לא הוא זה שלוחץ אף אחת לא הכריח אותה לשכב איתו היא עשתה זאת לישר קו עם דניאל. היא לא מרבה במצבים אינטמיים. ואיתן הרגיש לדניאל משהו וגם היה לו משהו לקרן הוא אמר לה רק שיותר לדניאל ורק לאחר הדייט שהם שכבו ולא היה שם כל כך הרבה הוא הבין שהוא מרגיש ורוצה רק את דניאל. היי שעמיר וסיוון שכבו ועמיר התעלם מסיוון היא פנתה אליו ואמרה לו. אותה סיטואציה. אז היא היתה צריכה לפנות אליו ולשאול אותו ולא לחכות פשוט מאוד ותקח אחריות על מעשיה.
אחרי איתן, לא משנה מה הוא יגיד או יעשה? חבל לך על הזמן לנסות לשכנע אותם. הם מאוהבים באיתן. אל תדאגי, הכי חשוב שהוא ודניאל המעפנים לא יזכו, ואז הם יאכלו את הלב.
הוא לא אמר מחויב למוסר-מחויב להפקה, לשכב עם קרן, בזמן שהוא יודע ש"אהובתו"בבית חולים-שבורת אצבע ולב- את קונה את זה? את הליכלוך הזה? את הגועל הזה? אני לא והאנשים החכמים-לא קונים
ולא צריך שניים וגבר הכוח היצייר שלו לא עמד בקרטריוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן. ועוד משפט. לא טעים לי יותר. ועוד משפט. דניאל לא היתה חברתו. ועוד משפט כן היה דלוק על ההיא ושמה דניאל. טעה בדייט? והדגשה מגיעההדייט נבחר על ידי וועד" הבית" וכמובן היו ותמכו בכוח למען קרנונההההההההההה פחחחחחחח. וכאן הטעות הכי חמורה של אתי נגד דניאל. כי קרן היתההמלכה שלה. ונתנה סכין טוב עם להב. מי שהו צופה בך קרן. אומר לכם משהו. אתי פגעה בדניאל.וביחד באיתן שני ציפורים במכה. למה כי חשבה גם אסטרטגית..לא בטוח חשבה שאיתן רוצה את קרן. כי קרן חפרה לאתי גם לליהי . שאיתן מתלהב. ואתי מעודדת עוד לפני. על דניאל כולם אבל כטלם לכלכו. היא נדחפת היא עם הבנים היא ילדה מתנשאת. היא חרה והיא וכאלה לא פסקו.. אז לטנגו צריך שניים נכון. יצא. לא אהב מסיפק בילוי חד פעמי. ההפקה מחיבת גם זה הערבות הפורמט. וקרן החמודה שלכם משתמשת בהורמון הגברי. אני אחזיר להם .ולמזלה" נכנס גב. שמחפש איפה. אפשר לעשות קופה. על חשבון הלעג של כול ערוץ 10 שגרם לו" בהפסד מול הגברת רחמים? אין להם רחמים גם לי אין זה גב. משהו בתוך אהדם הזה. לא מסדתר לי. כנ"ל בקרן ערמומים ורק על הפרס עושים את הצדת המיליון" בפרסה. ופרשה. איכס מליון ועל המליון. לא מגיע להם גם לא לוראטל. לצה מי היא בכלל ומה תרמה לתכונית-בקושי ספורו אותה . דבר ולא דבר. וגם משהו חשוד ? בכול המלב שהיא עדיין שם לא היה ולא נברא הדבר שאדם לא הודח פעם אחת וכמובן כאשר כול הבנות מודחות היא הראשונה בפנים גם זה אומר דרשני....... אבל עדיף היא מעל כול הרוע שמסביב. גם איתן לא מאמינה בו יותר.
בדיוק כמו שהיא מנסה לעשות לגב. הוא אמר שהוא עייף, הלך לישון והיא אחריו, ואז קירבה את פניה אליו לנשיקה - ומשם הראו עוד קצת את השמיכות... לא לוקחת אחריות מאיתן - אבל קרן עשתה את המעשה הכי הכי זול ומשפיל שיתכן
עם קרן. תביני את ההבדל! יכול להיות שאז הייתי מבינה שיש לו רגשות-וואלה-הייתי מעריכה את זה. אבל תחשבי כאישה שהוא שיכנע את קרן דקה לפני "ליזום" כשהוא כבר ידע שהוא רוצה את דניאל, כי הוא שיכנע את כולם להצביע לדניאל לדייט! עכשיו תחשבי-זה לא ניצול רע ושקר לקרן? תיזמי?!כשאתה כבר מרגיש לאחרת?