שרשור פרק מספר 3

princess inbal

New member
נכון מאוד

זה לא ברור שרננה היא הדמות הראשית...? קודם כל אפשר לראות את זה בתוכנית עצמבה, וחוצמזה קראתי במעריב לנוער שרננה היא התפקיד הראשי. אבל בגלל שיעל בר זוהר כאילו יותר מפורסמת (אבל טלי יותר שולטת כאילו דה!) אז כולם מדברים עליה ובגלל זה חושבים שהיא הדמות הראשית אבל זאת רננה הדמות הראשית. דנה היא הביץ'

princess inbal

New member
נכון מאוד

זה לא ברור שרננה היא הדמות הראשית...? קודם כל אפשר לראות את זה בתוכנית עצמבה, וחוצמזה קראתי במעריב לנוער שרננה היא התפקיד הראשי. אבל בגלל שיעל בר זוהר כאילו יותר מפורסמת (אבל טלי יותר שולטת כאילו דה!) אז כולם מדברים עליה ובגלל זה חושבים שהיא הדמות הראשית אבל זאת רננה הדמות הראשית. דנה היא הביץ'

Smiley222

New member
אההה , וואלה ...

לא חשבתי על זה ככה .. הדמות של יב"ז פשוט יותר נדחפת כאן , חח .. :)

The Princess2

New member
היי תגידו..

מה האתר של הטלנובלה? ומישהו יודע איך קוראים לשיר של הטלנובלה?

princess inbal

New member
היייייייייי יש לך שם דומה חח...

יש לך שם דומה לשלי, למה קראת לעצמך ככה? כי פשוט אני ממש אוהבת את הסרט יומני הנסיכה 2 ובגלל זה. אני יודעת שזה לא קשור. סתם בא לי לדעת

ועוד ניסיון לפרסם את תפוז..../images/Emo4.gif

זו רק אני או שמישהו שם לב שעל הדלת של החדר שבו היו רננה, הבמאי, דנה ו"עבדול" (סליחה שאני לא זוכרת שמות) היה שלט כזה שרשום עליו תפוז אנשים (זה היה הלוגו)
עוד מישהו שם לב לזה?

Smiley222

New member
לא , אף אחד לא שם לב לזה ..

בכלל לא .. חח .. :) זה היה תמיד , גם במיכאלה ..

Love U All

New member
זה כל כך בולט!

בפרק הראשון גם נפלו כמה חתיכות מהשלט הזה. הוא כנראה מורכב כפאזל :) המחווה לתפוז דווקא חביבה בעיניי.

Audrey II

New member
לא הבנתי משהו.. תעזרו לי

בשיר פתיחה מראים את שרון אלכסנדר כאילו בדמותו של נפתלי.. אז יחליפו את טוביה באמצע הסדרה בשרון אלכסנדר בגלל התקרית המפורסמת?

M o o M o o

New member
"הרגשתי את השיניים שלהם"../images/Emo62.gif../images/Emo130.gif

טוב...:-S

Smiley222

New member
מה פתאום .. ? זה HOT ..

רואים לפי השלט .. זה פרסום סמוי .. כמו השלט של ' תפוז אנשים ' , רק בלי המילים עצמן ( רק הלוגו .. ) .

mary17

New member
איוווה!!!../images/Emo41.gif

איזה חמוד רון שחר מה את רוצה שאני יעשה יגיד להם לבטל את הצילומים כי חברה שלי הסוכריה רוצה להתשכשח בגקוזי? חחחחחחחחחחחחח
ענקקקקקקקקקק

למעלה