נהרס לי היום \:
למה הרסת לי את היום הזה?כל כך שמחתי היום.. עכשיו הרסת לי למה איתי אתה מדבר כאילו אני רעה? למה לכולם אתה מתיחס ואני אוויר? מה עשיתי לך רע?? למה זה התחיל כשסיפרתי לך עליו.....? למה עם כולם אתה נחמד ואלי אתה לא? להפסיק להגיד לך דברים? למה אתה כל כך מניאק? למה רק אליי אתה מגעיל? כל כך קשה להגיד לי לשתוק לשניה? אף פעם לא הרגשת כמוני? חשבתי שאני יכולה לספר לך הכל\: אני מבינה שזה לא ככה.. ואני מצטערת על זה שאמרתי לך.. כי האמת? חשבתי שאתה אחד שיודע,אחד שאוהב לעזור.. חשבתי שהכרתי אותך ששאלת אותי מי זה,על מי אני מדברת כל כך הרבה,ושמחתי שאתה מתענין אבל תגיד, למה באמת שאלת אותי? למה שניה אחרי זה גילית לי צד אחר בך? צד שלא רציתי להכיר נהיית כל כך מגעיל כל כך לא מתחשב.כאילו הרסתי לך את החיים או משו. מה? אתה עושה לי טובה כשאתה מדבר איתי? אני מספרת לך דברים שאני מתביישת לספר לחברות שלי מצטערת.. חשבתי שאתה משו אחר ולפעמים כל כך בא לי לנתק קשר אבל לפני זה.. להגיד לך כמה פגעת בי לצעוק עליך להוציא את כל מה שאני מרגישה!! לא לחכות לתשובה,לתגובה לצעוק הכל ולברוח!. לברוח ולא לחזור לא רוצה למה הכרתי אותך? למה הכל נראה לי יפה ובזמן האחרון הפסקת להיות 'אתה' נהיית בנאדם שאני לא מכירה. איפה הילד שהכרתי? הילד הכי חמוד בארץ , הילד שמקשיב לי , הילד שיודע מה להגיד תמיד זה היה נראה כאילו אתה מתעניין.. כאילו אתה אוהב לשמוע מה קורה.. כי אנחנו רחוקים אבל אתה מרגיש קרוב זה מה שאמרת אבל איפה אתה? אני רוצה אותך בחזרה. אתה היית הידיד הכי טוב בעולם. אבל אני לא מדברת איתך כמו פעם ואני לא אדבר כי כל מה שאתה עושה עכשיו איך שאתה מדבר,מתעלם,לא מתעלם,מקשיב או מסנן הכל יחזור אליך ואני בטוחה בזה. כי אתה הפסדת ואני הפסדתי אפילו יותר שוב, אני מצטערת ועם לא הייתי מכירה אותך הייתי חושבת שאתה צוחק. אבל כנראה שלא אולי עשית לי טובה.. או לא יודעת עכשיו אני יודעת שלפעם הבאה אני לא אספר לך, או לאף אחד אחר מה שבאמת יושב לי בלב. מי שקרא.. תודה \: הייתי צריכה לפרוק. ביי.