האם אלוהים לא היה צריך לתת לשון לרוב הנשים? האם כפיר רוצה לצאת לדרינק עם רננה רק כדי שדנה תקנא...? מה דעתכם על עבדול שלנו? כשמירי מבטיחה שהיא תהיה ילדה טובה - האם היא באמת תהיה? וסליחה.... דנה בלום - חרדית? איוווה! בואו לדבר על פרק מספר 3 של הטלנובלה.
או הרבה יותר טוב ... ../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif
אוו סופסוףף צחוקייםם .. איך דוריןן .. סליחה רננה עשתה את הקטע של הדיילת ... "הדיוטי פרי מצד שמאל" .... חחחחחחח אויש זה קרע אותי... וגם רון שחרר ... "את רוצה שאני יבטל את הצילומים בגלל חברה שלי הסוכריה שרוצה להשתכשח בג'קוזי" חחח .. היה הרבה הרבה יורת טוב ומקווה שזה רק ישתפרר ..
טוביה הזה הורס אותו . כדי לעשות מניאק אמיתי צריך את אלכסנדר שרון ! איך הוא התמנייק עם דן במיכאלה - ככה מתמנייקים .. בטח גם יש איזה גילוי רגשות אמיתי בסוף שממש יתאים לו . ואדם - אם לא היה את נפתלי מזמן היו מעיפים את דנה , אבל מה זה היה עושה לסדרה ? הורס אותה .. ( ? ) או לפחות את העלילה ..
אתם לא שונאים את יב"ז, אתם שונאים את דנה בלום. אל תערבבו בין הדמות לאדם האמיתי! למרות שזה נראה לכם כ"כ מציאותי אני בטוחה שיב"ז היא בנאדם שונה לגמרי. וזה לא שאני חולה על יב"ז
ברננה כדי להשיג את דנה ? הוא צריך להתאהב ברננה היא פי אלף יותר יפה מדנה ופי אלף יותר שווה ומה כל הקטע הזה כשמראים את יב"ז אז שמים את שיר הפתיחה ממש מגוחך. כל הזמן מנסים להבליט אותה והיא לא אמורה להיות דמות ראשית כזאת, היא דמות שלילית ומגוחכת (כמו פטריסיה מ"בטי המכוערת") הדמות הראשית באמת היא רננה, היא גיבורת הסידרה. וכל הנסיונות להבליט את יב"ז פשוט עלובים רואים שזה מאולץ, רק בגלל שהיא כביכול מפורסמת