שרשור עצבים.

../images/Emo185.gif~נדחפת~ולא רק מצחיק ומדהים

את הההכככככוולללללללל שומעת? ההההההההככככככככככככוווווווווווולללללללללל

Fall Out Liel

New member
אממממ...../images/Emo168.gif

מחר מגן בספרות
יום שישי עוד מגן במתמטיקה.
יש לי ארבעה מבחנים חוזרים לעשות.
ועוד עשרה שיבואו.
שתי בגרויות בסוף החודש.
החלטתי להיגמל מהפורום, מה שאומר שאני לא אהיה פה עד יום שבת [אני מקווה שזה יצליח].

../images/Emo185.gif

בהצלחה
בהצלחה
בהצלחה
בהצלחה
בהצלחה
לא אל תיגמלי לאאאאאאאאאאא
יהיה משעמם כאן לללללאאאאאאאא
אני מקווה שזה יקח טיפ טיפה של זמן

Fall Out Liel

New member
דנקה שן ../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

והחלטתי להיגמל כי יש לי עומס ענק

noa165

New member
ליאל מכרמיאל (אני במצברוח חרוזי) ../images/Emo6.gif

בהצלחהההההההה אני מהת עלייך כפרע ומחזיקה לך את כל האצבעות (בערך. כי אני עקומה ואני לא כ"כ מצליחה להצליב את כולן)

אגנסקעXD

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo144.gif אני חולה :(

אני כבר שלושה ימים חולה. ובמשך הזמן הזה לא היה מקום לקבוע תור. אז היום הלכתי ורק ב7 ורבע בערב. אימא קונה תרופות. ואני משתעלת ועוד שנייה ניחנקת. והגרון כואב :(

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gifדור?../images/Emo4.gif

תגידי אני צכה לכתוב עוד פעם תחפירה הענקית שרשמתי לך אז[שד"א לא ענית לי עלייה] כדי שתביני שהן לא שוות אותך בשיט ואני פה, תמיד את יודעת את זה, אם תרצי לספר או משו את יודעת היכן למצוא אותי

../images/Emo185.gif= /

כי יש לי חברות שהם מעריצות מונסון!! ואני מצטערת שבכלל נתתי להם להכיר אותם = / יש לי אחת שהיא מכירה את המנגינה אבל שרה את המילים לא נכון!! המילים אפילו לא קימות!! זה בגרמנית אבל באנגלית היא שרה עם מילים אחרות ובכלל לא נכונות. היא אומרת לי שאין להם רק 3 דיסקים ואני אמרתי לה שיש להם 3 דיסקים שמוכרים בארץ ושלזה התכוונתי קיצר אני יודעת שאין להם 3 דיסקים אני התכוונתי ל3 דיסקים הכי רשמים בישראל (אם לקרוא לזה ככה= /) שהם: שראי,זימר 483 וסקרים... והיא אומרת לי שלא אני אומרת לה שכן רק בארץ ושלזה התכוונתי הכי רשמים בארץ (אם לא היחידים) אבל היא מוכרחה להמשיך..קודם שתדע את המילים לשירים שלהם אחר כך נדבר

את עצבנית כי חברה שלך מעריצת מוסנון?

אני חושבת שזאת זכותה של חברה שלך לשיר את מוסנון איך שבא לה ולזייף ולא לדעת את המילים...ולא חבל להתווכח על כמה דיסקים יש לטוקיו הוטל? אנשים שמרו על העצבים שלכם לדברים קצת יותר "מעצבנים".

../images/Emo185.gifכן..את צודקת XD

פשוט זה מעצבן אותי לראות את זה...>< שהיא שרה את זה ככה וממש כועסת עלי שאני לא אומרת משהו נכון....
מותר לה לזייף וזאת זכותה נכון זה גם דבר טפשי להתווכח עליו >< אבל זה גם מעצבן לשמוע כל היום רק ביל ביל וביל אוי כמה שהוא חתיך בלה בלה בלה זה נכון אבל לא כל הזמן צריך להגיד את זה בתכלס אני לא מעוצבנת בגלל זה אני פשוט מבואסת מזה שהיא החברה הכי טובה שלי אבל אוהבת אותם ולא מבינה את המילים.. חוץ מזה היא אומרת שהיא יודעת את המילים של אממ...dont jump והיא חירבשה הכל!!><

אוקיי...

אז אפ היא מדברת איתך על נושאים שמעצבנים אותך (כמו זה למשל), תעבירי נושא או משו... כי תכלס, כולנו בהתחלה התלהבנו יותר מדי, אני זוכרת שבהתחלה גם הייתי מדברת כל היום עליהם...וחברות שלי נתנו לי תיחס שרציתי ולאט לאט הפסקתי 3333>>>

למעלה