שרשור ע4פ22- Commencement

• פותח הנושא TWIZY
  • פורסם בתאריך
נצל"ש- יו טיוב

כל מי שחשב על לראות את הפרק הראשון של העונה החמישית עשה טעות- היום גיליתי שיו טיוב עשו חסימה לכל הפרקים (אני לא יודעת אם רק של סמולוויל) בגלל זכויות יוצרים. נאלץ להסתפק בהורדות, DVD או סבלנות...

tomerad

New member
באסה

כנראה אני יוריד אפשר לקבל במסר קישורים להורדה של העונה החמישית? (את הפרק הראשון ראיתי ב DAILYMOTION :DDD) תודה

slayer510

New member
הפרק הכי טוב בעונה

יאווו איזה פרק יפהההההההההההההההה!!!!!!! הפרק הכי יפה והכי מושקע מבין כולם. הידעתם שהפרק הזה היה מועמד לאמי על הפרס לאפקטים הטובים ביותר!! מה שאני יכול להגיד לכם ש-AXN השאירו אתכם במתח עצום!!! אבל , למזלי יש לי את כל העונה החמישית על המחשב באיכות DVDRip+כתוביות(אתם לא מאמינים איזה איכות טובה חחח מה זה טובה -מעולה!!!!!!!). מה חשבתם שאני אחכה 4-5 חודשים לעונה החמישית שתשודר ב-AXN?! חחחח הם היו מתים!!!!!!!! מי שרוצה את האתר להורדת הפרקים שיישלח לי מסר -יש הרבה מקורות(מאוד הרבה). אל תורידו פרקים של העונה החמישית באיכות HDTV כי זה איכות פשוט חרא, תוריד באיכות DVDRip מי שלא יודע מאיפה שיישלח לי מסר כמו שציינתי לעיל! יום טוב!

אחלה סיכום ../images/Emo13.gif שאלה

מאיזה פרק התמונה המצורפת? נראה לי שפספסתי

TdVaSh

New member
פרק 10

זה מפרק 10 (scare) - הפרק שבו חומר מסוכן דולף לאויר ממפעל לותור וגורם לכולם הזיות לפני שהם מאבדים את ההכרה שלהם...

TdVaSh

New member
פרק 16 - לוסי

אני די בטוח שזה פרק 16 שבו אחותה של לויס לוסי מגיעה לסמולוויל...

la descarada

New member
יואווו בבקשה תעזרו לי :'(

אני רוצה את העונה החמישית למי שיש ויכול לשלוח לי לינקים להורדה ישירה אז אני יודה לו מאוד בבקשה תעזרו לי :'( תשלחו לי לפרטי מי שמוכן..

slayer510

New member
כנסי....

אין הרבה אתרים שבהם אפשר להוריד פרקים בהורדה ישירה, ואם יש אז מאוד קשה למצוא אותם!! בכל אופן יש לי אתר מאוד טוב שאת יכולה להוריד פרקים של כל הסדרות שאת רוצה מאימיול באיכות DVDRip שהיא איכות ממש טובה!!! אם את רוצה שלחי לי מסר!!

היי אני חדש!

אני מאור,מעריץ של סמולוויל מחולון. נראה לי שמחר יתחיל מהתחלה הפרק הראשון(פיילוט).... מה קרה לקלואי ולקס?

פרק מדהים!!!

אני אוהבת את קלואי יותר ויותר בגלל שהיא מגנה על קלארק ושומרת את הסוד שלו בצורה מדהימה!!! לא ממש הבנתי את הסוף....

למעלה