שרשור עוף

Morane Chocolat

New member
../images/Emo51.gif אבל אנחנו לא בעניין של על האש...

ובלי להעליב אף אחד, בעיקר לא מסעדות של ערבים- לא שיש לי בעיה איתם.. בכלל לא... אני רק לא מתלהבת מהבשר שלהם, לטעמי (וסליחה על ההכללה) הם טובים יותר בתבשילי קדירה ופחות ב "על האש", וחוץ מזה.. בשר כרגע לא מלהיב אותי..
אעדכן מה נבחר....

Morane Chocolat

New member
אוי.. איך שאני נהניתי באיזבלה - כשהיית בגנים

הבאיים אכלנו שם- היה שווה, למרות המחיר המעט יקר... המון תודה כמובן
נראה לי שכיוון איטלקי יעשה את העבודה לכולם (אני מתבאסת לאכול בשר כשהוא צריך להיות וול דאן בגלל ההריון- אני בדר"כ אוהבת אותו מידיום -וול) בקיצור אז או פופולו או פסטו נשמע לי רעיון טוב, אבל אעביר הלאה את ההמלצות, הבעל בטח ייחפש תפריטים באינטרנט וייקבל החלטה (מקווה שלא תהיה יקרה מידי, כי יש לו נטייה ללכת על היקר- מאד.... ועודף כסף...זה מצרך נדיר בימינו...
) שוב, תודה!!! שיחקת אותה!

Ani15

New member
ממליצה גם על פטוש במושבה הגרמנית

לא יקרה במיוחד ג'ירף בציר מוריה, וגם סינטה בר (קצת יותר יקרה)

מללנ

New member
אם ככה

בין פופולו ופסטו , הייתי בוחרת בפסטו. יותר נעים. מחירים בהחלט סבירים. או לפחות אותו הדבר כמו פופולו

Morane Chocolat

New member
אכן מחירים טובים בפסטו- זוכרת מהפעם הקודמת

רוב המסעדות הן בהחלט במחירים סבירים למדי- אפילו זולים... רק שלא "ידליק" את ההורים שלו על איזבלה.. למרות שגם שם לא מאד יקר, אבל בהחלט לא זול. שוב תודה!!!

shoni77

New member
חיפה- קפה לואיז

אוכל מיוחד, כיוון בריאותי. גלידות טעימות בקינוחים. מנות קצת קטנות (שלא לומר קמצניות) יחסית למחיר אבל בהחלט מקום מיוחד עם קצת גיוון קולינארי שחסר בחיפה

מללנ

New member
הנה באתי... מס' 2

מסעדות כשרות : אל גאוצו ברחוב יפה נוף, קרוב למרכז הכרמל. אני דווקא מאוד אוהבת לאכול שם, למרות מה שכתבו בשרשור הזה שיפודי התקווה- , ברחוב מוריה. הסינית של נוף. הנשיא 101. לא הייתי שם, אבל הבנתי שהיא נחמדה. במרכז הכרמל בית קפה - מסעדה די חמודה במרכז חורב- ברודווי בייגל. לאוהבי הסלטים, בייגלים, ארוחות בוקר וארוחות חלביות. אם זה לא מספק , אנסה למצוא עוד... חיפה זו עיר בעייתי מבחינת הכשרות

להלן התגובה:

תגובתו : אותי את שואלת על מסעדות כשרות ????.מקדונלדס... וברצינות... היחידות שמכיר זה הסינית במלון נוף .. האמת שהיינו שם לפני כמה שנים היה מצויין (זה היה לפני כמה שנים ) והיחידה עם בשר זה אל גאוצו... שהוא באופן אישי לא אוהב... דווקא בחיפה יש מסעדות מצויינות אבל כשרות אין . לא עזרנו .

Morane Chocolat

New member
איכסה- מי אמר כשר? חלילה וחס.. ../images/Emo6.gif

חמודבה שאלה על מסעדות כשרות.. אני דווקא שאלתי על לא כשרות ושפתוחות בשבת... ו מללנ ו Ani15 המליצו לא מעט....ראי בשרשור. תודה רבה!

אה....זה החום החום הזה.....

יש איטלקית במרכז שנקראת דנטה... סושי אז טטאמי קרניבר לבשר. איזבלה במושבה הגרמנית

Morane Chocolat

New member
חיפאיות- תגידי, ובינתיים כשהבעל ואביו יראו

גופות, יש איפה להסתובב שם עם נעם (שנה ו-9) והאמא של הבעל? וזה צריך להיות קרוב למדע טק, כי אנחנו מחכים להם שייסימו ואז הולכים ביחד לאכול.. קניון? מרכז קניות? משחקייה? שוב תודה!

tamamitt

New member
בשבת בהדר?

לא ממש - די שומם ולא נעים שם בשבת. אם אתם עם אוטו אז יש לי הצעות. ולגבי המסעדות - אני כנראה נורא בררנית אבל הנה חוות הדעת שלי: 1. סינטה בר. יש להם גם מבחר קטן של פסטות תוצרת בית והיה פעם ריזוטו מדהים. תסתכלי בתפריט באינטרנט. הכי שווה. יקרה. 2. קניבר - המבורגרים. טעים. 3. איזבלה - לרוב מוצלח. לא נורא יקר. 4. ג'ירף - מאוד אוהבת. 5. טטאמי - לרוב מתאכזבת. 6. פופולו ופסטו - כבר שנים לא הולכת אליהם בגלל אכזבות חוזרות. האוכל היה נורא פשוט ולא במיוחד טעים ותמיד היה מלוכלך נורא. אם זה השתנה (אברר) אחזור לשם.

tamamitt

New member
כשרות בחיפה זה תמיד בעיה

עוד לא מצאתי אחת טובה. אל גאוצ'ו ברחוב יפה נוף ברמל - בעיני הם מתחת לכל ביקורת אבל יש לי חבר שאוכל שם וטוען שזה דוקא טוב בעיניו. שמעתי המלצות על קאת בלו בקיבוץ בית אורן אם נוח לך המיקום. זו מסעדת בשרים. אם את רוצה בית קפה יש את שני בנוה שאנן או במוריה. גם על זה אני לא ממש ממליצה אבל בטח יש עוגות לא רעות. מה שבטוח זה שבשמו שממש קרוב יש עוגות יותר טובות אבל אין איפה לשבת שם.

../images/Emo41.gifחזרתי לבקש שוב את האצבעות הנהדרות שלכן../images/Emo140.gif

מבקשת שתחזיקו לי אצבעות היום מבטיחה לעדכן ברגע שאפשר יהיה לשחרר בפעם שעברה זה הוכיח את עצמו מעל ומעבר אז מקווה שהרצף ימשיך
המון תודה

למעלה