שרשור ערב

sivan513

New member
ושוב קרן סופגת את האש ולא איתן

את לא מסכימה שגם איתן לא היה בסדר בסיטואציה הזאת?

meytula

New member
למה איתן צריך לספוג אש??

הוא שכב איתה בכח??? זה לא שהוא בחר בקרן לדייט כפו עליו דייט עם קרן בזמן שביקש מכולן שדניאל תהייה המובחרת1

פחחח ממש. הוא כולו אמר שהוא קרוע בין 3 נשים

ממש כמו ילד בגנון מאוהב ב3 נשים חחחחחח פאטת

sivan513

New member
בדיוק

כפו עליו דייט עם קרן, והוא בכל זאת לקחת את זה צעד קדימה, אחרי זה התעלם ממנה לחלוטין ובאותו זמן התפנן עם דניאל ואז באה המכה הסופית- זרק אותה בשידור חיי. אני מצטערת אבל התנהגות בצורה כזאת הופך אותו לקצת מניאק. בייחוד שזו תוכנית טלווויזיה24/7 והוא מודע לכך שרואים הכל.

meytula

New member
סליחה לא הסברתי את עצמי נכון

התכוונתי ללמה איתן צריך לספוג את רב האש,כפי שהסבתרי למטה הוא טעה והתנהג בצורה דוחה אבל מי שבאמת לא הייתה בסדר זאת קרן

adiyon2

New member
אין עניין של בסדר לא בסדר

זוג היה בדייט של 24 שעות, הם קיימו יחסי מין. הוא הבין שלא מעוניין, יצא החוצה והמשיך את חייו. לא יפה מצידו, אבל היא היתה צריכה לקחת את זה בחשבון כי היא במשולש רומנטי, היא ידעה שהוא יותר קרוב למישהי אחרת ובחרה בכל זאת לעשות לעצמה יחסי ציבור שהיא מעוניינת באיתן. נכנסה לדייט שידעה שהיא לא רצויה בו וזה התוצאה. כמו שאומרים סוף מעשה במחשבה תחילה. שניהם גם בסדר וגם לא בסדר.

sendibar0

New member
לא בכח אבל ברצון

בואו נהיה הוגנים מה, היתה לו זיקפה בגלל האילוצים? בולשיט

meytula

New member
כשכבתבתי לא רצה התכוונתי לא רצה להיות איתה

בדייט.לא דברתי על הסקס עצמו .את לא הבנת אותי נכון

KEEK

Member
תראי, זה אולי ישמע קצת מגעיל

אבל יש מעט מאוד גברים שלא היו זורמים בסיטואציה שהיה בה איתן.. הבחורה התמסרה אליו לחלוטין, נאמר פה שהיא גם יזמה את הקירבה. אז מעט מאוד גברים היו מתעלמים. לגבר הרבה יותר קל לעשות סקס רק לצורך הסיפוק המיני, בלי לערב רגש. אבל הוא גם לא יכול להגיד שהכריחו אותו לשכב איתה, כן? אבל הייתי מצפה מבחורה משכילה שתדע שאם היא מתמסרת לגבר כל כך בקלות, יהיה לו מאוד קשה לכבד אותה למחרת. ולכן לא היתה לו שום בעיה להודות בשידור שהוא היה איתה רק כי התבקש לשחק את המשחק. אני יכול להבין את הפגיעה שלה, זה משפיל מאוד אבל היא לחלוטין הביאה את זה לעצמה שלא תמכור את עצמה בזול (יותר נכון בחינם) ותצפה שיתיחסו אליה ביוקר..

sivan513

New member
"נאמר פה שהיא גם יזמה את הקירבה"?

אז סבבה נאמר, זה לא אומר שזה נכון בקשר שלהם דווקא קרן פעלה בשיטת הקשה להשגה, בשונה עם גב נכון ההתנהלות של קרן הייתה לקויה לדעתי, אבל זה לא הופך את ההתנהגות של איתן לבסדר..רחוק מזה, ועוד התשובה הזאת כאילו שברה את קש הגמל אני לא מבינה את התמיכה הלא מוסברת הזאת באי-תן הביאה את על עצמה או לא, זה לא היה לעניין..

KEEK

Member
נמחקה לי התגובה ../images/Emo46.gif

לגבי הדייט, בתקציר שאני ראיתי היא ממש לא היתה קשה להשגה הוא זה שהיה נראה מאוד רדום, וכמו אחד שרק רוצה לברוח. כמו שאמרתי, אני חושב ששניהם "אשמים" באותה מידה. אף אחד לא הכריח את השני למעשה..

KEEK

Member
נמחקה לי התגובה ../images/Emo46.gif

לגבי הדייט, בתקציר שאני ראיתי היא ממש לא היתה קשה להשגה הוא זה שהיה נראה מאוד רדום, וכמו אחד שרק רוצה לברוח. כמו שאמרתי, אני חושב ששניהם "אשמים" באותה מידה. אף אחד לא הכריח את השני למעשה..

meytula

New member
אם הבת שלי הייתה מתנהגת כמו קרן אוי ואבוי

הייתי ממש מתביישת בעצמי ובבעלי שגידלנו ילדה כזאת ועזבי מתביישת לא מבינה איפה טעיתי בדרך שהילדה שלי כל כך נואשת שנזרקת למיטה עם גבר שלא מעוניין בה בידיעתה

למעלה