שרשור עין רעה

סמסרה1

New member
צרות בצרורות

בוקר טוב האם מישהו יכול לומר לי, היש דבר כזה עין רעה? כי אם לא, הכיצד בבית שלנו הכל לא בסדר? ידוע שהחיים לא תמיד קלים אך למה ההוא מלמעלה לא מחלק בין האנשים את הצרות אם יש? למה הוא מלביש על אדם אחד כמה צרות צרורות? התחושה שלי כיום היא - חוסר אונים מוחלט סמסרה

kontente

New member
בעלי היה אצל פותחת בקפה שאמרה לו

שמישהי שמכירה אותנו טוב טוב עשתה לנו שחור. וזה רודף אותנו מבית לבית שאנחנו עוברים. כבר דירה 4 שאנחנו עוברים. שפכו לנו נוזל ליד הבית נאמר לו. ומזל רע רודף אותנו מיום נישואינו (כבר 4 שנים) הכסף בורח לנו כמו מים. כמה שנכנס לנו כסף מכל מיני מקומות כך הוא נעלם תוך שניה. ואנחנו עולים על שרתון ביחסים ביננו עד להגעת החלטת גירושים בדקה האחרונה אנחנו מתפייסים ומנסים להמשיך הלאה. איך אפשר להוציא את השחור הזה מאיתנו? ומה עשו לנו??

kinky the girl

New member
נראה לי שמישהו שם עלי עין

בזמן האחרון אני מרגישה נורא מבולבלת ואפילו ההיתי אצל קוראת בקלפים והיא אמרה לי שמישהו שם עלי עין הרע ורצתה להביא לי משהו נגד זה וסירבתי כי לא האמנתי ואמרתי שטויות הכל תלוי בי. ביום שישי באמצע נסיעה השתחרר לי גלגל יכולתי למות בלי שום בעיה, ואיכשהו בזמן האחרון מצטבר לי מינוס בבנק ומכל מיני מקומות אני מרגישה שהדברים לא מסתדרים, לא זורמים לי כמו פעם. מה אתם אומרים?

qazzaq5

New member
שאלה פשוטה בקשר לעין הרע.

ובכן, קראתי את "המאמר" שיש כאן בפורום, וחיפשתי מאמר להסרת עין הרע ולא מצאתי. אני בדר"כ לא מאמין בעין הרע וכאלה, וגם אמא שלי לא מאמינה אמא שלי הלכה לפותחת קלפים, והיא צדקה וקלעה בול על הרבה דברים נכונים על קרוביי המשפחה שלי שהם גם הלכו באותו היום. אז אמא שלי שאלה גם עלי ופותחת הקלפים אמרה שיש עליי "עין הרע". אמא שלי כמובן לא סיפרה לי את זה. (אין לי מושג למה) שמעתי את זה ממקור מאוד מוסמך שהיה נוכח באותו היום ולמקור אין סיבה לשקר לי או לפגוע בי. זה בדוק!!! כעת איך אוכל להסיר את העין הרע שיש עלי, אם בכלל יש עלי. והאם אפשר לדעת בוודאות ב 100 אחוז שיש עלי עין הרע? (זה ששהחיים שלי על הפנים, וקשים, אני מתאר לעצמי שלכולם זה ככה...)

jbu

New member
../images/Emo57.gif בלי עין רעה

איך נמאס לי מהאופנות האלו שיש, פעם זה טלקניסיס אחר כך זה וודו טלפתיה תע"ח ועכשיו עין רעה (נראה לי אפילו שאמרתי את זה בסדר הנכון) אז הינה משהוא שכתבתי מזמן ופשוט אני מתעצל לעשות עבודת נמלים ולחפש עוד שיטות\אבנים\צמחים אז בבקשה: מאמר תהנו!

in

New member
עיו הרע

אני חייבת לעשות עבודה בנושא קמע נגד עין הרע לפני זה אני צריכה לדעת קצת על זה אז מה הם קמעות? מה מסמלת חמסה? עין? כחול? דג? עוד מאיפה זה באה? מה זה? ולמה? איך קנע שומר אלינו???????????? כל דבר שמתקשר לעין רעה

mysticism

New member
איך להסיר עין הרע ../images/Emo18.gif רב עוצמה

הנה לחש רב עוצמה ובדוק כנגד עין הרע, הצורה שבה נכתב הלחש היא צורה שכולנו מכירים, רק שמקורה ביהדות , אבל היא אכן דומה מאוד בשיטה , לשיטות של המזרח המערב, מאגיה זה מאגיה. כדי להטיל את הלחש צריך לדעת לפני את הבסיס (במאגיה) הלחש מתאר את כוחן של שלוש נשים הניצבות על צוק, מתרכזות במקור הכישוף או העין הרע, מחזירות את אנרגיית הרוע אל שולחיה ומקיפות את קורבן העין הרע בחומה של הגנות. את הלחש רצוי לקרוא בטבע, לדמיין את דמותן של שלוש הנשים ולומר בכוונה רבה: "שלוש נשים עומדות על שן סלע. אחת אומרת (פלוני/ת בן/ת פלוני/ת) - (השם של מי שרוצים להוציא ממנו את העין הרע ואת שם אביו או אימו) חולה. ואחת אומרת (פלוני/ת בן/ת פלוני/ת) אינו חולה. ואחת אומרת (פלוני/ת בן/ת פלוני/ת) אינו חולה ולא יחלה לעולם". בשלב זה יש להתרכז ברעיון החזרת אנרגיית הרוע אל שולחיה ולומר: "אם איש עשה לו/לה את הדבר הרע הזה בכוונה, ייפלו שערות ראשו וזקנו וגבות עיניו. ואם אישה עשתה לו/לה בכוונה את הדבר הרע הזה ייפלו שערות ראשה וגבות עיניה ודדיה. כשם שהים אין לו דרך, והדג אין לו כליות, והנמלה אין לה עצם, כי לא יהיה ממש בעין הרע". מכאן ואילך יש לרכז את המחשבה בהגנות להן נזקק קורבן העין הרעה, להקיף אותו בדמיון בהילת מגן של קדושה, ולומר "בכוח הכתוב הכתוב בן פורת יוסף בן פורת עלי עין בנות צעדה עלי שור. עלי באר ענו לה באר חפורה שרים כרוה נדיבי עם במחוקק במשענותם וממדבר מתנה וממתנה נחליאל ומנחליאל במות ומבמות הגיא. וכשם שנתרפא חזקיהו מלך יהודה מחוליו כן יתרפא/תתרפא במהרה (פלוני/ת בן/ת פלוני/ת) וישוב/תשוב לאיתנו/לאיתנה בכוח השם הקדוש היוצא מראשי התיבות של אתה גבור לעולם אדני. וקודם שימנה עד הספרה תשע ירפה הקדוש ברוך הוא אותו/אותה כאמור את מספר ימיך אמלא וברך את לחמך ואת מימך והסירותי מחלה מקרבך בשם אגלא כן יהי רצון אמן סלה נצח ועד". בנוסף לטקס קריאת הלחש בחיק הטבע נוכח תכול השמים מעל, וכחול המים מתחת, יש המעניקים לקורבן הכישוף או העין הרעה אבן תכלת, או אבן אחרת שצבעה כחול או תכלת, כסגולה המבוססת על המלצת הזוהר כנגד השפעת הרע עתידיות. יש העונדים אבן זו כטבעת או כתליון על הצוואר.

מורגיין

New member
מישהו עוד חושב ששמו על הפורום עין?

או שזה רק אני ששמה לב שמרוב עיניים לא רואים את היער... מה זה, עונת העיניים הרעות התחילה? איך פתאום הגיעו כולם?

efratreuveni

New member
תשובה

שלום אני מציעה לך ללכת לרב מקובל והוא יגיד לך מה לעשות ומי עשה לך לכי כמה שיותר מהר!!!!! מקווה שתצליחי

FruityMdj

New member
אממ...

אתה חושב שיש עליך עין הרע בגלל שאמרו לך את זה? בדרך כלל אנשים חושבים ככה כי קורים להם כל מיני דברים רעים... לדעתי אתה צריך פשוט להתעלם מזה, אלא אם באמת קורים לך דברים רעים ואין הסבר אחר להם...

Envenom

New member
אוקי, זה רשמי.

אני מכריז בזאת על פתיחת פורום עין הרע! מי שאיתי- שיקפוץ למים! כי אם אני רואה עוד הודעה כזאת, זה כנראה מה שאני אעשה. אני חושב שג'בו פירסם משהו יותר מוקדם בקשר לזה...

jbu

New member
../images/Emo45.gif אתה יכול בבקשה

אתה יכול בבקשה להכין עוד כמה כאלה? כמו מה זה עין רע איך זה נגרם ומה זה עושה? נוכל להכניס את זה למאמרים, יש לנו מחלקה מיוחדת בשביל זה.

ToryMaster

New member
חחחח

הפורום שלנו היה בעמוד הראשי תחת משהו על עין רעה, אבל כשאני חושבת על זה, באמת הגיע הזמן לשרשר

jbu

New member
../images/Emo57.gif מישהוא שם עלינו עין../images/Emo70.gif

נראה לי אנשים משועממים, אולי זה קבוצה של אנשים שבאה כול כמה זמן בכינוי אחר וכולם בוחרים נושא משותף, או שמישהוא באמת שם עלינו עין

Envenom

New member
הקפצה!!!!! ../images/Emo105.gif

פשוט כי נמאס לי לראות הודעות על עין הרע. אם נידמה לכם שאתם רוצים לחשוב בכלל לפרסם הודעה כזאת קודם כל תקראו את זה זה= המאמר שבטופיק

THE gray

New member
רעיון...

-קודם כל אי-אפשר לדעת אם זאתי שאמרה שיש עליך עין הרע צודקת. - עין הרע זה רק בראש שלך, זה יותר פסכולוגי מאשר שזה זה. אז אפשרות אחת היא ללכת למישהו מקצועי אפילו רבי(שמוכן לעושת דברים כאלה) אם לא מפריע לך ולבקש ממנו שיוריד ממך את זה. אפשרות שניה היא- יש הרבה מאוד טקסים ברחבי האינטרנט נגד עין הרע אז תחפש לך אחד שנראה לך יעזור ותבצע אותו. אפשרות שלישית (מה שאני הייתי עושה) היא לארגן לעצמך טקס משהו לדוגמה כזה: מצרכים: -נר לבן (או כל צבע שמתקשר לך לטיהור) - עלי מרווה (או כל צמח שמתקשר לך לטיהור) תישב בחזר חשוך ושקט ותדליק נר לבן מולך תנשום עמוק עד שתהיה רגע ואז תיקח את העלי מרווה או מה שבחרתה תדליק אותם עם הנר הלבן ואז תעביר אותם פעם אחת מסביב לראש ואז תכתוב איתם באוויר מול הראש שלך עין הרע העלם ודמיין אותך שמח ומאושר, חזור על התהליך הזה כמה שיותר פעמים. והכי חשוב (ומה שבעצם יגרום לזה להצליח) תאמין בזה, תאמין כאילו אין מחר:). בהצלחה.

qazzaq5

New member
קראתי הסכלתי תגובתי:

הלכתי פעמיים כבר לרב מקובל מאוד (לא אזכיר את שמו) במפגש השני שלי איתו הוא הודה לי ששיקר לי בפגישה הקודמת (בעיניין מסויים) ושהוא שיקר לי זה היה בכוונה תחילה. כעת אני אנסה רב אחר, (לשמוע חוות דעת נוספת) ונראה מה יהיה. בקשר למה שכתבת, כמו שציינתי קודם, אני ממש לא מתמצא בנושא, וגם לא יודע על איזה עלים אתה מדבר מהייכן להשיג אותם אולי אני אפילו לא יעשה את הטקס הזה, אבל אם אני אהיה מאוד נואש אז כנראה שאנסה אותו. (אם אתם בטוחים ששזה יעזור) ולמה אני מרגיש שיש עליי עין הרע? החיים שלי מתדרדרים בצורה דרסטית, יש לי הרגשה מאוד חזקה שאני הולך להתאבד בקרוב. המפחיד זה שיש לי אומץ לעשות את זה, וכל יום אני חושב על זה יותר ויותר..... אז אני כבר לא יודע למה להאמין אז אני מנסה בכל הדרכים האפשריות ותודה על העזרה.

THE gray

New member
אז אולי גם חוץ מטקס טיהור..

לך תבקש עזרה מקצועית, לא כל מה שרע הוא על טבעי.

mysticism

New member
הדבר היחיד שיכול לעזור לך

זה קמיעות לא חמסה ולא שטויות גם לא אמונות תפלות שיגידו לך לעשות או להשים הכל שטויות רק קמיע וגם קמיע לא עוזר כלכך אבל הוא עוזר או רב , יכול להוציא מעלייך בכלל את העין רעה בכל מקרה קוראת בקפה אומרת לכל אחד שיש עליו עין רעה בזה עם מתעסקות והם יודעות שאנשים באים אליהם כדי לשמוע את זה.

למעלה