שרשור עין רעה

jbu

New member
חשוב לדעת

הבחור הזה עוסק בקבלה, כך שאת לא קיבלת דעה ממקור שני (צורת ניסוח) שאלות כאלו צריך לשים בפורום קבלה. אפרופו סם איך הולך עם המאמר? אנחנו טובעים בים של עין הרע, בלי עין רעה

ToryMaster

New member
אני מניחה

שאת יכולה לקפוץ לך למאה שערים או לשכונה הדתית הקרובה אלייך ביותר, ולפטפט לך עם איזה רב איפה את גרה?

mysticism

New member
תפני לבית כנסת בשכונה שלך

יפנו אותך לרב, גם רב יודע וגם מקובל, איך שאת רוצה

Envenom

New member
הרב קוק גר ברחובות..

לא יודע אם הוא מטפל בדברים כאלה, אבל אם כבר יש מקובל ליד הבית למה לא לנסות, הא?

Sonata Of Tears

New member
רב הוא אדם מכובד

הוא לא מפטפט אם כל אדם שרואה,לרוב לרבים המכובלים יותר שיש להם ניסיון והרבה מאמינים ואנשים שהולכים אחריהם ,יש תור של שבועות כדי להפגש אם הרב,לרוב זה גם עולה דיי הרבה כסף אני בספק אם את תוכלי לכבל עזרה מהרב השכונתי,רב אומנם יכול לשלוט בתורה ובהלכה,אח לא בהחרח בדברים האלו

mysticism

New member
הרבנים יודעים להסיר כישוף

יש המון המון ספרים על זה ביהדות לא רק קבלה.

CAT4

New member
רב מכובד הוא בדיוק ההפך

רב אמיתי לא גובה דבר רב אמית הוא זה אשר ימצא אותך ולא את אותו הוא אד אשר יצמא זמל לדבר איתך ולא יקבע איתך תור שנה מראש "כי על הארץ תחי ופת של לחם תוכל...." ככה שאם רב דורש כסף הוא שרלתן ראו הוזהרתם. באחריות ואם את מחפשת רב אמית תליח לאלו אשר לא ידרשו ממך כסף אלה התמדה ואמונבה בצדקת הדרך. נקודה

mysticism

New member
דבר שני וחשוב שתקראי

אין צורך להאמין לקוראת בקפה, וגם אין צורך ללכת לקוראת בקפה, כי אני יודע, שכל בן אדם שני שהולך לקוראת בקפה, מספר שהיא אמרה לו שעשו עליו ועל המשפחה שלו כישוף וכו' וכו', ולפעמים זה נמשך עוד ועוד...

CAT4

New member
תפתחי את הענים

החיים קשים אבל זה לא אומר שהטילו עליכם כקישוף כל אחד שרואה יצור מהלך בלילה בבית חושב שזו רוח ובבוקר הוא רואה כוס שבורה אז הוא ממש בטוח שהיתה רווח בבית אבל בו נחשוב עת תסרית אחר. נניך שהבן הקטן שלכם קם בלילה שתה מים הכוס נפלה לו מהיד והוא ברח למיטה הלו שדיים ורחות לא שותים מיים. אתו הדבר במקרה הזה הכסף ניגמר כי אנחנו בני האדם מבזבזים אותו בלי בקרה אני אף פעם לא ראיתי משהוא נכנס לקניו ועושה קניות על פי תוכנית הוצאות שוטףת לחצי השנה הבא אני רואה אנשים שנכנסים וקונים בתשלומים בכמויות ואז בסוף החודש ההוצאות גדולות יותר מההכנסות ונגמר הכסף ככה שמה שאני חושב זה שאתם כמו כל אדם בעולם הזה צרכים לנסות ולמצוא התוכנית הגיונית לסדר את תחשיב המצזומנים שלכם. לסיכום לא צריך להאשים כל דבר שלא הולך בכישוף. ועל פי היהדות כל הרוצה להגדיל את הונו צריך לתת מהונו: מה שניקרא מעשר לכהן. כמובן שהיום בית המקדש לא קים אבל ממולץ לתת מעשר לכל מוסד שניראה לכם וממולץ למסד בעיר שלכם. ושוב כמו שרשמתי בהודע אחרת. כל רב שדורש כסף הוא שרלתן ראו הוזרתם הוא יכול להפרעי יותר מאשר להועיל.

סמסרה1

New member
ובכן...

בוקר טוב, בעניין המזוזות, כל כמה זמן צריך לבדוק אותן? ומי באמת בודק אותן כראוי וביושר? הבעיות הן: בן בגיל עשרים וארבע שלא עושה כלום ומנותק מהמציאות. היה ממש פרח. שרת ביחידה מובחרת. מתנתק מכולם. אימץ פילוסופיית חיים פלצנית , אוטופית ולא מציאותית. מדבר גם (כשהוא בכלל מדבר) על הצטרפות למינזר בניו יורק. בלילה ער קורא ספרים יושב באינטרנט צופה בטלויזיה בבוקר הולך לישון עד בערך שתיים וחוזר חלילה. החדר שלו מבולגן ולא נוקה חודשים. נראה, שהוא יורד מהפסים אך אין שיתוף פעולה מצידו. רואה את כולנו כאנשים אפורים, לא מרוצים, עולם לא טוב ללא צדק, רוצה עולם בלי גבולות בלי פוליטיקאים... לא מוכן לחיות חיים קונבנציונליים. בת מקסימה בת שלושים שחיה עדיין בבית. רווקה. בלי חבר. בעלת תואר אך בתחום בו היא התמחתה יש כיום בעיות במשק כך שגם הפרנסה אצלה במצב לא טוב. וכד'. מדובר בשני "ילדים" שהיו מקור לגאווה. סמסרה

Romkin

New member
לא כל דבר הוא על טבעי.

שני המקרים שציינת הינם בהחלט טבעים ורציונלים בהחלט וניתן למצוא להם הסבר לא מאגי. יכול להיות שהבן שלך, שכמו שאמרת שירת ביחידה מובחרת, סובל מטראומה נפשית כלשהי בעקבות שירותו הזה מה שגורם לו להסתגר ולהתנתק מהמצאיות. המשק הישראלי נמצא במצב קשה וזה יכול בהחלט להסביר את האובדה שבתך לא מצליחה למצוא עבודה. אבל, אנחנו נמצאים בפורום מאגיה אז הינה כמה עצות בתחום. יכול בהחלט להיות ילדיך נמצאים תחת השפעה של עין רעה (אישית אני שונא את הביטוי אבל לא מצאתי דרך אחרת לנסח זאת). אפשר כמו שהציעו כאן לבדוק את המזוזות, את יכולה ללכת לקורא/ת בקלפים ע"מ לבדוק את הנושא לעומק (אוכל להמליץ לך על כמה). משהו חדש שהתחלתי לתענין בו כרגע הוא פאנג שאו (feng Shui) אומנות ניטוב האנרגיות הסינית. אולי האנרגיות אצלך בבית אינם חיוביות במיוחד וזה מושפיע על ילדיך. אישית הייתי פונה לקורא/ת בקלפים ע"מ לאתר את שורש הבעיה. בברכה רומן

shtootit

New member
תשובה בדוקה!!!!!../images/Emo13.gif

אס ככה יש כמה תשובות לזה אני מציעה לך קודם כל לשטוף את הבית עם חומץ ואחכ עם מי ים שניהם נגד עין הרע וכישוף ובקשר אלייך ולבעלך תבדקי את המזוזות בבית ואת הכתובה שלכם שהם כשרים (אפילו אם הם חדשים!) בנתיים אני יברר לך את הרב שהייתי אצלו.... ביי בנתיים בהצלחה...

מוצרלה

New member
בבית דגון יש מישהו מצוין,קוראים

לו הרב יחיא, יש את האבא ויש את הבן, שניהם מצויינים!!!!!!!!!!!!!!!

kontente

New member
תודה על התגובות . אבל יש לי חברה

שהלכה למישהי שקוראת בקפה וגם בקלפים והיא אמרה לה דברים שבאמת קרו אחר כך ועד היום יצא שהכל היה נכון. אני למדתי בסדנא קצרה מודעות עצמית וגיליתי את ענין קלפי הטארוט. חברה שלי מדי פעם פותחת לי בקלפים ואומרת לי דברים שלפעמים הם קורים. האם זה יד המקרה? למשל על קניית רכב בקרוב שבכלל לא חשבתי על זה ובאמת אחרי כמה חודשים הייתי צריכה להחליף אוטו. האם זה מקריות? הרב המקומי בישוב אצלי לא מתעסק עם דברים כאלה. בכל מקרה אני אשמח לקבל את שמות הרבנים מבית דגן. או מישהו אחר שאתם מכירים. ואת העיצה על שטיפת הבית במי ים כבר עשיתי אתמול. אמרו לי שטוב לעשות את זה בימי שני וחמישי. להזיק זה לא יזיק ועם זה יעזור אז למה לא? אני ניסיתי!!!!!

esperansa

New member
מניסיון אישי, אני נוטה להאמין... |כ

ששטיפת הבית במי ים, דווקא כן יכול לסייע. משום מה יש לי תחושה שזה אכן מטהר את הבית, ומכניס אנרגיות חיוביות. esperansa תפילה אמיתית וכנה מעבירה את רוע הגזירה

למעלה