שרשור ערב

didush100

New member
למה לעזאזל מראים לי את איתן ודניאל המבחילים?

בא לי להקיא משניהם

didush100

New member
הפקה נא להראות את ליהיא וקרן המדהימות

דניאל ואיתן לא מעניינים אף אחד

Welcome to the club ../images/Emo24.gif

חשבתי שרק אני פה אוהבת את קרן ושונאת את הזוג המלכותי.

meytula

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה אפילו קורע להגיד דבר כזה

didush100

New member
נראה לך? אני בעד קרן מהיום ה-1

אני גם ממש אוהבת את ליהיא ומההתחלה תמכתי והאמנתי לה

didush100

New member
יוצא לי הלב לליהיא

אני פשוט בהלם ממה שהיא עוברת בבית ההזוי הזה. זה לא להאמין איך יום אחרי יום רק יורדים עליה שיניחו לה כבר מה רוצים ממנה?

adiyon2

New member
דידוש, מה היא רוצה מאיתנו?

למה היא לא הלכה כשהיתה לה הזדמנות? כל שבוע היא הועמדה להדחה כמעט, היתה צריכה לשחרר, לא נראה לי שטוב לה עכשיו.

didush100

New member
מה היא רוצה? שייתנו לה צ'אנס

היא בחורה טובה שלא עשתה רע לאף אחד וכולם נטפלים אליה. בסדר אז היא עשתה טעויות מי לא? כל אחד שם בבית עשה טעויות אבל לליהיא םשוט לא מניחים. הקנאה מעוורת את כולם

adiyon2

New member
יקירתי, היא עשתה טעויות שלא מוכנים לסלוח לה,

היא לא מעניינת מספיק, אז יאללה צאי מהבית. וואלק היא הבחורה שקיבלה הכי הרבה צאנסים בבית, חזרה מכל הדחה שהיתה ועדיין לא עניינה. אז מה לעשות, לפעמים צריך להודות בכישלון וללכת.

goodpink

New member
לא מבינה את אורטל למה בסדר שאיתן ישאל אותה

את השאלה שענת שאלה ושענת שאלה זה לא בסדר? גם אם איתן זה היתה בתחילה של קשר והיא אמרה מיד שכן. לדעתי כל מה שהיא היתה צריכה להגיד לענת זה מה שהיא אמרה לבן וגם באותו טון שאמרה לבן. ומה שאיתן ענה לה זה התשובה של אמת הגינות יושר והיו מעריכים אותה על כך בלי שום התיפיפויות. האמת היא התרופה הטובה ביותר היא היתה יוצאת גדולה בסוף יצאה תוקפנית מבלי שום סיבה הרי איתן שאל אותה את השאלה והיא ענתה בשימחה אז מה הבעיה? אמת: שהקשר עם אורן בהתחלה ולכן תבחר את הכסף אם הקשר היה יותר מפותח ואהבה היא היתה בוחרת באורן. איתן אמר את האמת למה היא לא יכלה להגיד ולתקוף. ושוב עם אורן היא תוקפת וגם על איילת אמרה שהיא מקנאה שאורן אמר שאיילת רצתה להגן עליו. למה? זה הבעתיות שלי איתה. ולא לשכוח שהיא מעידה על עצמה שיש לה בעיה קשה עם ביקורת.

לואיזה7

New member
ובקשר לאורן : הוא אומר שלאיתן יש מטען כלפיו

הוא אומר לאורטל שיש לאיתן מטען אליו. מישהו צריך לצעוק : "איתן, תיזהר מאורן " הוא אומר שאיתן מאוד שיפוטי. כשהוא נפגע הוא שיפוטי. הוא מאוד קשה בדעות שלו. אורטל אומרת לא נפגעת שמאז שהוא הלך עם דניאל הוא זנח אותך ? הוא אומר שהוא אוהב מאוד את איתן. אם לזה קוראים אהבה אז מהי שנאה. אורן בגד גם אתמול בערב באיתן, כשרץ לספר לקרן מה איתן אמר בשיחה עם הבנים ומה אמר לגב.

goodpink

New member
גם הם קולטים שהשאלות מוכתבות ושהורו להם למתן

את הדברים. היתה שאלה של 24/7 והבינו מזה שזה מוכתב וגם איתן קלט מה שאתי אמרה שאמרו לה לשאול .................. גם הם יודעים. ואיתן צריך להיזהר מאורן ובאמת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בנוגע לליאן

למעלה