שרשור ערב

goodpink

New member
אתי בגיא פינס. ושיראו מה קרן מלכלכת בלי

העריכה של ההפקה.

goodpink

New member
לירון ויצמן=גיא פינס ליכלכו על אורטל

לירון ויצמן אמרה שהיא אוהבת את קרן ועכשיו רואים בכתבות בגיא פינס את הליכלכוך על הבנות האחרות כבר עשו את זה על דניאל עכשיו תור של אורטל אתי אמרה שהיא לא מוכרת את עצמה בשתי שקל ולא תיהיה עם גבר להישאר במשחק כנראה התכוונה לקרן וליהי ומה הראו? הראו את אורטל ואורן במיטה עשו פלאש לאורטל ואורן אחרי זה היא דיברה על קרן הראו כל מיני תמונות של קרן צוחקת ושהיא דיברה על אורן כמה מדהים הוא ושהוא הוא יודע לדבר כאילו הראו קטע שלו שהוא לא מדבר רצוץ כזה כדי להוציא אותו קטן גועל מכורים ביותר.

גיא פינס בחסות הפקת הדור הבא...טפי עליהם

זה כבר יותר מידי שקוף התמיכה האובססיבית בקרן...לא מספיק העריכההמגמתית והכוונת השאלות של המודחות אליה ועכשיו גם בגיא פינס...אמנם לא ראיתי ,אבל לפי איך שאת מתארת...זה נשמע מבחיל ומה הם רוצים מאורטל לעזאזל?!

יחיו הקנאים ויסבלו אמן, קרן המלכה. קרן וגב!!!

למיליון........!!!!!!!!!!!! אתי יאללה לטבריה יא דוחה ברמות קשות.

לואיזה7

New member
וואי, וואי, מה אתי אמרה על קרן אתמול

לאחר התכנית. היא אמרה מילים כדורבנות על קרן. המעריצים של אתי חיבקו אותה ונישקו אותה.... הראו עכשיו בגיא פינס.

לואיזה7

New member
מה שאני זוכרת :

היא אמרה - ( לא ציטוט מילה במילה ): אני רוצה להקיא על קרן. כל בוקר היה לי קיא ממנה. היא הכי צבועה וכדומה. והיא לא סובלת אותה. אמרה שהתאכזבה מהאנשים בווילה. שהיא לא תהיה חברה שלהם.

עם היריבה של קרן זאת אתי אז מצבה של קרן טוב

זה כמו מים ואש.. האחת מכשפה (אתי) והאחת מתוקה (קרן).. הפכים לא נמשכים זה לזה

אתי הצבועה בגיא פינס:"קרן צבועה" ואתמול ישבה

איתה וצחקה איתה ועם אורטל "אין תיקשורת בניהם" אמרה על הזוגיות של אורטל ואורן. אתי ,שאלה לי אליך, למה את אומרת את זה בחוץ? לא יכולת להגיד להן את זה בפרצוף? אומרים שהפוסל במומו פוסל!

היא אמרה שקרן צבועה. לא ידעתי אם לצחוק או לבכ

לבכות, כי אמרה את זה הבחורה הכי צבועה בבית הזה. אומרת למישהי מאמי שלי כפרה ושניה אחרי זה יורדת עליה עם מישהי אחרת שהיא חתיכת כלבה מטומטמת.
איזה מזל שהיא הודחה. הרג אותי שהראו את הפרצוף האמיתי שלה במשימת הזקנים, שהראו תחיקוי שעשו לה

meytula

New member
איזה חמודד!!צליל הבנת למה התכוון ב20 שקל?

התכוון לזה שאתמול קרן וליהי צחקו על זה שהן עבדו על דניאל והביאו לה סמרטוטים והיא הביאה להן בתמורה בגדים שווים

meytula

New member
כל אלה ששאולות למה יש אש על קרן ולא על איתן

ברגעים שהיה עם קרן.אתן צודקות ,אני חלילה לא מצדיקה לשניה את ההתנהגות שלו ואני אפילו חושבת שהוא יצא הכי אפס בסיטואציה שלא היה אכפת לו שדניאל בוכה ביום הולדת שלה והחרמנות שלו גברה על זה ומצד שני הוא אולי באמת רצה לתת לקרן צ'אנס . אבל אבל אבל האש האמיתית אמורה להיות כלפי קרן.מהסיבה היחידה דמיינו מצב שאתן בחורה עם כבוד עצמי,ויש בחור שאתן מאוד מאוד רוצות אבל יודעות שהוא כבר נעול על משהי אחרת ופתאום יש לכן היזדמנות להתקרב אליו,האם הייתן מתנהגות כמו קרן?? ברור שלא האש שלי כלפיה היא שהיא פשוט מכרה את כבודה,היא הגיעה למצב אינטימי עם גבר שחושק באחרת היא שכבה עם מישהו בידיעה שהוא ביקש שמשהי אחרת תהייה שם במקומה היא פשוט השפילה את עצמה! איתן,איתן יצא אפס נכון,אבל הוא לא השפיל את עצמו ומכר את עצמו בשביל מליון שקלים.זאת הנקודה!!

מה קשור מליון שקלים? למה את ישר חושבת שהיא

שרמוטה שתשכב עם גבר בשביל המליון? למה את לא חושבת אפילו על האופציה שאולי היא באמת הייתה מעוניינת בו? חוץ מזה, תחשבי שמה שרואים מכאן לא רואים משם. אנחנו ראינו את כל המצבים האינטימים שלו עם דניאל, אבל היא לא ראתה הכל. היא הבינה שהוא מנסה כמה בנות, אז רצתה לנסות גם. היא לא ידעה שהוא סגור על דניאל. הוא ניסה באותו זמן גם עם אורטל. אני בטוחה שהיא לא הייתה שוכבת עכשיו עם איתן, אחרי שהיא יודעת שדניאל והוא זוג וזה סגור וחתום. זה לא היה אז כל כך ברור. שניהם יצאו לא בסדר נקודה (ואם תשאלו אותי, הוא אפילו יצא עוד יותר לא בסדר ממנה, לה לפחות לא היה מישהו באותו זמן, וגם הוא זה שזרק אותה וניצל אותה מינית, היא רצתה להמשיך את הקשר, לא רצתה רק סקס).

meytula

New member
את יודעת מה הייתי מאמינה לה שהיא מעוניינת

אבל הכניסה של גב לוילה הוכיחה לי את מה שדיעתי מתחילת בתוכנית,קרן לא באמת רצתה את ריתן,היא רק רצתה להיות מקום ראשון על חסכים של העבר שלה ורצתה לזכות כי שוב,רצתה להרגיש שהיא במקום ראושן,אם כבר קרן ניצלה את איתן למטרות שלה אם קרן לא הייתה נדבקת לגב מרגע כניסתו הייתי מאמינה לה בלב שלם שהיא התאהבה או רצתה את איתן באמת! היא רק רצתה להוכיח לעצמה משהו על חשבון איתן

היא אמרה כבר למה היא הייתה עם איתן

היא אמרה שהיא רצתה מאוד להתאהב, כי היא התגעגעה מאוד לתחושה שמרגישים כשמאוהבים. אז עם איתן היא קצת התפשרה (כי הוא לא מציאה), העיקר שתרגיש את התחושה המדהימה של להיות מאוהבת. ואז, וזה מה שהיא אמרה, כשהוא זרק אותה, היא הבינה שהוא לא באמת שווה, ובגלל שהיא רצתה כל כך להתאהב היא נסחפה איתו. עם גב זו אהבה אמיתית, הם אולי הזוג הכי אמיתי בבית הזה (לפי איך שאני רואה). בכל מקרה, להסכמה לא נגיע פה אז מוטב שנפסיק את הדיון כאן

למעלה