שרשור פרק יום רביעי

adicto

New member
אפשר להגיד ששיר הפתיחה הוא ספויילר

כי רואים את המתמודדים במשימות שטרם שודרו ואז אפשר למשל לנחש שדיווה לא תודח עד שלא נראה אותה אוכלת את הבשר הזה שמראים בפתיח וככה עם עוד כמה מתמודדים. מעניין לא?

babylon4

New member
אין ספילרים

רק בפורומים יש לצערי והיום כבר נכנסתי להודעה שהיה רשום בה את שלושת הפיינליסטים. איזה ביעוס

קפצילי

New member
מוסי לוסי, לא מבינה אותך

איך מכל הבחורות המ-ד-ה-י-מ-ו-ת שיש שם נדלקת דווקא על הנחש צפע הזאת ?! ראשית כל, היא רעה ברמות קשות, לאו דווקא בגלל משהו שהיא עושה... העיניים שלה פשוט משדרות רוע, ועל אף שהפנים שלה יפות מאוד, פשוט אי אפשר להתעלם מהאישיות הפרובלמטית שקופצת מהמבט שלה. שנית, הגוף שלה נראה מוזר מאוד, כאילו פירקו אותו והרכיבו מחדש, לא יודעת איך להגדיר את זה... יש מין חוסר שייכות בין פלג הגוף העליון ופלג הגוף התחתון.... מזכירה מהבחינה הזאת את קרן חסיס.

את טועה ובגדול-אני רואה משהו שאת לא רואה

העניים שלה משדרות בלבלול.היא נגררה לרוע מתישהו בחיים שלה אך בגגלל הנסיבות ולא משום שהלב שלה כזה. כנראה שהנסיבות היו מערכת יחסים קשה עם ההורים,הרצון להתפתח,הרצון לעבור למקום אחר וכנראה בשלב מסוים היא הסתגרה מה שמתפרש לצופה הממוצע כרוע בשבילי זה בילבול. וכשאני רואה טוב לב בבנאדם,אפילו קצת,אז אני אגרור אותו למחוזות היופי הפימי. בקשר למראה שלה-את מכירה את שליחות קטלנית?אז היא הארלונד שוואנצנגר הנשית.הגוף שלה משדר חוזק(גם נפשי וגם פיזי)ומיניות מטורפת. שימי לב גם שהיא לא רזה,היא מאוד שרירית. בכל מקרה אני דווקא שמח שאף אחד לא נדלק עליה כי כך זה חוסך לי תחרות בדרך לכיבוש.

קפצילי

New member
פששש... את כל זה אתה רואה בעיניים שלה ?

את כל ההסטוריה של החיים שלה, היחסים עם הבית וההורים.... כל הכבוד !
מאחלת לך בהצלחה בדרך לכיבוש. עדיין.... הדבר היחיד אצלה שיפה בעיני הוא השם שלה

Paz Love Gal

New member
מיכל מדהימה

ללא ספק מהבנות היא ומעיין הפייבורטיות שלי. מיכל חזקה מאוד,וטכנית עד לאיחוד אין טעם להעיף אותה! הקטע עם הגלגל המסתובב פשוט השאיר אותי פעורת פה,עשרה אנשים היא ניצחה! מלכה
כמו כן היא חכמה ולא רק יפה וחזקה

deathly hallows

New member
למה, למה עוד פעם??

שרשור הפרק נהיה שרשור מיכל??? למה אתם נותנים לזה לקרות? נכנסתי לפה לקרוא דיעות של אנשים אחרי שראיתי את הפרק ואני רק קוראת שטויות על מיכל זה פשוט מתסכל. לתשומת לב המנהלים רמת הפורום מתדרדרת.

חיקוי זול של מישל ווילאמס../images/Emo196.gif

שטויות על מיכל כפי שאת קוראת להם זה גם דעות. לא יאה לך אז לכי לעשות עאוונטות במקום אחר. וסתם שאלה איזה דיונים את מצפה שינהלו פה? דיוני על הביקיני של ההיא או הטנגה של ההוא,אז סתמי ת' פה שלך-אני לא מחבב אנשים כמוך,חסרי הומור,חסרי מודעות עצמית שבהם ומשחקים אותה פה אנא עראף מה. סעי סעי.

הלו הלו שימי מייקאפ על הוריד שמבצבץ לך מהמצח

כמה את שווה בדיוק? מוזר שדווקא אחת כמוך יורדת לרמה של תמחור בני אדם. חח לא מפליא אותי.

למעלה