שרשור ערב

meytula

New member
זיהיתי קצת לפי הקולות את אתי חן לירון בעיקר

אבל אחרי זה כשהן דיברו איתה באופן אשי אז הבנתי שלא טעיתי שזה היו הן לא בטוחה שהן צעקו לה אבל זאת הערכה שלי לפי הקולות הנה עכשיו דניאל אמרה לאיתן שזה מאוד העלה אותה שהיא קודם כל זכתה בו ואחרי זה בהערכה של כולן אליה.

andy181

New member
תודה.. אני יכולתי לזהות על פי מה שדיברו

שליז, לירון, דנה,עדי, חן, ענתו אתי וענת בעדה. את איילת לא שמעתי מדברת. מלינוי היה קשה להבין מה בדיוק היא חושבת.

andy181

New member
האמת שאני לא זוכרת...שאלה איזה משהו

אני הייתי בטוחה שחלק מהבנות שם יכנסו באיתן על זה שהוא לא נתן צאנס בתחילת התוכנית לכל הבנות, אבל נראה כנראה שבגלל שהן אוהבות את דניאל הם החליטו ממש לפרגן! ***חוץ מעבר כמובן, אבל לא נורא מי צריך אותה.

meytula

New member
חחחחחחחח תאכלס מי צריך את הלקקנית הזאת

האמת אני ממש מופתעת לטובה מהבנות,ציפיתי מעדי חן ואתי אבל הפתיעו אותי כולן. ממש יפה שהן פירגנו לדניאל בפרט ולדניאל ואיתן כזוג תראי,הן כנראה הבינו שאיתן זה לא הגבר בשבילן,מעבר להכל צריך גם מינימום התאמה אם אין אותה חבל על הזמן וכנראה גם הבינו מה עמד מאחורי הבחירות שלו.וראו שהוא דיי פייר כמו שהיה בפרק אתמול

goodpink

New member
ענת שאלה אותו על זה אבל ממש בצורה עדינה

והוא הודה. היא אמרה לו אם לא חושב שעשה הנחות לעצמו בזה שרצה שהבנות יעשו מהלכים. והוא אמר שכן.

והנה תקציר מסטטוס על השיחה

דניאל: יש לי הרבה דברים לא ברורים פה בשיחה עם אורטל היא אומרת שחשוב לה לצאת ולראות את התכנית כדי לדעת מה באמת היא חושבת על אורטל, היא לא מוכנה להגיד לה איזה דברים לא פתורים לה. היא אומרת שאחרי שתצפה ותסיק את המסקנות שלה אז היא תתקשר לאורטל ותתנצל

sendibar0

New member
דניאל שצריכה לבטוח באורטל ולא להתנדנד כמו לול

לולב......... היא פשוט העדיפה את החיק החם של אתי, וחבל

meytula

New member
אורטל נעלבה מדניאל שהיא בחרה לא להאמין בה

אבל דניאל מסבירה לה שהיא לא מובנת והיא כבר חוותה הרבה משברי אמון ולא האמינה לאף אחד וכמה שרצתה להאמין היה לה קשה להאמין. ''כמה שאני מצטיירת חזקה כמו עץ הרבה דברים פגעו בי'' אורטל''עם כל זה שהייתי בהרבה מגננות ופחדתי להיפגע אבל כל דבר שעשיתי פה היה טהור ביותר'' דניאל''אני לא חושבת שאת סכסכנית או משהו יש לי רק משבר אמון קטןן'' ''ככשאלו אותי את מי אני אקח החוצה כחברה,אני אצפה קודם בפרקים ואז אדע מי הייתה אמיתית איתי לאורך כל הדרך'' אורטל''הכי לא הבנתי איך התחברת לאתי אחרי ששיקרה לכולם וגם לך ואפילו עלית עליה על השקר'' דניאל''היום כשצפיתי בך התחברתי אלייך יותר רגשית ואני יותר רואה אותך ובואי נתן ל4 ימים האלה להכיר אחת את השניה יותר ולא להיתפס בעבר וכשנצא החוצה נקבל את כל התשובות לגבי אחת השניה ואז נחליט אם אנחנו רוצות אחת את השניה גם בחוץ ובאהבה גדולה,אני כנה איתך על החששות שלי ואני מפחדת להיפגע'' המשימה הייתה שווה את הרגע הזה לא הספקתי לצטט את כל השיחה

goodpink

New member
אז אורטל בדיוק זה מה שהיית צריכה לענות לענת

להגיד את האמת מה רע באמת.

KEEK

Member
אני חושב שבן יזרוק את ליהי, לפני שהיא

תזרוק אותו היא כזאת מעיקה כל היום בוכה, וגם תוקפת אותו ומחפשת אותו בקטנות אין לה על מי להוציא את זה אז היא מחפשת אותו על כל מילה כל לילה צריך לשבת לנחם אותה שעות.. מאיפה יש לו את הכוחות.. היא כל כך מתישה

ויוותר על סיכוי לסקס עד יום ראשון?

אבל היא עומדת להעיף אותו, אלו פירפורי גסיסה ברגעים אלו ממש.

בדיוק, מתישה ודכאונית - לא נעים בת-זוג כזו

כל דבר בחיים היא תרוץ לבכות? זה חיים של סבל גם בשבילה וגם בשבילו מה הוא צריך את התופעה הזו?

ובנוסף היא העידה על עצמה שהיא קנאית!

היא כמה פעמים דיברה על זה, בנוסף לסרטון הת.ז שלה שבו היא מספרת שהציצה לנייד של חבר שלה בזמנו... נראה לי שלבן מתחשק לתת לה עכשיו איזה כאפה שתתעורר על עצמה...היא באמת מתישה....

יחיו הקנאים ויסבלו אמן, קרן מלכת הוילה

המלכה הבלתי מעורערת. קרן וגב הזוג המושלם!!!!!!!!! איתן אפס אחד גדול, חנון, אהבל וסמרטוט.

שומבל'ה, תודה שאתה בעצם נמשך אלי...

זאת ההודעה השלישית שאתה משרשר אלי בנוגע לקרן למרות שלא התיחסתי אליה...למשל בהודעה הזאת כתבתי על ליהי... אני מבקשת ממך להפסיק עם המנהג המגונה הזה...

חה חה אתם אכולי קינאה, קרן חזקה מאוד בוילה

קרן וגב הזוג המושלם, קרן וגב למיליון!!!!!!!!! תאכלו את הלב שלכם.תאכלו תאכלו, אני נהנה מהיפייפיה שלי קרן שחם. מלכה אמיתית.

למעלה