שרשור עוף

פולספגן

New member
לא ידעתי שהחוקה מגינה על כלבים

האם את יודעת, אם גם החוקה בארץ מגינה עליהם?

חוקה? בארץ?

זה סוג של חזון אחרית הימים... יש בארץ חוקים שמגינים על בעלי חיים מפני התעללות אבל הם לא מעוגנים בחוקי יסוד (שהם לא חוקה אבל הדבר הכי קרוב לחוקה).

פולספגן

New member
סתם שאלה היפותטית, איך יודעים אם זה לא בהסכמה

? באחד המקרים שדובר שם אמרו שהוא הבעלים של הכלב.

Morane Chocolat

New member
נדחפת- מה שמזכיר לי שאתמול כירדתי לחנון

ראיתי חבורה של 4 ילדים בגילאי 6-12 שקשרו חוט לצואר של הכלב (שלהם!! מסתבר..) ורצו איתו ברחבי החניון. אני חטפתי קריזה
- ושאלתי מה הם בדיוק חושבים שהם עושים!. אז אחד מהם (בן בערך 8) אמר לי ש"זה הכלב שלנו, אנחנו לא מתעללים בו..." ביקשתי מהם להפסיק ואמרתי להם שאני לא בטוחה שלהם זה היה נעים אם מישהו היה קושר חוט לצואר שלהם ורץ איתם... בקיצור, אולי יש חוק נגד התעללות בבעלי חיים, אבל יש הורים שלא מלמדים את הילדים שלהם מה מותר ומה אסור... מסכן הכלב- זו המשפחה שהוא נפל עליה (ואני יודעת שיש מקרים גרועים יותר, כשהייתי ילדה הייתי נלחמת בבן של השכנים שממש היה מתעלל בחתולי רחוב- הוא היה גדול ממני בשנה ואני בחוכה או בטיפשות תמיד נעמדתי בינול בין החתול.. אניבטוהח שהיו כאלו שלא הצלחתי להציל!, ואז ביום בהיר אחד זה הפסיק כי אמא שלי ניגשה לאמא שלו והודיעה לה שהיא מתלוננת במשטרה) פתאום אני קולטת שאני ממש לוחמנית בעלי חיים מגיל צעיר...

התיעצות לגביי תוספת למתנת סוף שנה לגננות

הי לכן. הרבה זמן לא הייתי כאן . שמחה לבוא לביקור:) ביום שלישי יש לשי מסיבת סוף שנה בגן.החלטתי לתת לגננת ולסיעות(3) ספל עליו מודפסת תמונה יפה של שי וכתוב תודה על שנה נפלאה.הספלים כבר מוכנים ויצאו מאוד יפה. השאלה היא האם כדאי לצרף משהו לספל?האם כדאי למלות בשוקולדים, או סתם בברכה בתוך הספל?ואולי בכלל לתת אותו כך?מה דעתכן?

אדי30

New member
היא לא מוכרת

היא פשוט כבר הרבה זמן חלמה לפתוח שרשור שכזה

יה-יה

New member
אה... זה כי החלטנו לקנות את הבית

נראה לך????? את לא מאמינה כמה הוא רוצה עליו! מצד שני, ולענייננו, שילך הוא והבית שלו וההשכרה שלו. אף אחד לא רוצה לגור פה בכלל. אנחנו עוברים בסופ"ש
(ולא מצאנו שוכרים ולא מעניין אותי ממנו יותר, אבל הוא לא מוותר על הכסף. עדיין לא נמצא פתרון
)

אדי30

New member
אשמח ליותר פרטים במסר

יתכן ויש לי חברה שמחפשת. זה בית רק להשכרה או שיש אפשרות מכירה גם?

למעלה