שרשור עצבים.

../images/Emo26.gifמיכלי!!!

למה את חושבת ככה?!?! שאנחנו נעשה עלייך חרם?!?!!? גם עם העולם יתהפך 3 פעמים, והשמיים יפלו, והמחשב יתפגר, וביל קאוליץ בכבודו ובעצמו יירד על ארבע, ויבקש שאני אתחתן איתו(ככככככןןן!!!!), ואז אחר כך יבקש שנעשה עלייך חרם, גם אז זה לא יקרה!!! נהנהנהנהנה בחיים לא נעשה עלייך חרם, מיכלולו תפנימי! אוהבים אותך!!
גם פה, וגם בקומונה, ת מ י ד ! !

Fall Out Liel

New member
זה ממש לא נכון!!#$@$@$@%$../images/Emo168.gif

אף אחד לא מתעלם ממך
רק שתדעי שיש פה 1809 אנשים שאוהבים אותך

McLeaFLY

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif

חזרתי עכשיו מתל אביב..והסתפרתי ^^ רק כשאני ואמא יצאנו מהמספרה היא התחילה לצרוח עליי באמצע הרחוב שניהייה לי שיער דל ושהוא הרס לי הכל :/ אבל מה אני אשמה?!?!?! היא יכלה להגיד לו את זה כשהוא סיפר אותיי >< אין זה היה כזה מפדח 0_0 אני בחיים לא חוזרת לשם יותר =[ ומה השיער לא יגדל לי חזרה?!!?אוף אני מתחרפנת ויש עוד מחר בתנ"ך =/ בא לי למות

../images/Emo185.gifלא אל תמותי בבקשה!!! ;-[

ספר דפוק
בהצלחה בתנ"ך
גם לי יש מלא חומר...=/

McLeaFLY

New member
../images/Emo24.gifתודה

חח אני דווקא אהבתי ת'תספורת D: זאת אמא שלי שנשארה בשנות ה60 >< ובמבחן עשיתי שליף XD

../images/Emo185.gifמה שאת אוהבת הכי טוב XD

חחחחחח אמא שלך XD מקווה שבעוד מבחנים תעשי שליף ותקבלי 100 (או אולי יותר
)

אישתי!!!

אל תמותי
מה אני אעשה בלעדייך??? שאני אשים פה את שיחתיינו של מה ג'רארד וכולנו נעשה בלעדייך?
בואאנה אני באה עם כל הערסים הכפרות שלי לספר הזה#!#!$~~~
כפרעליך 3>3>3>

McLeaFLY

New member
אישתיי!!

אל דאגי אני לא אמות
בנתיים
חחחחח כפרעל הספר הזה 3> יותר טוב תבואי לאמא שליי XD אבל בלי כל הערסים
מספיק אותך ^^

חחחח לאה תירגעי !

יצא לך נדיר !!!!!!!!! ואמא שלך לא אהבה את זה כי זה לא הטעם שלה ^^ ואבא שלי כן אהב :] יצא לך נדיר !!

חסהה ../images/Emo7.gif

אם את אוהבת את זה שכולם ילכו נחוי העיקר שאת אוהבת את זה
לאביו חסה D: מחר תיאוריה אוי לא

פטרוזיליה ! D:

חחחחח אין לי כוח להיכנס למשתמש שליי >< תודה 3> אויי אל תזכירי אפילוו על התיאוריה

../images/Emo191.gif אני לא סתם נוד מסריח, אתם שומעים? ../images/Emo7.gif

אני לא נוד מסריח, אתם שומעים? אני לא איזה משהו שאפשר להעיף בתנועת יד, אני בן אדם! ב-ן-א-ד-ם! יש לי רגשות! וכל פעם שאתם מתעלמים, וכל פעם שאת חושבת שאת יכולה לפגוע בי, וכל פעם שאני בשבילכם מטרד- זה פוגע. פוגע בכל עצם שבירה בגוף הענקי והמפגר שלי, אתם שומעים? אני לא סתם! אני רוצה שייתיחסו אליי! אני רוצה שיתנו לי חיבוק בבוקר, ובצהריים, וכשרע! אני רוצה חיוך ענקי כשאני מגיעה לבצפר! אני רוצה קצת יותר מ"בוקר טוב..." אדיש ומפגר! אני רוצה שיתייחסו אליי... אני רוצה שתתקשרו אליי אחרי הצהריים ותזמינו אותי להפגש איתכם, ותעזרו לי לצאת מהדיכאון ש-אגב- אתם אלה שהכניסו אותי אליו, בעיקר את, ירדן. אני רוצה שלא תגרמו לי לרצות להתאבד, אני רוצה שצחקו גם איתי! אני רוצה להיות חלק ממה שפעם הייתי, בזכות עצמי! ולא כי אני השפוטה של ירדן! ולא כי אני הטיפשה שלכם! ולא כי אני לא אני. רק כי אני אני. אני יכולה גם לרצות, אה?

../images/Emo185.gifאת לא בן אדם!את בן אדם מדהים../images/Emo99.gif

ומושלם ויש לך רגשות ואת יפה ומוכשרת מאוד!!!!
ואת מקסימה ומעלפת ומצחיקה
ועכשיו אני שונאת שקוראים לי ירדני חח לא סתם..ירדן אבל אני לא רוצה את השם הזה יש לי ילדה בקבוצה בצופים שקוראים לה ירדן והיא סנובית רצח!! אני שונאת אותה טוב לעינין שלנו אממ... אני מוכנה לתת לך
כל הזמן אבל כל הזמן מתי שרק תרצי!!! 3>_תאמרוש!! אני מקווה שהמצב שלך השתפר אני(וכוולם!!) אוהבת אותך פה!!!! ואל תשכחי שאני פה בשבילך (אני וכולם) אם את רוצה לדבר את יכולה את האיסיקיו שלי ולא רק את כל אחת אחרת יכולה אותו אם היא רוצה אותו
המספר-259672237 ואממ..אין לי מסן
*אהמאהמנווהאהמאהמ* אני
אותך

|שוק|הסבר כי לא יצא ברור

ועכשיו אני שונאת שקוראים לי ירדן מעכשיו קראו לי ירדני חח לא סתם...קראו לי ירדן***************

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gif תאמממרייייי!!!!!11../images/Emo99.gif

את בנאדם מ ק ס י ם ! אני מתה עלייך ואת יודעת את זה!!!!!
אני פה תמיד אם את צריכה... מסן אייסיי פלאפון
אל תרגישי רע ואל תחשבי שאת לא בן אדם!! כי את הבנאדם הכי מצחיק שקיים בעולםםם!!!!!!

למעלה