גילי!!!! - זה למענך.
גילי/רינה מצליח/כבש!! קודם כל, אני רוצה להגיד לך שלא שכחתי אותך, פשוט העדפתי לא לזכור. שנית- קבלי נא את התנצלותי במחרוזת שירי ובדיחות הקורסים שלנו. מעו"ז רחובות, 04:12 בלילה. גילי מתוך שינה. חזי:"גילי, מה קרה את ככה, מי הפריע לך לישון" גילי:"אייל..." חזי:"מה הוא עשה לך, אני אהרוג אותו!!" גילי:"הוא נחר..." מעו"ז רחובות, 05:02 בלילה. חן זילברמן חוזרת מהבקתת הדרכה של מעו"ז רחובות אחרי שהייתה עם מדריך בתנועה לבד שם כמה שעות... חן:"כואב לי התחת....לא!חזי, זה לה מה שאתה חושב, זה מהכיסא!!" האזכרה של זאב ז'בוטינסקי, גילי נשכבת על התיק שלה בפוזת "שכיבה-שינה" חזי:"גילי, למה את שמה את התיק בתור כרית...יש לך כרית על הראש..." גילי ברגע של באסה מהקורסים. חזי:תסתכלי עליי ותראה שיש דברים הרבה יותר גרועים בחיים. השיר שגילי ורק גילי בלי עזרה של אף אחד כתבה

על פי המנגינה של איתי) ______ לא מתעסק עם אנטנות של אף אחד לא משנה או זה מעליו או מתחתיו בכל בוקר הוא נושך קצת את הכר ומחדרו יצא עכשיו גבר זר... בלדה לבחור שעושים לו גבות: "תבכה במקומי, תבכה אני אומר, זה כואב- זה יכאב, אבל זה לא יתחבר תבכה במקומי, אני כבר לא יכול לבכות, אני תפקיד לסדר לך את הגבות" גילי- הבן אדם השפוי הכי לא שפוי. אני עוד חייב לך בית לשיר שכתבתי.