שרשור ע4פ22- Commencement

• פותח הנושא TWIZY
  • פורסם בתאריך

GoOtZi

New member
חחח../images/Emo6.gif

עכשיו רק צריך לשרשר את כולם לאותו שרשור..

aviatiko

New member
איכספלורר שבק לי באמצע

מהבית זה לא היה קורה - ככה זה עם מק+קמינו.

ווואוווווו איזה פרקקקקקקקקק

פרק פשוט מהמם, מושלם, אין מילים בפי ולמזלי הרב יש לי את העונה החמישית, אז אני כבר מהיום יותר מאוחר יראה את הפרק

טלוש93

New member
אוףףף

איזה כיף לכם שיש לכם את העונה החמישית כבר מוכנה אתם רק צריכים למצוא זמן ולראות! זה לא הוגן אני גם רוצה... והרי אין סיכוי שאני יחקה , זה באמת מטומטם מה שaxn עשו. איזה מעצבנים... ואם אני מורידה אז זה באנגלית כי אני לא מוצאת עם כותביות...??? אווףףף איזה באסה... כאילו לחקות עד לקיץ! ומזה ההמשך יבוא המפגר הזה מה הם חושבים ...ממתי בסוף עונה עושים המשך יבוא?\ טוב חפרתי .. אין מה לעשות מבואסת .....פרק מעולה.......

טולין

New member
../images/Emo4.gifסליחה על הבורות....

יש אפשרות להוסיף את הכתוביות לפרק עצמו? איך?????? אני מורידה את כל הפרקים דרך האתר של סמולוויל http://www.mysmallville.com/index.asp אבל לא יודעת איך לשמור את כתוביות בפרק עצמו.....

TWIZY

New member
כמה שתשנאו אותי עכשיו ^^

עכשיו אני רואה את ההמשך של הפרק שאתם תראו בקיץ חח באיכות דיוידי עם כתוביות P:

יובלון9

New member
להרגע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif אפשר לקנות בבלוקבסטר

בבלוקסטר עונה חמישית (וגם כל אחת) עולה 300 שקל אז במקום להוריד ולהתבכין תשברו את קופת החזיר שלכם ויאללה לבלוק בסטר. בעיה אחת הדיוידי מגיעים רק ב20 למרץ אבל זה מעט זמן פחות משבועים.

tiltal0

New member
למה לקנות?

כשאפשר להוריד
דווקא איכויות פסדר +...

יובלון9

New member
לא חינוכי (יש ילדים קטנים!)

דבר ראשון אני לגמרי נגד הורדות. ודבר שני זה לא איכות מזהירה וגם לא טובה אפילו. ודבר שלישי אולי הגזמתי יש לי שלושה מארזים של דוידים שלא מענינים אותי שביחד הם שלוש מאות שקל אז יכול להיות שהגזמתי עם הקניות אבל לדעתי עדיף לקנות מאשר להוריד בגלל כל הסיבות האלו (חוץ מהסיבה האחרונה.)

TheLost

New member
לא נעים להגיד

אבל איכות הורדה בימינו היא זהה לכזאת בטלוויזיה או ב-DVD, ולפעמים אפילו יותר טוב.

fluppster

New member
הפרק הכי טוב בסדרה עד עכשיו...

נראה לי שגם אני לא אחכה עד שישדרו בקיץ את העונה ה-5. הגזימו! לא יודעים שם ב-AXN שעם האינטרנט המהיר אנחנו כבר לא דוחים סיפוקים?
בכל מקרה אני אסיים קודם לראות את העונה השנייה של אבודים, ואז תור עונה 5 של סמולוויל יגיע... סוף סוף רואים את פרצופו האמיתי של לקס, זה ממש נחמד לראות איך בהדרגה הוא עובר מלהיות חבר טוב של קלארק, לאויבו הנצחי. יש המון בעיות בסדרה הזאת, אבל על הסיפור הזה אני חייבת להחמיא ליוצרי "סמולוויל".

למעלה