איזה כיף לכם שיש לכם את העונה החמישית כבר מוכנה אתם רק צריכים למצוא זמן ולראות! זה לא הוגן אני גם רוצה... והרי אין סיכוי שאני יחקה , זה באמת מטומטם מה שaxn עשו. איזה מעצבנים... ואם אני מורידה אז זה באנגלית כי אני לא מוצאת עם כותביות...??? אווףףף איזה באסה... כאילו לחקות עד לקיץ! ומזה ההמשך יבוא המפגר הזה מה הם חושבים ...ממתי בסוף עונה עושים המשך יבוא?\ טוב חפרתי .. אין מה לעשות מבואסת .....פרק מעולה.......
יש אפשרות להוסיף את הכתוביות לפרק עצמו? איך?????? אני מורידה את כל הפרקים דרך האתר של סמולוויל http://www.mysmallville.com/index.asp אבל לא יודעת איך לשמור את כתוביות בפרק עצמו.....
להרגע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif אפשר לקנות בבלוקבסטר
בבלוקסטר עונה חמישית (וגם כל אחת) עולה 300 שקל אז במקום להוריד ולהתבכין תשברו את קופת החזיר שלכם ויאללה לבלוק בסטר. בעיה אחת הדיוידי מגיעים רק ב20 למרץ אבל זה מעט זמן פחות משבועים.
דבר ראשון אני לגמרי נגד הורדות. ודבר שני זה לא איכות מזהירה וגם לא טובה אפילו. ודבר שלישי אולי הגזמתי יש לי שלושה מארזים של דוידים שלא מענינים אותי שביחד הם שלוש מאות שקל אז יכול להיות שהגזמתי עם הקניות אבל לדעתי עדיף לקנות מאשר להוריד בגלל כל הסיבות האלו (חוץ מהסיבה האחרונה.)
נראה לי שגם אני לא אחכה עד שישדרו בקיץ את העונה ה-5. הגזימו! לא יודעים שם ב-AXN שעם האינטרנט המהיר אנחנו כבר לא דוחים סיפוקים?
בכל מקרה אני אסיים קודם לראות את העונה השנייה של אבודים, ואז תור עונה 5 של סמולוויל יגיע... סוף סוף רואים את פרצופו האמיתי של לקס, זה ממש נחמד לראות איך בהדרגה הוא עובר מלהיות חבר טוב של קלארק, לאויבו הנצחי. יש המון בעיות בסדרה הזאת, אבל על הסיפור הזה אני חייבת להחמיא ליוצרי "סמולוויל".