שרשור ערב

חחחחחחחח דווקא לא, אבל אני רואה בזה אסרטיביות

כמו שהיא הבטיחה בפרומו, היא בולדוזר ואני בטוחה שבחיים בחוץ היא הייתה לוקחת את הזמן איתו. מאחר וזו תוכנית עם דד ליין והיא בתחרות מול 13 בנות נוספות, היא לקחה יוזמה ואכן, תפסה אותו בביצים. אני מעריכה אותה על ההתמדה וחוץ מזה היא הוכיחה שיש כיסוי לאיך שהיא התנהגה, היא היחידה שנשארה בסיטואצייה גם כשהיה לה מאוד קשה.

sendibar0

New member
הכל בעיני המתבונן

אסרטיביות או תוקפנות, אבל נכון היא לקחה יזמה. לגבי הקושי, ואני לא אוהדת של קרן, גם קרן עברה קושי באותו זמן! וגם אורטל. אבל לאורטל חשוב מכל הכבוד שלה אז היא יצאה מזה מהר

סבבה, אז הערך שהכי חשוב לך הוא הכבוד ולי

חשובים ערכים אחרים שאני מוצאת בדניאל, שגם בה יש המון כבוד לזולת וכבוד עצמי בסטנדרטים שאני מאמינה בהם. בקשר לקושי אז לדעתי את טועה. מאחר ודניאל התאהבה באיתן בשלב מוקדם היה לה קשה יותר לראות אותו עם בנות אחרות, כך אני מרגישה, אבל זו לא תחרות למי היה קשה יותר.

sendibar0

New member
לא אמרתי שאהבה חסרת ערך בעיני. אמרתי שזה מה

שחשוב לאורטל. אולי גם יותר מאהבה, אני לא יודעת. אני יכולה רק לשפוט את מה שאני רואה

ברור. אנחנו מתחברים לדמויות לדעתי מתוך

הזדהות עם הערכים שלהם וגם מתוך ביקורת על הדרך בה הם פועלים. אז מהמקום הזה אני מאוד מתחברת לדניאל ואת לאורטל וזה בסדר גמור.

adiyon2

New member
דווקא כל מה שציינת רק גורם לי להרגיש שהיא

אנושית, שגם לה יש פגמים. גם לא מפריעה לי שהיא מספרת על הכסף וכאלה.

meytula

New member
דמות מעניינת בהחלט

גם אני הייתי מתחברת לבחורה כמוה,היא מאוד עגולה בתכונות שלה,יש בה המון דברים ,אולי בגלל זה היא כבשה בעוצמה כזאת את כל דיירי הבית

sivan513

New member
זה פשוט

לדניאל היה את איתן והבנים מההתחלה, לאורטל לא היה כלום היא הייתה דיי בודדה. דניאל התאהבה וכשמתאהבים הכל ורוד ויוצאים הצדדים הכי טובים שלך. בגלל שני אלו היא הכי פחות התלכלכה, ונשארה אמיתית

ריף24

New member
חובה חובה חובה לקרוא!!פשוט חובה-כנסו!

שלח/ישלח/י תצוגה מקדימה אנא המתן... תוכן: הימורים היא תלמד! הוא מנסה לנקות את הבת שלו, כדי שתזכה בכסף! הוא רמז לה להגיד שווגאס זה לימודים. מה פתאום הוא אמר לשאול אותה?מה פתאום? מה הקשר? למה הוא לא אמר לה משהו נפשי לחזק אותה? עדי טרקאי-אתה בזוי כמו הבת שלך! אנשים..אני מבקשת תראו את האמת! אבא של טרקאי אמר"הבת שלי לוקחת את המשחק בהליכה" משחק=מיליון! לא מעניין אותם אהבה, לא מעניין דרך-רק כסף טרקאי השקרנית והתחמנית, סיפרה לנו לאורך כל העונה, אני קונה רק בכיכר המדינה מגיל 17 אני מקבלת כל שנה אוטו חדש כל מה שרציתי בחיים קיבלתי אני כל החיים באפקה או רמת אביב ג' עכשיו, אחרי הרמז הלא קשור והעבה של אבא- היא אומרת לא היה לי כסף ללמוד! האם יש אנישם שלא מבינים מה קורה פה? האם יש אנשים, שרק בגלל אגו,שכל העונה היו בעד דניאל, וגם עכשיו הם זורמים על האגו ועושים את עצמם לא מבינים מה הולך איתה?!ועם אבא שלה?! תחשבו שוב! תניחו לאגו, זה שטויות!

ריף24

New member
נסיכה-בואי אסביר לך למה אני "שלילית"!כנסי

אני לא שלילית.אני בעד צדק! דניאל שיקרה היום עם הרמז של אבא שלה, ופתאום אמרה שאין לה כסף? יש לה מלא! כל התכנית היא דיברה על: מכוניות חדשות כל שנה, בגדים רק מכיכר המדינה, גרה באפקה או ברמת אביב ג', ועוד! פתאום אין לה כסף? :) אחרי כל הרברבנות?! אבא שלה רוצה את המיליון-לפתוח לה עוד אתר הימורים!! היא אמרה שהיא הולכת להתפתח בתחום! תתעוררו!!! היא קנאית,רכלנית, אדם קטן ועוד ועוד! אורבך-דוחה כגבר,כאדם,הוא יצור לא אנושי בעיני. רע, תחמן וחושב שהכל מגיע לו

אבל את כן שלילית! במקום להתרכז בחיובי

שזאת קרן (לטעמך) את עסוקה בלהיות שלילית כלפי דניאל. הרי כל מה שתגידי לא יגרום לאוהדים שלה להפסיק לתמוך בה, אז תשקיעי אנרגיה בפייבוריטית שלך.

ענבר יצאה מזה ממורמרת,סניגורית של קרן עלק...

מוטב היה שתסתכל על עצמה במראה ועל איך שהיא התנהלה בתכנית. ניסתה לצייר את איתן כבחור שדפק וזרק... הלו ענבר קרן אומרת שהיא ילדה גדולה לא? צריך שניים לטנגו.

צרצרה1

New member
ענבר הפרה היא העונש לעצמה. החיים יתאכזרו אליה

כי אין תקומה לחלאות כמותה.

meytula

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אבל בלי הפרה,עדיין לא יפה להשתמש במילה הזאת ואם היא לא רזה זה בסדר אבל לגבי השאר צודקת

למעלה