שרשור פאדיחות...

הוצא מהקשרו קורסים...העדכני

טוב- לא ממש הייתי בקורסים, אבל אני זוכר משפטים מצחיקים. בנוסף סגן רכז קורס ב', הב' עומר נורי התחיל עם זה ואנחנו מעלים את "הוצא מהקשרו" קורסים. אתם מוזמנים להוסיף כרצונכם, ולצחוק גם מבדיחות לא מצחיקות. עכשיו נעשה לכם הקדמה כמו של משה: "חושבים שהנאום של שופט בית"ר היה מזעזע ? חושבים שה"קפוץ,נענע" של אורן קלימי מפחיד? חכו עד שתקראו את הפינה הזאת... "אני בת 15 וחצי, עוד חודשיים בת 16" (אור אלכס ממעו"ז שקד לא מביישת) "...לקבלת מפקד בי"ס הארצי למדריכות..." (הרס"פ שי עושה הלחם קורע של הדרכה+מנהיגות=מדריכות) "אופיר פינס חתיך" (ציפי, המנצחת בליגה האידיאולוגית, מצאה אהבה בשמאל) "תגידו מה שתגידו,תרומפלדור היה גבר נאה" (חן זילברמן ממעו"ז מבוא דותן, מצאה אהבה בימין, או ביד שמאל...) חן זילבמן:"חזי,מה אתה חושב על הציפורניים שלי" חזי:"יפות. תרופלדור יודע להעריך ידיים" (חן מנסה להתייפות לקראת אהוב ליבה) שיחת מדריכי קורסים: מתנועת בית"ר יוצאים רק בארון מנכ"ל ההנהגה הארצית:"אני לא אצא מהארון" (אין לי הערה מצחיקה , כי אחרי הכל הוא המנהל שלי) ערבה מענתות לחזי ועומר:"אתם נראים ממש ילדים קטנים. בני 15" עומר מראה את החזה שלו, וחזי מגיב:"זה נראה לך בן 15??" (עומר נורי- המנצח בתחרות הסוודר הרטוב של התנועה) "חזי חמוד- אני אוהבת אותו" (המדריכה הערביה של שת"יל,חוריה, מסבירה לקורס ב' איך הם קיבלו את הסיור הזה) "חבל, אני בא בטוב"- הרס"פ שי לחניכה. "חבל, אתה בא קרוב"- החניכה לרס"פ שי" (נאמר כבר הכל. אין לי מה להוסיף לזה) "איך זה שאתם גם באים לי לחדר, מריצים איתי דאחקות, אוכלים לי את האוכל ואנחנו עדיין בדיסטנדס" (חניכות מנסות להבין כיצד מתנהלים בקורסים) חזי:"יש שכונות עוני ברעננה" עומר:"מה קרה לך חזי, יש אנשים ברעננה שאין להם כסף למלא את המים בבריכה" (עומר וחזי מתרגלים את הבדיחה שחזי כבר סיפר בחדר, כי לצחוק על מעו"ז רעננה) "נשאמאמי" (הביטוי שהתחיל ספק מבית שמש, ספק מברקן, של ההלחם בין 2 המילים הפקציות-ערסיות במאה ה-21 והפך למילה של קורס ב') אתה יהודי? (מישהו מקורס ב' לנציג מבצלם מה זה הם הולכים יחפים. מה הם, ערבים?" (הפאנץ' של חזי ומשה בקורס א', מוצא לו דרך בסיור בלוד בשכונת הרכבת של הערבים) "אז זהו שלא/אז זהו שכן/זה לא מעניין אותי" (רכז קורס ב' אורן קלימי במילות המפתח שלו) "את חמה עליי?" (עודד מנסה לבדוק עם חניכה האם היא עשתה לו עיניים כי היא דלוקה עליו, או כי רצתה הקלות בתיזוזים) "הייתי בפגישות של יוזמה ז'נבה" (ציפי מרעננה מנסה להראות לנו כיצד בונים אמון בתנועה) "ארוחת אוכל" (הרספי"ת לינוי עולה על סקופ! לא בכל הארוחות בנורדיה למה שהיה על הצלחות קוראים אוכל) לאחר בכי של תינוק בטקס סיום. משה:"מצבו של התינוק הוא כמו של הליכוד" עומר:"בכי רע" (והתינוק הוא לא ישראל כ"ץ) קורס ד' אמבות" (קורס ג') "גאה להיות אמבה" (קורס ד' גם גאים וגם אמבות) "מהרר" (הרס"פ עודד באמרה שגורה) "טווח המוני" (כל קורס ג' ברגע של מחשבה עילאית) עכשיו מגיע הקטע הזה שאתה כותב משהו ואף אחד לא שם לב, כי כבר קראתם איזה שעה את כל המשפטים,ורק רבע מהם היו מצחיקים, אז אפשר למסור ד"שים וכו' אבל אין לי כוח. מי שהגיע לקטע הזה וקרא את הפסקה האחרונה שכתבתי שיגיב עליה כדי שאני ארגיש טוב עם עצמי.

MS6

New member
שרשור פאדיחות...

יש לכם פאדיחות מעניינות שקרו בקורסים? כתבו אותם כאן!

idannagi

New member
רוני את שי סטלנות בע''מ

היתם צריכים לראות את שי הרס''פ בורח מרוני המגודל עם רובה מים כמו שני ילדים קטנים

0223

New member
אני מבקש...

עם כל הלחצים שלפני ובמהלך הקורסים גם אני וגם שי הינו צריכים לשחרר לחצים ועצבים איך שהוא... הוא החליט לעשות את זה בעזרת מלחמת מים... וזה מה שהוא קיבל.. כשאני חושב על זה עכשיו זה היה מצחיק... אתה לא מסכים??

חחח פדיחה מהקורס

שגב ישן שינת ישרים אחרי שלא ישן כמה ימים טובים. פתאום מגיעה שריי ומחליטה להעיר אותו. שגב קם עם עיניים כמו של רוצח סדרתי ומתחיל לתת לה סדרה של מכות עם הכרית חחחח היא לא הבינה מה הוא רוצה ממנה ואפילו שהיא התרחקה הוא המשיך להרביץ בה מכות חחח שלומי- האיש והאגדה

MS6

New member
../images/Emo6.gif

זה היה ענק.. נקרעתי מצחוק כששמעתי את זה

mean girl 16

New member
חחח אני חייבת לציין

את ה"וכוׁוכוׁ" של הרס"פ עודד.. אה ו.. "לקורס ב' יש את עומר.. ולנו יש מזל" (קורס ג' שוכח שהשנה לא היה לו יותר מדי מזל בקטע הזה..)

זה לא חדש בכלל,ציפי.

"לקורס ב' יש את עומר....ולנו יש מזל" זה שיר היסטורי של התנועה משנה שעברה שעומר היה בקורס ב'. אני יכול לספר לך שאורן החליט למנות את עומר להיות סגן קורס ב', רק לאחר לחצים של "מקהלות המהפכה" של התנועה, שדרשו לשיר גם השנה את השיר "לקורס ב' יש את עומר...."

mean girl 16

New member
אני יודעת..

מה שאמרתי זה שהשנה זה לא היה רלוונטי כל כך בגלל שהנסיבות כפו על עומר להיות סוג של מדריך גם בקורס ג'.

אז את יכולה לשיר...כחניכה בג'

לקורס ג' יש עומר,לקורס ג' יש את עומר, לקורס ג' יש את עומר....ולנו אין מזל...

סטלות יקרות!

ידידיי הכופרים... החלטתי לכתוב שוב בפורום על אף היותו אומלל וכו'. רוצים עוד פאדיחה.... אממ... אני ועומר יושבים ב-4 בלילה לבדוק מבחנים, ושעתיים אנחנו יושים על איך לעזאזל לנקד כל שאלה, וכמה ניקוד לתת לה... ושעתיים לקח לנו להגיע למצב שכל השאלות ביחד יהיו שוות למאה ולא למאה וחמש עשרה או תשעים ואחד.... יואו כמה שהיינו מסטולים...

who is this

New member
חחחחחחח

ואז אתה מתחיל לשיר בקשר "מי אוהב את השבת"... חחחח לבדוק מבחנים בארבע בבקור.. ועוד של קורס ג'.. לא היה מה לבדוק..חח

who is this

New member
ציפי.. הייתי אמור להיות בסגל ג'..

אבל פשוט קודמתי לסגל של קורס ב', ואז פץאום הייתי צריך להדריך עוד פעם את קורס ג'.. לצערי.. הקורס היחידי שפעולת משוב הופכת להיות פעולה של צ'ינגה לונגה.. שמבקשים לכתוב מכם משהו מקורי וכולם כותבים אותו דבר.. ולא נשכח את העובדה שכשביקשו מכם להיות שמאלנים, את עשית הכי טוב העבודה.. מעניין למה..

mean girl 16

New member
תוספת!../images/Emo26.gif

2 שעלו לי לראש "חסר לך אמקת"ת" (סהר מעביר משוב) "את לא צריכה את זה, יש לך הסוואה טבעית" (עודד מסביר להדס שטרית למה היא לא צריכה למרוח בוץ על הפנים ביום שטח)

למעלה