שרשור ע4פ22- Commencement

• פותח הנושא TWIZY
  • פורסם בתאריך

TWIZY

New member
שרשור פרק 22:התחלה

קלארק מתחיל להבין את הסיבה שהוא נשלח לכדור הארץ לאחר שהוא חווה סיוט שמשהו נורא הולך לקרות בסמולוויל ויוצא למערה על מנת להשיג תשובות מג'ור-אל. אביו הביולוגי אומר לו שהוא חייב לאחד את שלושת הקריסטלים מיד או שאסון בקנה מידה עצום יפול על כדור הארץ ואפילו קלארק לא יוכל לעצור את זה. בינתיים, לקס קודם כל עוזר ללאנה לברוח מסמולוויל לאחר מותה של ג'נביב טיג ואז נוקט בפעולה מפתיעה על מנת לקחת את אחד הקריסטלים מליונל. כשהיא מבינה שהקריסטלים קשורים לקלארק, קלואי מנסה לעצור את לקס מלגלות את האמת. זהו פרק סיום מיוחד באורך שעה איזה פרקקקקקקקקקק אימלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מזל שיש לי את ההמשך על המחשב שזה הפרק הראשון של העונה החמישית ויש לי את כל העונה במחשב

RonyTheStar

New member
שרשור ע4פ22 שם - טקס-Commencement

הפרק היה פשוט וואו
למרות שראיתי ואני יודע מה יקרה
תמיד נחמד לראות שוב
ומה זאת השטות הזאת המטאור פוגע במסוק המסוק מתרסק הטיס מת ולאנה
נשארת בחיים נו באמת מה זה החרטה הזאת
המטאורים האלה צריכים משקפיים
ולקס הזה מה זה דורש מכות הביא לי את העצבים וקלואי כל הכבוד לה איזה מאמי היא איך היא שומרת על הסוד של קלארק וגם עוזרת לו ונותנת לקלארק רמזים בעובי של פיל שהיא יודעת על הסוד שלו
בקיצור נהנתי מהפרק מאוד חוץ מהקטע שהמטאור פספס את לאנה
תחשבו מה הולך להיות מחר

Mori 97

New member
אמאאאאא

רר איזה פרק מדהיםםםם!!!!!!!!!!! יווו איך אני יחזיק מעמד עד הקיץ???!!!!!!!!!!!! יאאאאאאא אני חייבת לדעת מה יקרההה!!!!

RonyTheStar

New member
לגבי השרשור שלי

בזמן שכתבתי את השרשור שלי מישהו הוסיף הודעה יותר קצרה כך שלא יכולתי לראות כי באותו הזמן כתבתי גם את ההודעה הראשונה

tiltal0

New member
פרק אדיררר!!!!

הכי יפה שראיתי עד עכשיו! מכל הבחינות! לא יודע מה איתכם אבל אני לא מסוגל לחכות לקיץ אני אראה לפחות את הפרק הראשון והשני של העונה ה-5... אבל לשאר אני כבר יחכה בסבלנות חחח פשוט פרק מעולה!!! גאוני! אין מילים!

frhx

New member
חכה לפרק ;100!

זה פרק הרבה יותר שווה, פרק 12 של עונה 5, אם axn היו משדרים עד אליו ואז עוצרים הייתם רוצחים אותם ואת לאנה! טוב, אני למזלי ראיתי ואתם תאלצו לסבול מהטמטום של axn...

ronenklo

New member
אני חרשתי על כל סמולוויל

אני כבר יודע מה יהיה בכל העונות

מה עובר על AXN האלה?../images/Emo184.gif

הם מצפים שנחכה 4 חודשים עד שהם ישדרו את עונה 5 אחרי פרק כזה???? מה הם דפוקים?! אחרי זה אומרים שאסור להוריד פרקים

tiltal0

New member
אני עדיין לא מבין את AXN

שיחכו שבועיים שלוש ואז ישדרו את העונה ה-5. זה לא יהיה צמוד לארה"ב. אם הם ישדרו בשידור שבועי זה יהיה פער של עונה וחצי!! זה מספיק זמן לדעתי... חוץ מיזה אחרי פרק כזה אני בטוח שכווווולם יורידו את הפרק הראשון לפחות של העונה ה-5 כדי לדעת מה קרה. מי יחכה עד הקיץ?!?!! אני לא!!!

TheLost

New member
אין לך מה להבין.

החוזה שלהם הוא עם yes למיטב זכרוני, ו-yes לא יתנו להם לשדר את העונה כל כך מהר. בכל זאת, איכשהו צריך להזכיר להוטניקים ש"סמולוויל" משודרת קודם כל ב-YES

carmel16

New member
הורידו את סמולוויל!!!!!!!1

תגידו מה עובר על ערוץ AXN?!!!!!! למה לעזאזל הם לא משדרים את העונה ה5 של סמולוויל?1?!!?!?1 הם פשוט עושים את זה כל הזמן מחדש!!!!!!!!! תיקים באפלה השרדות גולשים בזמן ועכשיו סמולוויל!!!!!!!!!! זה פשוט לא ייתכן!!!!!!!!נשבר לי מהערוץ הזה!!!!!!!!!!!!!!! אם חברת YES יכלה לקנות את העונה ולשדר אותה אני לא רואה שום סיבה שהעונה אצילנו תשודר רק בקיץ!!!!!!!!!!!!!! זה ממש בושה וחרפה לערוץ...אחרי זה אחוזיי הרייטינג שלו יירדו לטמיון!!!!!!! בבקשה כל מי שיודע איפה אפשר להוריד את הפרקים שיעזור לי כי אני ניסתי הכל!!אמיול= לוקח לו שנה ניסיתי טורנט, כל מיני אתרים שחסמו את ההורדות ע"י זכויות יוצרים!האתרים של סמולוויל עצמם!ואני לא מוצאת שום דרך מהירה להוריד כמה שיותר מהר את הפרקים! אני מתחננת שתעזרו לי...בקיץ אני מתגייסת ואין לי אפשרות לצפות בפרקים! בבקשה HELP ME!!!!

aviatiko

New member
ברוכה הבאה

נא לשרשר בפעם הבאה. נא לבדוק אם לא ענו על השאלה/בקשה בפורום בשבוע האחרון. נא להרגיע עם סימני הקריאה וקריאות השבר.
והבהרה, אסור לדבר בפורומים של
בכלל ובפורום זה בפרט על הורדות בלתי חוקיות ולכן, גם אם תתקבל תשובה לשאלץך על גבי הפורום היא תימחק ברגע שאחד מהמנהלים יראה אותה.

tiltal0

New member
גם אני חשבתי כמוך

אבל הסבירו לי שזה בגלל שAXN עשו הסכם עם YES ולכן אסור להם לשדר את העונה החמישית במקביל לYES

Guitar Girl1

New member
וווווהההההההההווווו

זה היה פרק כייפיייי!!!!! כל כך נהנתי!!! אין מצב שאני מחכה לAXN!!!!! יואו היה כזה גדול.. אבל השאירו כל כך הרבה סימני שאלה!
ג'ונתן ומרתה חטפו מטאור לבית חחח אבל בטוח זה איכשהו יסתדר.. והחללית חזרה! והוא יספר ללאנה?? אוחח והם התנשקו!!
וג'ייסון הזה היה כל כך נחמד לראות אותו חצי מת חחח וקלואי אין עליה! יואו קיצר היה פרק בסט!
סמולוויל לשלטון!

aviatiko

New member
שרשור ע4פ22- Commencement

סורי, מרוב שרשורים שונים לא ראו את הפורום.

למעלה