אבל אחרי זה כשהן דיברו איתה באופן אשי אז הבנתי שלא טעיתי שזה היו הן לא בטוחה שהן צעקו לה אבל זאת הערכה שלי לפי הקולות הנה עכשיו דניאל אמרה לאיתן שזה מאוד העלה אותה שהיא קודם כל זכתה בו ואחרי זה בהערכה של כולן אליה.
אני הייתי בטוחה שחלק מהבנות שם יכנסו באיתן על זה שהוא לא נתן צאנס בתחילת התוכנית לכל הבנות, אבל נראה כנראה שבגלל שהן אוהבות את דניאל הם החליטו ממש לפרגן! ***חוץ מעבר כמובן, אבל לא נורא מי צריך אותה.
האמת אני ממש מופתעת לטובה מהבנות,ציפיתי מעדי חן ואתי אבל הפתיעו אותי כולן. ממש יפה שהן פירגנו לדניאל בפרט ולדניאל ואיתן כזוג תראי,הן כנראה הבינו שאיתן זה לא הגבר בשבילן,מעבר להכל צריך גם מינימום התאמה אם אין אותה חבל על הזמן וכנראה גם הבינו מה עמד מאחורי הבחירות שלו.וראו שהוא דיי פייר כמו שהיה בפרק אתמול
דניאל: יש לי הרבה דברים לא ברורים פה בשיחה עם אורטל היא אומרת שחשוב לה לצאת ולראות את התכנית כדי לדעת מה באמת היא חושבת על אורטל, היא לא מוכנה להגיד לה איזה דברים לא פתורים לה. היא אומרת שאחרי שתצפה ותסיק את המסקנות שלה אז היא תתקשר לאורטל ותתנצל
אבל דניאל מסבירה לה שהיא לא מובנת והיא כבר חוותה הרבה משברי אמון ולא האמינה לאף אחד וכמה שרצתה להאמין היה לה קשה להאמין. ''כמה שאני מצטיירת חזקה כמו עץ הרבה דברים פגעו בי'' אורטל''עם כל זה שהייתי בהרבה מגננות ופחדתי להיפגע אבל כל דבר שעשיתי פה היה טהור ביותר'' דניאל''אני לא חושבת שאת סכסכנית או משהו יש לי רק משבר אמון קטןן'' ''ככשאלו אותי את מי אני אקח החוצה כחברה,אני אצפה קודם בפרקים ואז אדע מי הייתה אמיתית איתי לאורך כל הדרך'' אורטל''הכי לא הבנתי איך התחברת לאתי אחרי ששיקרה לכולם וגם לך ואפילו עלית עליה על השקר'' דניאל''היום כשצפיתי בך התחברתי אלייך יותר רגשית ואני יותר רואה אותך ובואי נתן ל4 ימים האלה להכיר אחת את השניה יותר ולא להיתפס בעבר וכשנצא החוצה נקבל את כל התשובות לגבי אחת השניה ואז נחליט אם אנחנו רוצות אחת את השניה גם בחוץ ובאהבה גדולה,אני כנה איתך על החששות שלי ואני מפחדת להיפגע'' המשימה הייתה שווה את הרגע הזה לא הספקתי לצטט את כל השיחה
תזרוק אותו היא כזאת מעיקה כל היום בוכה, וגם תוקפת אותו ומחפשת אותו בקטנות אין לה על מי להוציא את זה אז היא מחפשת אותו על כל מילה כל לילה צריך לשבת לנחם אותה שעות.. מאיפה יש לו את הכוחות.. היא כל כך מתישה
היא כמה פעמים דיברה על זה, בנוסף לסרטון הת.ז שלה שבו היא מספרת שהציצה לנייד של חבר שלה בזמנו... נראה לי שלבן מתחשק לתת לה עכשיו איזה כאפה שתתעורר על עצמה...היא באמת מתישה....