שרשור פרק מספר 3

Smiley222

New member
אמממ .... 2 סיבות ?

1 - בדיוק בשביל שתשאלי ותענייני .. 2 - כדי להפוך את העלילה ליותר מעניינת ( ? ) ...

einbal13

New member
המתח נורא הרגיז חוץ מזה היה לא רע

דיי מדהים טלי
אבל בפרק הזה דנה וכפיר כל כך דרשו בעיטה את מקנאה בי חחחחחחחחחח במה בדיוק יש לקנאות?!!!! וכפיר רוצה לנצל את רננה כלב אחד לא רוצה ורון באאמת חמוד לאללה משחק אותה ערבי עם המבטא זה ענק
הפרקים רק משתפרים למען האמת

נכון שדנה וכפיר דרשו בעיטה רננה פי

אלף יותר יפה ושווה מדנה ואין לה מה לקנאת, הדנה הזאת חושבת את עצמה (וכך גם עושים מיב"ז שהיא כביכול יפה וכולם מקנאים בה אבל היא לא כל כך יפה כמו שעושים ממנה, היא כולה שיער מנופח, איפור ולבוש פרובוקטיבי חוץ מזה כלום, שימו לב כשהיא אוספת את השיער היא בכלל לא יפה) וכפיר רוצה לנצל את רננה כדי להשיג את דנה ? מצחיק ! זה צריך להיות ההפך ! רננה הרבה יותר יפה מדנה והרבה יותר אישיות ממנה.

Smiley222

New member
אבל זה כל הקטע ..

הדמות של בלום חושבת את עצמה .. מתנשאת .. יב"ז עושה את זה בסדר גמור . למרות שזה מעצבן ..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo185.gif

טלי הרגה אותי!!!!!!!!!!!!! אמא כמה צחקתי
כשהיא חיקתה דיילת אלוהים איזה קורעתתתתתתתת
וכפיר גם עם המבטים שלו.. ופתאום כזה הדס באה חחחח
ורותם ערסית אמאל'ה
מפחידה

Smiley222

New member
אני לא מבין אתכם ! מה הקשר ערסית ?!

היא סתם איזה ילדה טובה ירושליים . היא סתם נדלקה על כפיר ונתנה לו את הבתולים ( " הפרח " - חחחח , אמא שלה הצחיקה אותי .. ) . זה הכל ! היא הכי לא ערסית שבעולם !

מה?!../images/Emo12.gif../images/Emo185.gif

לא ראית את המבטים ?
ואיך שהיא עשתה לו "אתה מגרש אותי?!"
? וגם כל שניה "כאילו" "כאילו" "כאילו" ...

Smiley222

New member
אז מה ?

ראית פעם ערסית נדלקת ככה על בחור בלודיני כזה אשכנזי משהו ? ועוד מפחדת שההורים שלה ידעו שהיא איבדה את הבתולים ( בגיל 20 כמעט ?! ) ... ?

Smiley222

New member
את הוזה , בחיי ..

תראי בהמשך שהיא ילדה טובה , ההפך הגמור מערסית .

בואו אני אגיד לכם בכנות?!

זה לא ממכר. בנובלות הקודמות שהיו (לגעת באושר, מיכאלה, לחיי האהבה, ומשחק החיים) התמכרתי על הפרק הראשון....אבל פה?! סורי
זה ממש לא עושה לי את זה...למרות שזה מעניין וזה, אבל אין לי את ההתלהבות של "וואי מתחיל!!!!!! שאני לא אפספס!!!!!" זה טיפה פחות....פחות

נכון ! זה לא מוצלח כמו הטלנובות

מיכאלה, משחק החיים ולחיי האהבה. העלילה לא משהו ויש שחקנים שלא כל כך טובים. מה שכן אהבתי את רון שחר הוא ממש טוב

רון ../images/Emo99.gif

ניקיטה אני מתחילה לאהוב אותך...חחחח אבל יש דברים שאת צודקת בהם ודברים שממש מעצבנים.....

למעלה