הנה כמה של מאיה שלי../images/Emo99.gif
|את האמת...אני לא מספיקה לזכור או לרשום את כולם מרוב שכל יום וכל היום היא מפתיעה ומדהימה מחדש..... אבל הנה כמה שכן.....
הקדמה לציטוט-לפני חודש וחצי בערך מאיה ויתרה מיוזמתה על המוצץ גם בשנת ליילה והצהריים(על מוצץ במהלך היום ויתרה כבר מזמן מזמן לפני יותר משנה),אז הגברת הודיעה חגיגית שהיא זורקת אותם,אספנו,ערכו לה טקס פרידה מרשים מהמוצצים בגן.והבטיחו לה שאם אכן היא תחזיק מעמד שבוע לאחר מכן יעשו לה גם טקס הענקת מדליה.ואנחנו הבטחנו לה שלאחר הטקס נסע יחד לחנות והיא תבחר ותקבל מתנה לכבוד האירוע. אז ביום הראשון שהיא חזרה מהגן היה לה קצת קשה(אחרי שנת צהריים ראשונה ללא המוצץ),ישבנו מחובקות בסלון ושאלתי אותה אם מתנה/צופר קטנה תעודד אותה. החמודה הרימה את הראש הסתכלה אלי ו: מאיה:"אמא, אני לא צריכה מתנה יש לי כבר" אני:"יש לך מתנה? אבל אמרנו שהולכים עוד שבוע לקנות,מאיפה יש לך מתנה?איזה מתנה יש לך ?" מאיה:" יש לי כבר את המתנה הכי טובה.אמא המתנה שלי.את." לא צריך לציין שהייתי שלולית של אושר על הספה...היה צריך לאסוף אותי ממש....
מאיה ניגשת לאבא שלי,מכווצצת לו את הפנים,בצורה ששמה את שתי הידיים שלה משני צידי פניו ואומרת לו: "חיים שלי", נותנת לו נשיקה והולכת. וזה אחרי שבבקרים שהיא רואה אותו לפני היציאה לעבודה היא מחמיאה לו. "יווווווו איזה חתיך אבא" אכן....הגברת הקטנה מאוהבת באבא שלה.
לפני שבוע הלכנו לקנות תחפושת לפורים.ואמרנו בחנות שזו תהיה הפתעה לכולם למה היא מתחפשת ושלא תגלה.כשיצאנו מהחנות זה הלך ככה: מאיה:"אמא תשאלי אותי למה אני מתחפשת" אני:"אבל אני כבר יודעת הרי" מאיה:"תשאלי תשאלי,אני מתאמנת...." אני:"מאיה,למה את מתחפשת?" מאיה: עם תנועת אצבע של לא לא ,"לא לא לא,אני לא מגלה,סבלנות עד החג,זו הפתעה" ומאז היא מתמידה בתשובה הזו לכולםםםםםםםם.
ואחרון חביב להפעם משלשום.... לקחנו את הכלב שלנו השבוע למקלחת.בדרך חזרה מאיה באה איתי. ברגע שהוציאו את צ'ומפי מהחדר מאיה ישר קיבלה את פניו ב:"איזה חתיך אתה.חמוד שלי." בדרך לאוטו:"כל הכבוד לצ'ומפי שעשה מקלחת "שוב ושוב מלווה במחיאות כפיים והחלק הכי טוב....כשהגענו לאוטו מאיה שמה לב ששמו לצ'ומפי פפיון על החגורה.הפעם זה היה בדוגמה נקודות שחור לבן (דומה לפרה). מאיה:"אמא מה שמו לו ?איך קוראים לזה?" אני:פפיון מאיה:"זה לא טוב,זה לא מתאים לו.צריך להוריד לו את זה מיד" אני:"למה זה לא מתאים לו?" מאיה:"אמא,צ'ומפי הוא פרה?לא. נכון?!, אז צריך להוריד לו את זה ,זה ממש לא בסדר ששמו לו את הדוגמא הזו.הוא לא פרה.הוא כלב!" מתוקה שלי .....