שרשור עצבים.

../images/Emo185.gifזה ממש אבל ממש נכון!!

כל אחת פעם היתה מעריצת מונסון אבל לי זה כבר עבר והיא הכירה אותם קצת אחרי שאני הכרתי אותם וזה לא עבר לה ודבר אחרון ממש ממש תודה!!!!
ממש עזרת לי!!

איזה חמודה את !

מאיפה השמחת חיים הזאת? ;) - מה זה משנה אם היא מעריצת מונסון, היא חברה שלך, ועם חברות לא רבים בגלל טוקיו הוטל, פשוט כי הן קודמות להם (כמעט כתבתי להן חחחח) פי 394954054054-43 ומי שאצלה זה לא ככה אז זה אומר שהחברות שלה לא חברות אמת ונקודה! חחחח יומטובבD:

../images/Emo185.gifאת צודקת כ"כ שוב!!!../images/Emo23.gif

השמחת חיים הזאת היא ממך וחברות קומות לכל פי 4392089570235738025720 וזה ממש ממש נכון וחברה שלי קודמת לכל!!!! נקודת.;-]

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gifאני מצטערת אבל גמאני לא יודעת את המילים

לכל השירים, זה אומר שהנני מעריצת מונסון? אני מצטערת להגיד לך אבל לא. תקשיבי באמת חבל שתוציאי את העצבים שלך על דברים כזה , גם אם החברה היא באמת מעריצת מונסון , שיבוסם לה
תתעסקי בעצמך חבל שתתעצבני בגללה

../images/Emo26.gifנמאס לי!! כלכך נמאס לי!!

הוא מחרפן אותי!!! עד שסופסוף השלמנו, וחשבתי שהכל בסדר בינינו, הוא מחליט שהוא עדיין כועס עליי! שאלתי אותו למה, אבל הוא אמר שאני בחיים לא אדע! דאמטט מה אתה רוצה ממני?! הוא פשוט השתנה לגמרי בהמהלך כל הזמן הזה... ככל שאני חושבת שאנחנו התקרבנו, אני רק משלה את עצמי יותר... אנחנו רבים המון בזמן האחרון, וחברות שלי מציקות ואומרות שאנחנו מתנהגים כמו זוג נשוי... כמה מהן כבר הכינו הזמנה ל"חתונה" שלנו... דאמט מור! אני לא מתכוונת להתחתן באטלנטיס, ואני ממש לא רוצה שדגים ורודים עם חצאיות טוטו ירקדו שם!!! שלא לדבר על השמלת כלה שהם הכינו לי... אבל עזבו את זה, אני כלכך חשבתי שהתקרבנו, במיוחד אחרי מה שהוא כתב על טוקיו, והבלוג נאצה שהוא פתח עליי, וחשבתי שהכל יסתדר סופסוף, אבל לא. תמיד חייב להיות 'אבל'. הוא כועס עליי ולא נותן לי את הזכות לדעת למה! אני אצטט מהבלוג לו: "את כזאת תמימה... אני עדיין עצבני עליך ואת לא יודעת את זה..." אוףף פשוט נמאס לH! אני ממש לא רוצה להתרחק ממנו, כי הוא הידיד הכי טוב שלי, ואני באמת נהנת איתו, אבל אין לי כלכך ברירה... אני רק אחמיר את המצב אם אני אשאיר אותו ככה.. פשוט לקחת פסק זמן וזהו.... אני כלכך לא רוצה לעשות את זה....
"

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gifלילוו.... =====\\\\

עוד פעם הוא.. ;;;;; באמת תעשי פסק זמן ותתני לזה לעבור.. >< הילחד הזה מעצבן גם אותי!! ()*&^$##@% אל תרגישי רע בגללו.. וחברות שלך ממש מגעילות אם זה מה שהן עושות.. דברי איתי..

נהרס לי היום \:

למה הרסת לי את היום הזה?כל כך שמחתי היום.. עכשיו הרסת לי למה איתי אתה מדבר כאילו אני רעה? למה לכולם אתה מתיחס ואני אוויר? מה עשיתי לך רע?? למה זה התחיל כשסיפרתי לך עליו.....? למה עם כולם אתה נחמד ואלי אתה לא? להפסיק להגיד לך דברים? למה אתה כל כך מניאק? למה רק אליי אתה מגעיל? כל כך קשה להגיד לי לשתוק לשניה? אף פעם לא הרגשת כמוני? חשבתי שאני יכולה לספר לך הכל\: אני מבינה שזה לא ככה.. ואני מצטערת על זה שאמרתי לך.. כי האמת? חשבתי שאתה אחד שיודע,אחד שאוהב לעזור.. חשבתי שהכרתי אותך ששאלת אותי מי זה,על מי אני מדברת כל כך הרבה,ושמחתי שאתה מתענין אבל תגיד, למה באמת שאלת אותי? למה שניה אחרי זה גילית לי צד אחר בך? צד שלא רציתי להכיר נהיית כל כך מגעיל כל כך לא מתחשב.כאילו הרסתי לך את החיים או משו. מה? אתה עושה לי טובה כשאתה מדבר איתי? אני מספרת לך דברים שאני מתביישת לספר לחברות שלי מצטערת.. חשבתי שאתה משו אחר ולפעמים כל כך בא לי לנתק קשר אבל לפני זה.. להגיד לך כמה פגעת בי לצעוק עליך להוציא את כל מה שאני מרגישה!! לא לחכות לתשובה,לתגובה לצעוק הכל ולברוח!. לברוח ולא לחזור לא רוצה למה הכרתי אותך? למה הכל נראה לי יפה ובזמן האחרון הפסקת להיות 'אתה' נהיית בנאדם שאני לא מכירה. איפה הילד שהכרתי? הילד הכי חמוד בארץ , הילד שמקשיב לי , הילד שיודע מה להגיד תמיד זה היה נראה כאילו אתה מתעניין.. כאילו אתה אוהב לשמוע מה קורה.. כי אנחנו רחוקים אבל אתה מרגיש קרוב זה מה שאמרת אבל איפה אתה? אני רוצה אותך בחזרה. אתה היית הידיד הכי טוב בעולם. אבל אני לא מדברת איתך כמו פעם ואני לא אדבר כי כל מה שאתה עושה עכשיו איך שאתה מדבר,מתעלם,לא מתעלם,מקשיב או מסנן הכל יחזור אליך ואני בטוחה בזה. כי אתה הפסדת ואני הפסדתי אפילו יותר שוב, אני מצטערת ועם לא הייתי מכירה אותך הייתי חושבת שאתה צוחק. אבל כנראה שלא אולי עשית לי טובה.. או לא יודעת עכשיו אני יודעת שלפעם הבאה אני לא אספר לך, או לאף אחד אחר מה שבאמת יושב לי בלב. מי שקרא.. תודה \: הייתי צריכה לפרוק. ביי.

McLeaFLY

New member
../images/Emo201.gifאישתיי!

אוף מי זה הבנזונה הזה?!?! את יודעת,את תמיד יכולה לספר לי הכל ! אוף זה התרנגול הזה?0__0 או שלא :/ דברי איתי במסן 3>

טללולוXD

New member
לפחות עכשיו הוא חזר להיות נורמאלי../images/Emo3.gif ../images/Emo79.gif

למזלו
אחרת היינו נוקמות בו ביחד הא?

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gifאני יודעת מיזה ואני יודעת מיזה../images/Emo3.gif

אני לא ארשום את שמו , אבל הבנתי מיזה XD

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gifאמאלה../images/Emo2.gif

אוקי בואי נאמר שבכל ההודעה עכשיו שלך זה בדיוק מה שאני מרגישה לגביי ילד אחת ! עאעאעא מילה במילה במילה במילה במילה ! [וד"א את כותבת מדהים] ואני פה אם את צכה משו לדבר וזה
איסי261316961 ומסן - חח אין לי כח להפוך לאנגלית אבל אם אין לך איסי אני אכתוב גם תמסן .. |לה|

Rukia nik

New member
S:

יש לי מחר מבחן במת'!! מת' זה המקצוע הכי שנוא עליי ביקום אני פשוט שונאת אותו! ומחר יש לי בו מבחן! ועד שאני סוףסוף יודעת גיאומטריה ושולטת בזה מצויין, האלגברה ברח לי מהראש וכבר איזה 6 תרגילים לא יוצאים לי נכון! בקיצור - אני שונאת מת'!!

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gifגמאני שונאת מת' !~@#$

כזה חרא מקצוע !
היה לי מבחן שבוע שעבר והייתי בטוחה שיהיה לי איזה שמונים ובסופו קיבלתי 41
ולפניי זה כל התרגילים הלכו לי מצווין
אבל שיהיה לך המווווווווווון בהצלחה
מה הנושאים שלך?

Rukia nik

New member
זה הכי מעצבן!

שאת חושבת שבאמת הצלחת וקיבלת ציון גבוה וטראח 41 S: הנושאים? S: הנה: גיאומטריה -משולש שווה שוקיים -דלתון -יחסים בין זויות במשולש -יחסים בין צלעות במשולש -משפט חפיפה רביעי אלגברה
-פירוק לגורמים -צמצום שברים -פתרון משוואות -טרינום (a=1, a=\1) ואני יודעת את הכל חוץ מצמצום שברים! פשוט נתקעתי בו וזה ממש מעצבן!! S: תודה - אני מאוד מקווה שאני אצליח!

ElinorLahav

New member
אוואוי ניקולי ../images/Emo201.gif ../images/Emo205.gif

אם את צריכה עזרה בואי למסן אני יעזור לך במיבחן האחרון במתמטיקה קיבלתי 83 D:

Rukia nik

New member
וואו אלינור איזה חכמה!!

כיף לך הלוואי עליי! בקצב הזה בקושי 70 אני מקבלת XDD אני אשרוד - אני מקווה!

למעלה