שרשור עצבים.

טללולוXD

New member
שרשור עצבים. ../images/Emo79.gif

לא ידעתי אם יש מישהו שפותח את זה קבוע, אז אם כן סליחה. פשוט אני כ"כ חייבת כזה, ואני בטוחה שאני לא היחידה

טללולוXD

New member
../images/Emo4.gif ../images/Emo79.gif

כואב לי הראש, יש לי מלא חומר להשלים, יש לי שעורי בית, יש לי מחר משחק, אין לי זמן לקבוע עם חברים, אני אני כמעט לא בחווה יותר, ואין לי זמן לכלום. אני עוד שנייה מתפוצצת. וזה רק כיתה ז'
וכולם כן, ורק אני לא. וזה כ"כ לא הוגן. ומצד שני זה כן הוגן. והם תינוקות. כולם. והיא כועסת בלי סיבה. ומתנהגת לא כמו עצמה. ולא עוזרת לי כשהיא רואה שאני צריכה עזרה. והיא לא שמה עלי. אף אחד מהם. והם כן, ואני לא. ואני. אני לא יכולה. לא יכולה להגיד להם. לא יכולה לבקש מהם. לא יכולה להתמודד עם הכל לבד. במיוחד שיש לידי כ"כ הרבה אנשים שאומרים שהם אוהבים אותי, אבל לא מראים את זה. אז אולי זה לא נכון. אבל לא אכפת לי. רק שהתקופה הזאת כבר תגמר. איך אפשר להתמודד עם כ"כ הרבה דברים לבד?

../images/Emo185.gifיו..איך אני מבינה אותך

גם אני באותו מצב כאילו אמא שלי ואבא שלי אוהבים אותי(ניראה לי =/) אבל בזמן האחרון יש יותר מידי מריבות ביני לבין אחי אז הם דיי בצד שלו ויש קטעים כאלה שאני ממש שונאת אותם אבל ממש כי הם לא מתייחסים אלי ולא עוזרים לי..ואני ממש מרגישה לבד בזמן האחרון.

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gifאעעאעאעא טלל!

זה מה שבדיוק רציתי להגיד!! אני גם בכיתה ז' בזמן האחרון מעמיסים הרבה שיעורים וחומר חדש ומבחנים... ואין זמן לחברים למחשב [!!!!!!!!!] לקרוא ספר אפילו.. :( אני שונאת את השביתה הזאת!! למה היה צריך אותה?! היא הרסה הכל ;;;;;;;

SpongBobit

New member
קשה לי רצח בבייביסיטר !!!!!../images/Emo46.gif

הם משאירים אותי עם לדה בת שלוש וחצי, בת 6 וחצי ובת חצי שנה !! ואני צריכה לקח את שתי הגדולות
והקטנה לא מפסיקה לצרוח! זה נורא !! ואז האמא מכינה להם אוכל, ואני גוועת ברעב !!

roni kaulitz

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif חחחחחחחחחח מכירה את זה כל כך ../images/Emo6.gif

שאתה מריח בישולים טעימיםםם ובא לך גםםם
טיפ, תבואי לשם כבר שבעה. לי היה פעם בייביסיטר על 2 תאומות בנות איזה 3, אחיהם הגדול שבכיתה ב' ועוד חבר שלו..
ועוד טיפ, תחשבי שאת כולה באה לשם לשרוף כמה שעות.. רק בשביל שבסופן תקבלי ת'כסף שלך
אה.. ועוד משו.. את יכולה לבקש ממנה שתביא לך גם קצת חחח ואם את מתביישת, את יכולה להכין לעצמך משהו... יפהשלי דברי איתי

SpongBobit

New member
חחח היא הציעה לי ! אבל זה לא נעים XD

זה יראה שאני מורעבת -_-'XDD

roni kaulitz

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif זה באמת די מביך.. כמה שעות את עושה

שם וכל כמה זמן?

SpongBobit

New member
כל שבוע, שעתיים וחצי שעות עד 3../images/Emo3.gif

אבל מדי פעם היא רוצה עוד פעמים. ויש לי אצל דודה שלי בייביסיטר קבוע גם, אבל שם אין לי בעיה לאכול חח

Fall Out Liel

New member
חח בעיקרון אני פותחת../images/Emo168.gif

רציתי לפתוח אבל כבר יש יותר מדי שרשורים שפתחתי אז העדפתי לחכות ><. את יכולה לפתוח את הפינה במקומי

טללולוXD

New member
סליחה../images/Emo9.gif פשוט לא הייתי בטוחה. ../images/Emo79.gif

את בטוחה? אני לא אתנגד חחח><

ElinorLahav

New member
עצצצצצצצצצבנית רצח ! ../images/Emo205.gif

יש לנו חגיגות לרגל יום ה-100 בבצפר ואנחנו עושים תחרות מאכלים בבצפר בין כל הכיתות והכיתה שלי צריכה לעשוות תותים עם קצפת [אני גאון
] ואני לא מצליחה לתפוס את הילדים של הכיתה כדי להזכיר להם להביא מחר מה שהם צריכים וגם ילד מהכיתה שלי החליט שלא בא לו להביא קצפת אז אני יצאתי והלכתי לקנות מצרכים כדי להכין בבית קצפת ואני ואמא שלי עמדנו לחתוך את כל התותים ולהכים את הקצפת ובנוסף לכל זה יש לי גם מחר מבחן באננגלית >< באלי להרוד מישו

../images/Emo185.gifאת תמיד יכולה להרוג אותי D-:

בהצלחה עם ההההככככככוווולללללללללל
למה כולם בדיכי?!?!?!?!?!?!?!?!? גם אני קצת בדיכי

rikikiki

New member
../images/Emo217.gif גם לי יש! ../images/Emo7.gif

נעשתי מנודה פה בפורום. זה ממש מעצבן. אף אחד לא מגיב להודעות שלי... זה מתחיל להרגיש כאילו עושים לי את זה דווקא.. רק בקומונה מתייחסים אליי... זה כאילו אתם עושים עליי חרם כי אני בקושי כותבת פה. רק שתדעו שאני נכנסת כל פעם שאני יכולה.. וקוראת הכל.. אז חאלס להתעלם ממני.. זה לא נעים...

../images/Emo185.gifלהתעלם?!?!מה פתאום!!

למה נראה לך שזה בכוונה?!?! אנחנו אוהבים אותך כאן מאוד!!!!

למעלה