שרשור ערב

KEEK

Member
הדברים של איתם גמרו עליה

היא בוכה עכשיו בחוץ הוא אמר מס' פעמים שהיה איתה רק כי ההפקה דרשה חתיכת השפלה

ליהי114

New member
איתן ממש לא אמר את זה

הוא אמר שהיו אילוצים של "התוכנית" לא להינעל על בת אחת. ההתנהגות של קרן (בעיקר הבעות הפנים הדוחות) אחרי האהבה שאיתן ודניאל קיבלו מהבנות ממחישה בדיוק מי הבחורה למרות כל העטיפות והצלופנים שעוטה עליה בחודש האחרון.

הילית 38

New member
והיא אמרה לא אחת שאינה מבינה איך ניכנסה לקשר

שהבינה זאת ממשימת הכלבים. היא גם זו שהפיצה ש....עם איתן בדייט 24, הוא לא אישר זאת עדיין, מנסה למחוק מזכרונו.

ריף24

New member
למה שקרן תחבק שמווקת הימורים גאה?!:)צליל, לא

חבל על הסמסים שלך?תהמרי באתרים של דניאל ואבא שלה, וככה הכסף יגיע אליה ישירות. זה הרי כל מה שמעניין אותה

24שעות1

New member
איתן ודניאל קנאים אנשים קטנים -המייון בוער

בעצמותם. ובדרך למיליון איבדו את כבודם

קרן אכולה מבפנים.עניין של זמן עד שתתפוצץ

והנה גב אומר שהיה לו לא פשוט וקרן מכינה אותו שעוד מעט ילכו ללופט.

meytula

New member
אני ממש ממש ממש מרוצה ממה שהיה עכשיו

קודם כל הבנות הרימו את דניאל לשמיים עם כל האהבה הזאת,כל הכבוד ללירון,לדנה,לחן,למור,לאתי,לאיילת לינוי שהרימו את דניאל למעלה לשמיים,הם מילאו לה את הלב ואת האנרגיות,כמה אהבה היא קיבלה וואו גם בהתחלה כשנכנסה כולן צעקו בשמה והדברים שנאמרו עליה ועל איתן ועליה בעיקר וגם שכל אחת בנפרד שיבחה אותה ואפילו כמה המן שומרות על קשר עם המישפחה של דניאל.ממש כל הכבוד! ועל השאלות,שאלות יפות מאוד,על השאלה האחרונה איתן חפר אבל חוץ מזה שאפו!!

adiyon2

New member
את יודעת משהו, כל הכבוד הוא לדניאל לא לבנות,

היא ידעה איך לשלוט ברגשות ואיך לא להתערבב ברוע. לא נכון יהיה להגיד שהיא לא ריכלה או היתה אגרסיבית, אך הכל היה במינון. אני עדיין לא יודעת למי אני אצביע, אבל היא מפתיעה אותי בכל פעם מחדש.

meytula

New member
את צודקת!!

תחשבי על זה עם עצמך מי לדעתך מגיע לה לזכות,מי באמת נתנה מעצמה ,התחברה לאנשים וספגה מהם אש,הרבה משברי אמון. מי באמת התערבבה עם דיירי הבית אבל נשארה נקייה. תאכלס אורטל מקסימה אבל היא לא באמת התערבבה עם דיירי הבית ברמה של דניאל,ועם כל זה דניאל לא התלכלכה. גם אורטל מדהימה והיא מותק של בן אדם אבל בכל המכלול לדניאל לדעתי מגיע לזכות

adiyon2

New member
אני מאוד אוהבת אותה, אבל יש בה משהו

שגורם לי לחשוב שהיא לא ראויה, לפחות לא כמו אורטל. אני עוד לא יודעת מה זה. מאחר ואני לא מסמסת, אז הקול שלי לא ממש נחשב. האמת שמכל הבנות היא היחידה שהייתי רוצה להכיר.

meytula

New member
מה למשל?

אני אגיד לך מה אני לא אוהבת בה 1.היא לפעמים קוטרית 2.בהתחלה היא הייתה מאוד אגריסית עם איתן ותפסה אותו בביצים 3.היא מאוד מבולבלת ונאיבית 4.היא יותר מידי מאוהבת באיתן שאני חוששת שלא תמחק מעצמה בשבילו

למעלה