שרשור פנינים

אצלנו רק מתחיל לחבר מילים

הגור רגיל שאבא מארגן אותו לגן ולפני שהם יוצאים הוא בא להגיד לי שלום כשאני עוד במיטה (נתעלם לרגע שהוא כבר כמה פעמים בא להגיד לי בוקר טוב עם הדרבוקה שלו וממה שאני אעשה למי שקנה לנו את הדרבוקה ה$#%&%* הזאת!). בקיצור, לפני יומיים סוף סוף הזמינו אותי לעבוד בחוץ ויצאתי בסביבות 6 מהבית. הבנים מתארגנים, הילדון רץ לחדר שינה, לא מוצא אותי, מסתובב לבעל בבהלה ואומר "אין..." קרע לי את הלב בעבודה...
ואיזה ערב הוא הסתכל עלי ואמר "אמא יפה"...

את בטח מתכוונת לפנינים של נעם../images/Emo8.gif

כי אה גלי כבר לא סופרת תפנינים שלה...חחחחח

gallish

New member
../images/Emo6.gif הצחקתן אותי......

האמת היא שיש מלא מהימים האחרונים, אבל אני צריכה לארגן את הזכרון שלי, כי הוא קצת נדפק לאחרונה
מבטיחה לכתוב ברגע שאזכר (או שאשאל את שי והוא ייזכר
)

טוב נו לא בדיוק פנינה אבל גם כן..../images/Emo6.gif

טרי מלפני שנייה... רציתי לצלם את הילד כי הוא חזר מהגן מחופש לתירס חם,הוא היה בקריז ולא רצה אז הבטחתי לו שוקולד אם יעשה לי יפה פוזות למצלמה
הוא הסכים,ובסוף הבאתי לו קינדר היפופוטם כזה,מכירות?(מהמשלוח שקיבלנו...) הוא מסתכל "אמא זה לא אוקולד!" כי ההיפופוטם לא מכוסה...בציפוי אז הבאתי לו עוגת קינדר דליס במקום,הוא מסתכל כזה ברצינות "אמא זה אוקולד!,עכשיו לפתוח!"
אה אחרי זה ביקש עוד אחד ולא הסכמתי,ושאלתי אם רוצה פרי במקום,אז אמר שרוצה תפוח,שלחתי אותו לאבא אז הוא רץ צועק בכל הבית,"אבאאאאאאאאאאא אני רוצה תפוחחחחחחחח אדווווווווווווווווום"

יש לי מאתמול ...

בלית ברירה נאלצתי לקחת את עומר איתי לקופ"ח לקבל זריקה (B12 ׂ ) למי שלא יודעת , ושלא תדע גם , הזריקה הזו ז"א החומר שלה מאד כואב. ) אז עומר גם שמע אותי אומרת איייייייייייייי.... (בקטנה ) כשרציתי לצאת מחדר האחות הוא פונה אליה ואומר לה : תני לה מדבקה , היא היתה מאד מאד ג י ב ו ר ה ........ כשנכנסנו לאוטו אז הוא שאל אותי : " אמא , את מצליחה לשבת על החור ? " (של הזריקה ...)

n o a p

New member
קרעתם אותי מצחוק, איזה מתוקים כולם

וסוף סוף יש לי גם..או יותר נכון סוף סוף אני זוכרת משהו.. היום לקחתי את האיתי לגן והיה לו קשה להפרד ממני אז הצעתי לו אם הוא רוצה לדחוף אותי החוצה ולסגור את הדלת לבד (זה מין משחק שהיינו עושים עם הבת הגדולה בגן היא היתה דוחפת אותי מהטוסיק וזה היה משעשע אותה מאוד), בקיצור, איתי הסתכל עלי ברצינות ואמר לי "אמא לא דוחפים".
לפני כמה ימים היינו בנחת בבית והיו כמה דקות של שקט ולא ראיתי את איתי, כמובן שהלכתי לחפש אותו בבית ומצאתי אותו עומד על המכסה של השירותים עם ארון התרופות פתוח והוא מחזיק את האקמולי ומנסה לפתוח, ואומר לי "זה של איתי, לא נפתח..". תודה לאל שלא נפתח!! הארון התרופות בכוונה תלוי למעלה ו"גבוה" מסתבר שלא מספיק גבוה. כמובן שקניתי מנעולים מיוחדים ועכשיו הוא גם נעול... |עציץ||עציץ| איתי לאחרונה אוהב חלב חם בבקבוק והוא מבקש שאני אחמם לו אותו כל הזמן, לפני כמה ימים לא היה לי כוח לחמם לו שוב והתעלמתי, אחרי כמה דקות שמעתי את המיקרו מצפצץ כאילו לוחצים עליו...מצאתי את איתי יושב על השיש ומנסה להפעיל את המיקרו כשהבקבוק בפנים... כמובן שהזזנו את השולחן יצירה שהיה ליד השיש ועזר לאיתי לתפס (כשהוא ראה שאין לו איך לתפס הוא אמר "או או איך נתפס?"), וכמובן שעכשיו גם המיקרו נעול... מענין מה עוד נצטרך לנעול...וכמו שאתם מבינות אני צריכה להסתכל עליו כל הזמן, ועוד הבית שלנו מאובטח יחסית, בבית של חברים אני לא יושבת לשניה כי אני מפחדת שהוא "יחקור" דברים שלא ממש בשבילו...(הוא בן שנתים וחצי)

dididushi

New member
../images/Emo125.gifטרי טרי טרי../images/Emo168.gif

הקדמה... בעלי דובר אנגלית שפת אם אז הוא מדבר עם עדי באנגלית ואני בעברית, עדי בן שנתיים וחודשיים. היום נסענו באוטו ושרנו ועדי התחיל לחקור: עדי: אמא מה את עושה? אמא: אני שרה עדי: אבא מה אתה עושה? אבי: I AM SINGING אבא: ADI WHAT ARE YOU DOING? עדי: אני שרינג (SHARING) חחחח

פ ו ש י ת

New member
היה לנו קטע גדול היום

הייתי בבריתה של חברה לעבודה ולקחתי איתי את בן ה- 3. אחת החברות לעבודה דיברה איתו כל הזמן וצחקה איתו, עשו אחד לשני פרצופים. בסוף היא אומרת לו שהיא והוא ביחד ושלא חייבים לגלות לכולם הקטנצ'יק עונה לה - זה לא מציאותי נפלתי מצחווק, בחיים לא שמעתי אותו אומר את זה ועוד בהקשר כל כך מתאים - מי, מי גאון של אמא

gallish

New member
יש../images/Emo70.gif טרי טרי../images/Emo70.gifזהירות../images/Emo18.gifלא לביישנים../images/Emo9.gif

היום נסענו, נעם ואני, למסיבת ברית של חברה שלי. נעם לבשה את התחפושת של מלכת אסתר, שלבשה היום לגן
בדרך, נעם שאלה: "אם אבא של אסתר לא היה מלך, אז איך היא מלכה?" אני: היא התחתנה עם המלך אחשוורוש, ולכן היתה מלכה" נעם: "אז למה אחשוורוש לא מתחתן איתי?"
באותה נסיעה (זאת מלמעלה), דיברנו המון, על כל מיני דברים, ביניהם דיברנו על הבן של חברה שלי, בן החצי שנה. נעם: אמא, למעיין (התינוק) יש בולבול אמיתי כמו לתןתן ולאבא? אני: כן נעם: אני בת, יש לי פות, לא בולבול. אחרי כמה דקות... נעם: אמא, למעיין יש בולבול קטן כמו של תןתן או ענק כמו של אבא?

בוליפלג

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo9.gif גדוווול, זתומרת - ענקקק../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif

../images/Emo6.gif

תשמעי, הכל עניין של פרופורציות... השוודית למשל אומרת תמיד: "אני קטנה יש לי ציצי קטן, לאמא יש ציצי גדול"
(אני חושבת שהיא היחידה בעולם שאומרת את זה וגם מאמינה בזה
)

בוליפלג

New member
גמני נהנית מה'ספק'../images/Emo8.gif...

המשפט הזה, מדוייק להפליא, נאמר גם אצלינו
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

למעלה