שרשור פרק מספר 3

היא נעלה אותי במרתף עם העכברושים!

האם אלוהים לא היה צריך לתת לשון לרוב הנשים? האם כפיר רוצה לצאת לדרינק עם רננה רק כדי שדנה תקנא...? מה דעתכם על עבדול שלנו? כשמירי מבטיחה שהיא תהיה ילדה טובה - האם היא באמת תהיה? וסליחה.... דנה בלום - חרדית? איוווה! בואו לדבר על פרק מספר 3 של הטלנובלה.

אין לי מושג על מה דיברת../images/Emo134.gif

לא ראיתי את הפרק

JULI4561

New member
או הרבה יותר טוב ... ../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

אוו סופסוףף צחוקייםם .. איך דוריןן .. סליחה רננה עשתה את הקטע של הדיילת ... "הדיוטי פרי מצד שמאל" .... חחחחחחח אויש זה קרע אותי... וגם רון שחרר ... "את רוצה שאני יבטל את הצילומים בגלל חברה שלי הסוכריה שרוצה להשתכשח בג'קוזי" חחח .. היה הרבה הרבה יורת טוב ומקווה שזה רק ישתפרר ..

חחחחחחחחח היא מקריאה כמו דיילת

יו זה היה קטע ענק !!
"את מקנאה בי..את מקנאה בי שזה כואב
" הדמות של יב"ז מעצבנת או זה רק אני ?
רון שחר והמבטא של הערבי ביחד פשוט ענק
וואלה ! הפרק הזה היה ממש יפה,אהבתי

Smiley222

New member
עושה חשק להרוג את יב"ז , לא ?

ועם הדיוטי פרי היה קורע ! :)

לגמרי ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif אבל היא משחקת ממש

מעולה יחסית לדמות המעצבנת שהיא אמורה לשחק
היא ממש טובה רק שהדמות שלה מעצבנת אותי
דנה בלום דה סלב..או שלא

Smiley222

New member
יותר מעצבנת הדמות של נפתלי ..

טוביה הזה הורס אותו . כדי לעשות מניאק אמיתי צריך את אלכסנדר שרון ! איך הוא התמנייק עם דן במיכאלה - ככה מתמנייקים .. בטח גם יש איזה גילוי רגשות אמיתי בסוף שממש יתאים לו . :) ואדם - אם לא היה את נפתלי מזמן היו מעיפים את דנה , אבל מה זה היה עושה לסדרה ? הורס אותה .. ( ? ) או לפחות את העלילה ..

anat234

New member
הממ... אפשר להסביר לכם משהו?

לא שואלת
אתם לא שונאים את יב"ז, אתם שונאים את דנה בלום. אל תערבבו בין הדמות לאדם האמיתי! למרות שזה נראה לכם כ"כ מציאותי אני בטוחה שיב"ז היא בנאדם שונה לגמרי. וזה לא שאני חולה על יב"ז

חחחחח את נקרעת ממה שאני../images/Emo6.gif

אךךך הילו
כן הדמות של יב"ז דנהל'ה
כמובן ש...יו נואו
משחקת אותה שקסית במוגזם
מסכימה
כנראה שזה המור להיות ככה... אבל עדיין אני לא מבינה: למה אני נהנת במיוחד רק מטלי ותמר??!!
טוב ואולי מהיציאות של עופר... אבל לא יודעת הרוב לא מתחברים אלי,אולי בהמשך

איך בכלל עושים שכפיר רוצה להשתמש

ברננה כדי להשיג את דנה ? הוא צריך להתאהב ברננה היא פי אלף יותר יפה מדנה ופי אלף יותר שווה ומה כל הקטע הזה כשמראים את יב"ז אז שמים את שיר הפתיחה ממש מגוחך. כל הזמן מנסים להבליט אותה והיא לא אמורה להיות דמות ראשית כזאת, היא דמות שלילית ומגוחכת (כמו פטריסיה מ"בטי המכוערת") הדמות הראשית באמת היא רננה, היא גיבורת הסידרה. וכל הנסיונות להבליט את יב"ז פשוט עלובים רואים שזה מאולץ, רק בגלל שהיא כביכול מפורסמת

Smiley222

New member
היא בכל זאת דמות ראשית ..

או שזה ככה רק בטלנובלה הפנימית ( פירות אסורים קוראים לה ? ) ?

למעלה