שרשור פרק 106

Y0NaTaN

New member
שרשור פרק 106 ../images/Emo58.gif

כל הקשור לפרק - נא לשרשר לכאן! [הפרק יורד לאט.. בע]

MineraL

New member
פרק מעולה ../images/Emo58.gif

פרק טוב.. התאכזבתי שלא הראו את הירו הרבה, התעמקו יותר בDL וניקה בפרק הזה..

lip gloss

New member
האמת?

התאכזבתי. לא הרגשתי שקרה יותר מדי בפרק. יותר מדי קשקושים עלילתיים משעממים בין D.L וניקי. גם הקטעים המוראלים של הירו נראו לי כמו נסיון למלא זמן. רוב ההתפתחויות לצערי היו צפויות ופשוט הרגשתי שהם מתחו את הפרק הזה, בפרקים הקודמים פשוט קרו יותר דברים ולא הרגיש לי כמו בנית מתח מדויק. כל פעם שהיה נגמר פרק הייתי חושב לעצמי מה יקרה עכשיו!?!? בפרק הזה לא היתה (לי לפחות) שום הפתעה.. שלא תבינו אותי נכון, הסדרה עדיין מעולה והפרק ה"גרוע" הזה עדיין מתעלה לדעתי על פרקים טובים של סדרות אחרות :)

limors2

Well-known member
גרוע?../images/Emo58.gif../images/Emo54.gif

הוא היה מעולה! ממש לא ציפיתי לזה שהשכנה של מוהינדר עובדת עם אבא של קלייר, והעובדה שהוא מצא אנשים שיתחזו להורים שלה, זה שכנראה כבר מגיל קטן הוא יודע על הכוחות האלה שלה והכל- זה גדול
ואהבתי את הקטעים עם DL וניקי. עכשיו ידועים שהוא לא הבנאדם הרע שחשבנו שהוא בהתחלה, והקטע איתם בסוף היה שווה ביותר. וכשניקי ישבה ליד הפיצול שלה ודיברה איתה. פרק טוב. מאד. לא התפתתי אפילו פעם אחת לעשות דברים באמצע הפרק כמו שאני עושה ברוב הסדרות האחרות שאני רואה...

Kfozli

New member
נחמד ../images/Emo58.gif<?

טוב הפרק התמקד בעיקר בניקי ובעלה, וחבל שכך היה חסר לי קטעים עם הירו ופיטר. סוף סוף יוצא לניקי לדבר עם אחותה השובבה ומסתבר שלא DL גנב את הכסף אלא היא. וחשבו שזה DL בגלל שהיא הפלילה אותו. הן תכננו לברוח עם מיכה והכסף אבל DL תופס את ניקי ומשתק אותה, לא הבנתי מה הוא עשה, הכניס את היד שלו לתוך הבטן שלה? כנראה למיכה יש גם כוחות מיוחדים, אחרי הכל הוא הבן של שניים כאלה. קלייר פוגשת את ההורים הביולוגיים שלה והיא מתאכזבת שהם לא מיוחדים בכלל. פיטר מעביר את ההודעה שצריך להציל את קלייר להירו, ואייזיק מוצא שחסרה תמונה אחת בקומיקס שלו, פיטר הולך לסימון כדי למצא אותה. באותו הזמן אייזיק מגלה ציור של ניקי וכשהוא מוחק את החוצה שלה, הוא מגלה שהוא צייר את הF המוזרה הזאת. מוהינדר עוזב להודו כדי לקבור את אביו, עדן (ככה קוראים לה?) השכנה אומרת לו שהם יתראו בקרוב, והם מתנשקים. אחרי שהוא עוזב, עדן מתקשרת לאבא של קלייר ומספרת לו את כל מה שמוהינדר סיפר לה, הוא נראה המום מזה כשהיא אומרת לו שצריך להציל את המעודדת, קלייר. סה'כ פרק בינוני, בלי הרבה מתח.

MineraL

New member
../images/Emo58.gif

DL זה הזה שמסתובב עם אבא של קלייר, וכנראה הכוח שלו זה שאנשים ישכחו את מה שקרה...

זה לא הוא../images/Emo58.gif

DL הוא האבא של מייקה ובעל של ניקי. עוד לא יודעים מיהו זה שמסתובב עם אבא של קליר

לא..../images/Emo58.gif

DL עובר דרך חפצים. והכוח של השני עוד לא ברור, אבל לא נראה לי אותו כוח.

MineraL

New member
אז../images/Emo58.gif

מה הוא עשה לניקי אם הוא עובר דרך חפצים? איך הוא השתיק אותה?

../images/Emo58.gif

הכניס את היד שלו לתוך הריאות/לב שלה. אני לא יודע מה זה עשה אבל זה לא יכול להיות טוב..

Lion_Heart

Well-known member
אני דיי בטוח שהו פשוט חנק אותה

תפס אותה בגרון דרך הבטן וחנק אותה

Ihavenonick

New member
תחשבו Marvel

DL מתאים להיות Vision. ההבדל היחיד ביניהם הוא שוויז'ן הוא רובוט. http://www.marvel.com/universe/Vision והוא עצר אותה עוד קודם ע"י הכנסת היד שלו לחזה שלה. יכול להיות בשביל לתפוס לה את הלב, בדיוק כמו שוויז'ן נוהג לעשות.

למעלה