שרשור פאדיחות...

who is this

New member
אחת ולתמיד.. מישהו מוכן להסביר

את כל עניין הבריתות האלה? ואיך אני קשור לזה??

טוב, אני יענה לשאלות שלך...

1. לא.. אף אחד לא מוכן להסביר לך. 2. אתה קשור לזה כמו שאתה קשור לשאר הדברים. מה שאומר שאתה ממש אבל ממש לא קשור.. חעחעחע עומר.. יבוא יום ותבין הכל...

MS6

New member
שכחתי שכחתי....

לי ולציפי יש ברית.. ציפי גם רמזה לי בצורה די ברורה שעומר נזרק על ידה והיא חוזרת לברית ההיסטורית שלי (הרמז היה: העפתי את עומר) אז אני לא צריך אותך חזי. שוב.

MS6

New member
לימוד א"ב בע"פ...

אתה עכשיו סתם אכזרי בלי סיבה..

who is this

New member
מה אני קשור??

ומשה, אתה מדבר על מעפנים? מי כותב על שולחנות בנורדיה "ז'בו היה פה?" או ז'בו+יוהנה=אידאולגיה רוויזניסטית??

mean girl 16

New member
חח וואלה למה לא הכנסת את זה?

"ז'בו היה פה. 3.7.1888" תכניסו להוצא מהקשרו.

אממ עומר...

הוא כתב את זה על שולחנות ואתה כ"כ התלהבת מהרעיון שהלכת וכתבת את זה מילה במילה על הספסלים שם.. אז ת'כלס מי שיצא פה מעפאן זה אתה. אבל כמו שאמרתי לך מקודם-הכל בצחוק.

יש עוד משפט!!

משה:"זה לא פייר לשחק עם עומר סטריפ-פוקר כי הוא אף פעם לא יהיה ערום באמת"

MS6

New member
עזבי את זה...

המעפאן אפילו כתב את התאריך במדיוק.. עד כדי כך הוא לא מקורי. והכי מצחיק שאנט כעסה עליו על זה וגם אני אמרתי "נו באמת עומר? לקשקש?!"

עוד משהו...

אוריה לאבי: "הפעולה שלך הייתה ממש משעממת". איתי ואולה: "מה זה משעממת? ככה מעבירים משוב? תגיד לו בדיוק מה שהוא ידע להשתפר". אוריה לאבי: "אל תקרא!" (אוריה מעביר לאבי משוב אחרי פעולה ממש משעממת)

חחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי....

בואנה חבורה של שרוטים!!!! למי יש בעיה עם אמבות?!?!?!?! חזי--->>אתה יותר גרוע ממני...!!! ולהגיע למצב הזה זה קשה... מאוד קשה!

למעלה