שרשור פנינים

gallish

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גדולה! פשוט גדולה!!!!

tiger mom

New member
יש לי יש לי יש לי

הבת שלי הסבירה לאמא שלי עם ארועי יום המשפחה בגן: סבתא, ביום שישי יש יום המשפחה רק ההורים מוזמנים לא סבים וסבתות את לא מוזמנת גם לא האיש שגר איתך בבית (איזו התייחסות מוזרה לאבא שלי) גם לא סבתא עליזה וסבא מוטקה אז אל תבואו אל תתני לרגליים שלך להביא אותך לגן
ואחרי ארוחת ערב: אבא: "את רוצה עוד מעדן שוקולד?" מור: "אמא, אני יכולה להאכול עוד מעדן?" אני: "כן. באופן חד פעמי אני מרשה לאכול היום שניים" מור: "אבא, תביא לי עוד מעדן. אבל רק אחד. אל תנסה בכלל לשכנע אותי לאכול יותר מאחד"
וניסיונות גמילה מסילמאק: מור: היום אני הולכת לישון בלי סימילאק אני: כל הכבוד מור: אני צמאה קצת אני: אני אתן לך כוס מים מור: אני רוצה סימילאק אני: אבל אמרתי בלי סימילאק מור: אני רוצה סימילאק אני: אז למה אמרת בלי סימילאק? מור: סתם. בדיחה

בוליפלג

New member
היא מדהייימה בתובנות שלה../images/Emo13.gifובהתבטאות../images/Emo70.gif

גדוווול!

אמאלה ל1

New member
גם לנו יש אחד

ביום שני הקטן שלי עשה שני חיסונים בטיפת חלב. עכשיו בגלל היסטוריית בתי החולים והאשפוזים שלו,הגדול שלי (שנתיים ו8) כבר יודע את כל העבר שלו. כשלקחתי אותו מהגן הוא לא הבין למה אח שלו לא בכיתה השנייה ,הסברתי לו שהוצאתי אותו קודם כי הוא הלך לקבל זריקה. כשהגענו הביתה ,הוא התעקש לראות איפה בדיוק נתנו לו את הזריקה וכשמצא את הנקודה אמר :"מהר מהר לך בית חולים!!!" "אמאאאא-אורי חולה"

לוליLuli

New member
הנה כמה של מאיה שלי../images/Emo99.gif

|את האמת...אני לא מספיקה לזכור או לרשום את כולם מרוב שכל יום וכל היום היא מפתיעה ומדהימה מחדש..... אבל הנה כמה שכן.....
הקדמה לציטוט-לפני חודש וחצי בערך מאיה ויתרה מיוזמתה על המוצץ גם בשנת ליילה והצהריים(על מוצץ במהלך היום ויתרה כבר מזמן מזמן לפני יותר משנה),אז הגברת הודיעה חגיגית שהיא זורקת אותם,אספנו,ערכו לה טקס פרידה מרשים מהמוצצים בגן.והבטיחו לה שאם אכן היא תחזיק מעמד שבוע לאחר מכן יעשו לה גם טקס הענקת מדליה.ואנחנו הבטחנו לה שלאחר הטקס נסע יחד לחנות והיא תבחר ותקבל מתנה לכבוד האירוע. אז ביום הראשון שהיא חזרה מהגן היה לה קצת קשה(אחרי שנת צהריים ראשונה ללא המוצץ),ישבנו מחובקות בסלון ושאלתי אותה אם מתנה/צופר קטנה תעודד אותה. החמודה הרימה את הראש הסתכלה אלי ו: מאיה:"אמא, אני לא צריכה מתנה יש לי כבר" אני:"יש לך מתנה? אבל אמרנו שהולכים עוד שבוע לקנות,מאיפה יש לך מתנה?איזה מתנה יש לך ?" מאיה:" יש לי כבר את המתנה הכי טובה.אמא המתנה שלי.את." לא צריך לציין שהייתי שלולית של אושר על הספה...היה צריך לאסוף אותי ממש....
מאיה ניגשת לאבא שלי,מכווצצת לו את הפנים,בצורה ששמה את שתי הידיים שלה משני צידי פניו ואומרת לו: "חיים שלי", נותנת לו נשיקה והולכת. וזה אחרי שבבקרים שהיא רואה אותו לפני היציאה לעבודה היא מחמיאה לו. "יווווווו איזה חתיך אבא" אכן....הגברת הקטנה מאוהבת באבא שלה.
לפני שבוע הלכנו לקנות תחפושת לפורים.ואמרנו בחנות שזו תהיה הפתעה לכולם למה היא מתחפשת ושלא תגלה.כשיצאנו מהחנות זה הלך ככה: מאיה:"אמא תשאלי אותי למה אני מתחפשת" אני:"אבל אני כבר יודעת הרי" מאיה:"תשאלי תשאלי,אני מתאמנת...." אני:"מאיה,למה את מתחפשת?" מאיה: עם תנועת אצבע של לא לא ,"לא לא לא,אני לא מגלה,סבלנות עד החג,זו הפתעה" ומאז היא מתמידה בתשובה הזו לכולםםםםםםםם.
ואחרון חביב להפעם משלשום.... לקחנו את הכלב שלנו השבוע למקלחת.בדרך חזרה מאיה באה איתי. ברגע שהוציאו את צ'ומפי מהחדר מאיה ישר קיבלה את פניו ב:"איזה חתיך אתה.חמוד שלי." בדרך לאוטו:"כל הכבוד לצ'ומפי שעשה מקלחת "שוב ושוב מלווה במחיאות כפיים והחלק הכי טוב....כשהגענו לאוטו מאיה שמה לב ששמו לצ'ומפי פפיון על החגורה.הפעם זה היה בדוגמה נקודות שחור לבן (דומה לפרה). מאיה:"אמא מה שמו לו ?איך קוראים לזה?" אני:פפיון מאיה:"זה לא טוב,זה לא מתאים לו.צריך להוריד לו את זה מיד" אני:"למה זה לא מתאים לו?" מאיה:"אמא,צ'ומפי הוא פרה?לא. נכון?!, אז צריך להוריד לו את זה ,זה ממש לא בסדר ששמו לו את הדוגמא הזו.הוא לא פרה.הוא כלב!" מתוקה שלי .....

הפעם יש לי פנינה פנינה../images/Emo6.gif

הבן שלי כרגע מאוד בקטע של בולבול וטוסיק, קקי פיפי וכו' , מדבר, נוגע, מתעניין. יצאתי לתומי מהמקלחת וחלפתי על פניו והוא הצביע בדאגה על איברי המוצנעים ומיד נזעק "אמא - בולבול מקולקל!!" הרס אותי לגמרי

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עאלק מקולקל. הגברים האלה..
מגיל אפס מה שלא כמוהם לא טוב או מקולקל. הרג אותי מצחוק!

אדי30

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif

ושלי שאלה אותי בספק תדהמה ,ספק בהלה "מה זההההה????"

למעלה