שרשור ערב

בדיוק. אז אל תגידי שמגיע לה את רוב האש. מגיע

לשניהם באותה מידה. גבר לוזר חרמן זה לא עדיף על בחורה שרלילה (לרגע). חרה לי שאמרת פה שמגיע לה את רוב האש, כאילו היא יצאה לא בסדר יותר ממנו. שניהם יצאו לא בסדר באותה מידה. סוף פסוק.

meytula

New member
הגבתי לכן למטה על זה

תקראי ותביני למה לקרן מגיעה האש יותר למטה בשירשור

adiyon2

New member
ככה מתנהגים צעירים רבים בימינו,

השירותים במועדונים מלאים באנשים שעושים סקס מזדמן. קרן לא עשתה משהו שגוי, היא רצתה להיות עם איתן ועשתה זאת. השגיאה שלה שלא לקחה בחשבון שהוא לא יהיה מעוניין יותר. אם היית רואה את הבת שלך במצב הזה, היית מחבקת אותה, מנשקת אותה ומסבירה לה שככה לא מתנהגים אצלנו, ומקווה שתלמד לא לעשות את זה שוב. ההורים לא אשמים בכל הבושות שהילדים שלהם עושים להם. אני לעולם לא אתבייש בבת שלי, לא משנה מה היא תעשה, אני אכעס על התנהגות מסוימת, אנסה להסביר את דרכי, ואז אשחרר אותה לעצמאות ואקווה שתבחר טוב.

meytula

New member
לא בגלל זה שופטים אותה

היא שכבה איתו בידיעה שהוא רוצה משהי אחרת היא השתמשה במניות שלה בצורה קצת זולה כדי להשיג משהו כל זה הטענות כלפיה לא על זה ששכבה עם איתן. אם זה היה רק סקס מי היה אומר משהו..אבל סקס להשגת מטרה זה כבר זול

שניהם לא בסדר באותה מידה

הוא לא רצה להכנס איתה לדייט, היא ידעה את זה ובכל זאת, נכנסה ושכבה איתו, בגלל שרצתה להתקדם במשחק. הוא נפל למקום הכי מטומטם שגבר יכול ליפול אליו. קרן לחצה כמו שאנחנו יודעים שקרן יודעת ללחוץ והופס, סקס. אז הוא יצא קצת אפס, היא יצאה קצת שרלילה, הכל בסדר.

KEEK

Member
../images/Emo45.gif

המשפט הראשון ממצה את כל העניין - שניהם היו לא בסדר באותה מידה.

קשקשה9

New member
../images/Emo45.gifאני דווקא אהבתי את המשפט האחרון../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

meytula

New member
../images/Emo6.gif כמו שאמרתי איתן היה אפס בשבילי

אחרי מה שהוא עשה לדניאל ובחר לשכב עם קרן בידיעה שדניאל סובלת.אני פשוט לא סבלתי אותו אחרי זה. אבל שוב,האש מופנת לקרן ובצדק

אתמול הוא פיצה על הכל

באמת, אתמול גיליתי כמה איתן הוא אכבר גבר. אני לא סובלת את העייפות הכרונית שלו, הפיהוקים שלו מפחדים חחחח וגם את האיטיות שלו, גם בדיבור ובהליכה, משהו בהתנהלות האיטית שלו מציק לי בעין. אבל, הבפנוכו שלו מדהים. (והוא גם דיי ממתק לעין) הוא ג'נטלמן ועדין, וחכם ורגיש ואחד כזה שאפשר לסמוך עליו, זו התחושה שהוא העביר לי אתמול בשיחה עם הבנים ועם דניאל.

meytula

New member
אתמול אני התאהבתי באיתן

אחרי שגב נכנס התחלתי לחבב אותו אבל אתמול זה היה שיא.עם כל המינוסים שלו הוא עדיין אחלה גבר

noaxxx

New member
../images/Emo45.gifאהבתי את הסיכום התמציתי

בתכלס, אחרי הסקס עם קרן, נפל לו האסימון שהוא רוצה רק את דניאל ולא אכפת לו מהמשחק יותר. מעז יצא מתוק

שום דבר לא עדיף , אני לא עושה לאיתן הנחות

בעניין הזה, לא יצא גבר, אין מה לומר. אני פשוט לא מבינה את הקריזה של קרן עליו עכשיו, אין לה להלין אלא על עצמה.

לואיזה7

New member
נכון.

אבל יכול להיות שהיא ביקשה מאוד ולא היה נעים לו לסרב ? אני אומרת את הדברים האלה, לפי זה שבהתחלה כשהיא התחילה עם גב וממש רצתה להתקרב אליו פיזית, והוא אמר לה, שהוא לא רוצה לפגוע בה, והיא אמרה שהיא מוכנה להיפגע.... גב שראה מבחוץ איך הדברים נראים ומה נאמר לגבי ההתמסרות שלה - אז נזהר. מה עוד שנראה שהוא לא ממש נמשך אליה לפחות בהתחלה והוא גם אמר לחן שהוא נמשך אליה.

איילת אמרה לה בפירוש שהוא רצה את דניאל והיא

לא הרפתה. היא רצתה לבנות עוד קירות לעקוף את דניאל.

למעלה