שרשור פאדיחות...

אחהמ אחהמ משה..

אתה הצבת לנו תנאים אתמול בלילה ומכיוון שעוד לא מילאתי את הבטחתי לך אז דעתך לא נחשבת בברית שלנו.. אלא אם כן אתה מצטרף אלינו בלי תנאים ואז נתחשב בדיעות שלך (ואני לא מאיימת עליך יצור)..

MS6

New member
ברור שאני מסרב...

תנאי נוסף התווסף: 1. שעומר ימשיך להישאר מעפאן וחסר חיים (אני מאמין שהתנאי הזה יתקיים בטוח).. 2. את כבר יודעת.

הממ..

התנאי הראשון יתקיים גם אם נרצה וגם אם לא כי עומר הוא פשוא מעפאן וחסר חיים. ובקשר לתנאי השני אז אני עובדת על זה.. אמרת שיש לי שבוע. תוך שבוע הוא יתקיים אל דאגה יצור.

משה,יש לי הודעה קטנה בשבילך....

בגלל משבר אמון בברית שלנו, מאתמול אור אלכס אינה מוסכמת לנהל שום מו"מ על הצטרפות לברית הזאת. אם אתה רוצה-תצטרף בלי תנאים. ואני לא מסכים לתנאי ה-1, כי עומר הוא ממש לא מעפן. הלוואי והיה לך במעו"ז עוד 10 ילדים כמו עומר, במקום הפסטיבל שירי דיכאון שאתה פותח בנווה שרת.

MS6

New member
אחהמ אחהמ...

גבעת שרת לא נווה שרת.. ופסטיבל שירי הדיכאון דוכא לגמרי כבר.. כולם יודעים שעומר מעפאן, אפילו עומר חושב ככה, לכן מעכשיו אני חושב שגם אתה מעפאן ומסרב בכך תוקף להצטרף לברית שלך. למעשה אני חוזר בו ותומך בעומר נגדך.

מה?!

אבל מה אני עשיתי?! אם אתה נגד חזי אז אתה גם נגדי ואני לא עשיתי לך כלום.. אפילו הבטחתי לך אנשים חדשים לפורום... זה ממש לא פייר

משה

אנחנו לא רוצים אותך בברית. אני יודע שיש חוליה חלשה בברית הזאת שרוצה אותך, אבל אנחנו נגיד לך את זה בצורה ברורה: "או שאתה איתנו בלי תנאים- או שאתה לא איתנו". אם לא תצטרף תוך 12 שעות, תנאי הקבלה החדשים יהיו קשוחים, ויכללו ידע של הא"ב בע"פ.

אני חוליה חלשה?!

ממש פוגע... אני באמת לא אשמה שמשה יודע לרדת על אנשים בצורה ממש מצחיקה אז חייבים אותנו בברית שלנו.. וחוץ מזה שהוא יוכל להביא לנו אנשים מבית שמש לביצוע המטרה הראשונה של הברית.. זה יכול רק לעזור. תחשוב על זה...

אור.....

את בחורה חזקה ונשמה טובה, אבל אסור לנו להיכנע למרוקאים. צריך להיות חזקים מול הטרור של בית שמש. ואני לא יודע למה אני מגיב לך לשרשור הזה כאילו מישהו הכריח אותי.

אממ חזי...

מקודם אמרת לי שגם אסור להיכנע לדרישות שלי כי אני מרוקאית אז יוצא שאתה ממש דיקטטור בברית הזאת... ובסדר אם אתה נגד בית שמש.. אבל מה המרוקאים עשו לך?!

אני דיקטטור?

נתתי לך את כל מרחב הפעולה לנהל מו"מ בכדי להרחיב את הברית, אבל את הצלחת לפרק ברית של 2 אנשים ל-3 חלקים. אם לא הייתי לוקח את השליטה לידיים שלי, הברית היחידה שהייתי בה זה הברית מילה של בן דוד שלי ביום שלישי.

MS6

New member
ואני בטוח שעדיף טורקים...

אני לא רוצה להיות בברית שלך, אף פעם לא רציתי להיות בברית שלך.. ואני יגיד לך יותר מזה- אני חושב שאתה יהודי!

משה...

אם תשמע את המטרות המקודשות של הברית שלנו אז אתה תרצה להצטרף אליה גם בלי תנאים הדבילים שלך... ולמרות שחזי הוא גם טורקי גם דיקטטור וגם מטומטם

אבל עם עובדות אי אפשר להתווכח...

וזה שאתה טורקי, דיקטטור ומטומטם זה עובדות שלא ניתנות לויכוח

למעלה