שרשור ערב

adiyon2

New member
מה הוא אמר שהיא לא ידעה

את עניין הקירות הוא שיתף אותה, היא ידעה שהוא רוצה להיות בדייט עם דניאל, שפיתח רגש הוא סיפר לה. ממה בדיוק היא נעלבה? הוא אמר שהיה מחויב לנסות עם כמה בנות וכך עשה. זה הקונספט של התוכנית.

י ע ל ג ר

New member
קרן הצבועה

כרגע היה בשידור חי את הצביעות של קרן לפני שתי דקות פרצה בחדר וביקשה ללכת ללופט וכשעברו במטבח היא מרחה על עצמה חיוך מלאכותי של ״אושר״ וכשנשאלה על ידי איתן אם קרה משהו אמרה הכל בסדר סבבה..

לואיזה7

New member
מה יהיה - כל היום אני מזמזמת את השיר :

"שלום סיגי, שלום סיגל "............ שיר האהבה של גב לקרן.

איזה אפס איתן יצא איכססס

לא יכולה להסתכל יותר על הפלצן הגועלי הזה. מי הוא שידבר ככה על קרן? היא כל כך לא סופרת אותו. פחחח, עלוב. מזלה שהיא לקחה את הגבר הבאמת שווה בווילה

anonimit75

New member
איתן בהחלט יצא קטן !!!

חסר טאקט !!! לא נורא, המיליון לא יהיה שלו. תודה לאל...

KEEK

Member
חבל שלא מראים את קרן..

היא מקודם התחילה לבכות והתרפקה ליד ליהי וגב היה לה קשה לשמוע את איתן אני חושב שהיא אפילו לא קיבלה אותם שהם חזרו לוילה..

קשקשה9

New member
לקרן היה קשה עם האהבה שדניאל קיבלה

עם התמיכה של הבנות בזוגיות עם איתן ועם הדרך של דניאל קרן לא קיבלה כזו אהבה וזה צורם לה

izmeral1

New member
קשקשה. שקרן תוכל קשששששששששששששששששששש

ערב טובלך את נהדרת ערב טוב אני שרה לך חחח. וכועסת יליך. אחד לא נותנת הגנה כאן . סתם אני לבד והחברים היקרים כאן מסתדרת.-יופי לי. כועסת כי שלחתי לך מסר ולא חזרת. למה או מדוע.. לגבי הפיייייייייייייייייסבובוךךךך או בוקקקקקקקק ח תני תגובה הולנת לא מכה חחחחחחחחחחחח. אוהבת אותך

קשקשה9

New member
izmeral1 מתוקה אחת ../images/Emo24.gif

תזהרי ממני לכעוס עליי
אני בימים עמוסים מאוד בעבודה ובקושי מספיקה הכל שלחת לי הודעה בתפוז? אז שילחי שוב כי אני נזרקת מתיבת ההודעות את צריכה הגנה? אני פה בשבילך
אבל עם פה כמו שלך.......אני עוד אצטרך את ההגנה שלך

meytula

New member
ישששששששש אורטל ודניאל בשיחה

הלוואי שישלימו כבר ויחזרו להיות חברות,עכשיו כשאורטל ראתה כמה אוהבים את דניאל היא הבינה שדניאל כן אמינה ולהפך

צרצרה1

New member
מייטולה לא לא........... דניאל לא יוצאת טוב

בשיחה הזו. אורטל יוצאת רכה, אמינה, אמיתית ופגיעה - ודניאל די מתנשאת, משאירה כאילו כתם של ספקות עדיין על אורטל. אורטל ענתה לה יופי, והן כאילו השלימו - אבל דניאל יצאה כאן לא טוב. יוצא בעיני כאילו דניאל פתאום "מבינה את אורל יותר" רק כי היא ראתה כמה המודחות אוהבות ומוקירות את אורטל.

goodpink

New member
דניאל התנהגה בסדר גמור שום התנשאות אמרה את

האמת. קשה לה עם העובדה שאיתן אמר שאורטל יזמה איתו אחרי שהן היו חברות בגלל זה לא סומכת עד הסוף על אורטל זה מה שאיתן אמר. והסבירה לא בדיוק את הדברים ואמרה לה שהיא חייבת לראות ושהיא תראה אם צריך להתנצל בפניה היא תעשה את זה.

andy181

New member
מיטל לא קשור למה שרשמת..אבל היום מבחינתי

דני ואיתן זכו, באמת הרגשתי ככה. כל אהבה שהם קיבלו מהבנות ממש ריגש אותי, בייחוד שזה בא מבנות כמו ענת ואיילת שבזמן שהיו בוילה לא התחברו אליה. אגב איך את יודעת מי שצעקו לה? אני זיהיתי רק את אתי..

למעלה