שרשור ערב

meytula

New member
זהו שאיתן לא זרק אותה

אני מסכימה לגמרי שהיה צריך לעשות את זה ביותר עדינות ולפחות אחרי הסקס לת לה קצת תשומת לב גם אם זה היה מאולץ מצידו אבל לפחות להרגשה הטובה אבל הוא לא זרק אותה כי הוא אף פעם לא היה שלה וגם כשהיא נכנסה לדייט היא ידעה שאיתן רוצה את דניאל ושאיתן גם ביקש מכולם שזאת תהייה דניאל. את מבינה את הכוונה שלי?

אם הוא היה בטוח שהוא רוצה את דניאל

אז למה הוא שכב עם מישהי אחרת?? האם להגיד ש "אבל היא הסכימה" זה תירוץ מספיק טוב? או שהוא עוד לא עבר את גיל 18 שהוא מחפש לשכב עם כמה שיותר נשים בחייו? ועוד הוא יודע ששניה אחרי זה הוא יזרוק אותה והוא רק מנצל אותה. סלחו לי אבל הבחור הזה דוחה, ועצוב לראות פה נשים שמגינות עליו.

meytula

New member
את צודקת.אני לא מגינה עליו בכלל

אני רק מסבירה למה רב האש צריכה להיות מופנת לקרן דווקא

הסברת למה היא עשתה טעות. אבל את בעצמך מודה

שגם הוא עשה טעות. בקטע הזה ספציפי שניהם עשו טעות. אז למה עכשיו את אומרת שהאש צריכה להיות מופנית רובה לקרן? עדיין לא הבנתי.

meytula

New member
אורי אני אפרט לך

לדניאל היה יום הולדת והיו בחירות לדייט כל הבית ידע שאיתן רוצה את דניאל קרן בעיקר ידעה כי לא פעם משהי אחרת הגיעה לחמם אותה שאיתן רוצה את דניאל קרן נבחרה הם יצאו לדייט איתן היה מבואס וכל השהות שם לא ממש הייתה זרימה קרן ידעה שהוא חושב על דניאל ורוצה להיות איתה איתן אז לא היה מאוהב בדניאל ולכן נתן לעצמו היזדמנות כן להכיר את קרן קרן פתחה את רגלייה ממצב נואש כי חשבה שזה יסגור לה עם איתן את כל הפינות עם דניאל היום אני בטוחה שאם דניאל הייתה בוכה איתן היה יוצא משם איתן לא שכב איתה בכח שנים יצאו לא בסדר,אבל קרן יצאה הרבה יותר לא בסדר ממנו

לא. אני פשוט לא מבינה, גם אחרי הפירוט שלך,

איפה קרן יצאה יותר גרועה מאיתן. אם כבר הפוך. הייתה לו מישהי, אז גם לפגוע בדניאל ולשכב עם אחרת וגם לזרוק את קרן שניה אחרי שניצלת אותה מינית? זה חוסר אנושיות וגובל בפיגור. היא גם עשתה טעות אבל יחסית אליו עוד בסדר, זה לא שהיה לה איזה מישהו, זה היה עוד בפרקים הראשונים והיא רצתה לתת לו הזדמנות (הוא גם ניסה עם אורטל באותו זמן, זה לא שהוא היה כזה סגור על עצמו) והייתה באמת מאוהבת בו, עובדה שכל כך נפגעה כשזרק אותה. הוא לעומת זאת, ניצל את הגוף שלה ואת הרגש שלה.

שאפולי

New member
לא

כי אם הוא רצה את דניאל, דאג לדניאל וביקש את דניאל היתה צריכה להיות לו בעיה לפחות מוסרית- לשכב עם קרן. עם כל הכבוד הוא לא בן 16.

meytula

New member
אני מסכימה.זה לא האישו

האישו זה למה קרן סופגת את רב האש את איתן אני בכלל לא אהבתי ,כשדניאל בכתה והוא שכב עם קרן הוא הגעיל אותי וממש שנאתי אותו רק בזכות גב התחלתי להתחבר לאיתן.גב עשה לו רק טוב אני פשוט חושבת שהאש מופנת כלפי קרן מהסיבה שקרן עשתה את זה בידיעה שאיתן לא רוצה להיות איתה.בכח.

נו, ובגלל טעות אחת שעשתה, זהו, מחקת אותה?

היא לא מקסימה בזוגיות שלה עם גב? אני גם לא מתתי עליה אז אבל לאחרונה היא פשוט מקסימה אותי, היחס האימהי המדהים שלה לכולם, אין פלא שרובם בחרו בה לאישה האידיאלית. יש לי הרגשה שכולם פה מחפשים את ה"איילה רשף הבאה", זאת שכולם כל כך נהנים לרדת עליה כשהם מתחבאים מאחורי מסך.

meytula

New member
הלוואי שזאת הייתה טעות אחת

קרן עשתה הרבה טעיות,טעיות הרבה יותר נוראיות מלשכב עם איתן מנואשות

sivan513

New member
ודניאל ששכבה איתו

בזמן שניהל מערכות יחסים נוספות וידעה שיש סיכוי שלא ייבחר בה ושהוא מעוניין גם באחרות, זה בסדר?

meytula

New member
אבל זה היה הדדי

הוא רצה אותה והיא אותו.במקרה של קרן זה הוא לא רצה והיא רצתה

למה את הופכת את זה כאילו היא כפתה עליו?

אין לו דיעה משל עצמו? הוא לא יכול גם לשמור על עצמו? זה כאילו שיש לו בת זוג והוא שוכב באותו זמן עם מישהי אחרת כי "היא כפתה עליו". מה, הוא לא יכול גם לעצור את היצרים שלו? הוא עד כדי כך בחור חלש? פשוט עצוב לי לשמוע את זה מבחורה. מקווה שאם בעתיד חלילה תכירי בחור והוא יבגוד עם מישהי אחרת ויבקש ממך סליחה, את תביני שהוא פה הלא בסדר, ולא תגידי "זה בסדר, היא כפתה עליו, מסכן, הוא לא אשם".

meytula

New member
כי היא יזמה את זה זה אחד

ושנית היא כפתה את עצמה עליו בכך שהלכה איתו לדייט כשדיעה את כל מה שהולך

אה, הבנתי. היא כפתה עליו, מסכן. הוא בחור כל כ

כך חלש. כואב הלב.
האמת שכואב לי עליך, כי אני מבינה שאם גבר יבגוד בך ויבקש סליחה את תמחלי לו, כי מה הוא אשם, הוא גבר. ולגברים מותר. הם חלשים מכדי לסרב לסקס

meytula

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את לא מבינה את הכוונה שלי.איתן התנהג כמו לוזר חרמן וקרן שרלילה.זה הסיכום שלי

למעלה