועשה רושם שהגיע גם לפה. מה שבאמת הפריע לי... דמויות מסוימות פשוט נמחקו בפרק הזה לא היתה להם שום התיחסות. הבעיה שלי היא שהרבה מהדמויות האלו מענינות מדי להתעלם מהם לפרק. מה שכל כך אהבתי ושלדעתי הפך את הסדרה ללא פחות מגאונית היא העובדה שיש 4-5 סיפורים עם דמויות משל עצמם ובכל פרק כל דמות מסימתאת הפרק במין cliffhanger. משהו מותח שקורה לה, ובדרך כלל לא מתח מעושה אלא באמת התפתחות מענינת ומותחת בעלילה שלו. זה מראה שהעלילה מאוד עשירה ואותי זה מאוד הרשים עד עכשיו ביחס לסדרות אחרות. בפרק הזה זה לא קרה. כאילו, פיטר. הוא מסדר את הציורים, ציור אחד אצל סימון, הוא מתקשר לסימון בשביל לקבל את הציור...ו??...נו??? מה קורה עכשיו? כולה סצנה אחת איתו! נייתן? איפה הוא? מאט? איפה הוא? מוחק המחשבות? איפה הוא? למה העלילה לא זזה? יש סיפור כל כך מותח ובפרק הזה כלום לא זז בו? במקום זה אנחנו מקבלים תת סיפור די משעמם וצפוי של בעל ואישה שבסופו סוף סוף רואים איזשהו כח בשביל "להרגיע" אותנו. אני מאוד מאוד מקווה שזו לא התחלה של ירידה באיכות. עדיין, רמה גבוהה של הפקה ובהחלט פרק יותר מהנה ואיכותי מרוב הסדרות שיש כרגע.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

לא מסכים ב-כ-ל-ל. גם היוצר אמר בעצמו: כשיש לך 10 דמויות ראשיות, אתה לא יכול להתמקד בכולן בכל פרק. אם היו מראים את כולם, אז היית מתלונן למה מראים מעט על כל אחד. בפרק הזה העלילה התקדמה מלא בזירה של ניקי. זה שאין התפתחות ענקית בעלילה גם בשאר הזירות זה לא אומר שיש ירידה באיכות. זה רק אומר שהאורך של הפרק הוא 42 דקות ולא 420 דקות.

Y0NaTaN

New member
פרק קצת משעמם ../images/Emo58.gif

אומנם ראינו סופסוף את DL, בעלה של ניקי וגילינו מה היה הקטע ביניהם, אך מעבר לזה - אין ממש התקדמות. אז גילינו גם מה כנראה גרם לכוחות של האנשים האלה (בעיה בכרומוזומים), ושחברתו של מוהינדר מרגלת עבור אביה של קלייר, אבל בכל זאת פרק די משעמם לדעתי. מה שגם הפריע לי, זה שהרבה דמויות מעניינות חסרות. מה לעשות, היו טובים יותר...

היה משעמם וקצת צפוי ../images/Emo58.gif

ניקי ו-DL היו משעממים וקצת צפויים, היה צפוי באמצע הפרק שהיא זאת שהפלילה את DL היה נחמד שהיא סוף סוף דיברה איתה, וראינו מה ניקי עושה כשהיא הפיצול... זה של-DL יש כוחות נפל עלינו כרעם ביום בהיר , מה זה קשור עכשיו?
אולי רק כדי להראות שלמיקה יש כוחות, ואם כבר אז מה הם?? זה שההורים של קלייר עבדו בשביל אבא שלה היה מאוד שקוף ומאכזב, סתם כדי לגרור...
בעיה בכרומוזומים, ספרו לי משהו חדש...|מגלגל| מעניין אם גם לעדן יש כוחות...
למה אייזק צייר את הסמל הזה ואח"כ מחק?
למה הירו לא חזר והציל אותם? אחרי שאנדו שיכנע אותו... כסת"ח? לא רוצים להתעסק עם הפללת ניקי אז שוכחים מהעניין? מקווה שזה השקט לפני הסערה...

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif אני לא יודע

על מה אתם מדברים היה פרק מעולה כמו כולם סוף סוף התמקדו קצת בניקי ודיאל ואני לפחות הבנתי קצת יותר מה הולך בינהם מה שגם השיחה של ניקי והפיצול סוף סוף קרתה וגילינו שלפיצול יש גם כוח פיזי מאוד חזק אני דווקא התפלאתי שעדן עובדת עם אבא של קלייר ואני האמת גם חשבתי שדיאל זה ההוא שעובד עם אבא של קלייר אבל אני לא יודע אם זה הוא אני בכ"א מאוד אהבתי את הפרק

למעלה