שרשור עוף

יה-יה

New member
../images/Emo41.gif שוקחתן ../images/Emo41.gif שרשור למסירה/מכירה

רק היום בזיל הזול

לא הייתי כאן שנים ואני זקוקה לעזרה

הי בנות..שנים שלא הייתי כאן לצערי. אני זקוקה להמלצות לייעוץ זוגי באזור ראשון. תודה..

babybooms

New member
מי רוצה לסע לטורקיה לשבוע עם המשפחה../images/Emo35.gif

עקב מצב רפואי שימנע מאב המשפחה להכנס לים או לבריכה אנו נאלצים למכור את הדיל המצוין שהשגנו במליון קשרים וברורים (אך ללא אפשרות לביטול אלא אם מישהו יקנה אותו מאיתנו) להלן הפרטים: 7 לילות 1-8 אוגוסט במלון טופקפי באנטליה למשפחה של 2+2 במחיר $699 לאדם. ניתן לצרף גם תינוק באמת שמדובר במחיר מציאה יחסית לתקופה ולא ניתן להשיג אותו היום בכל דרך אחרת. אם יש מעוניינים אני במייל: [email protected] אנחנו צפויים להפסיד כ-11 אלף ש"ח אם לא נצליח למכור. תודה אפשר לשלוח אליי גם מסר!

../images/Emo26.gifמחפשת בולים למבצע של מגה בול../images/Emo36.gif

בבקשה, בבקשה, אם מישהי לא אוספת ומוכנה לקחת בשבילי בקופה הראשית, או שאם כבר מימשתם ונשארו לכן בולים מיותרים, אני מאוד מאוד אשמח לקבל. יכולה לאסוף מכל מיני מקומות בארץ או אפילו לשלוח לכן מעטפה מבויילת (לחסוך את הטיול לדואר). הרבה תודה!

יש לי טלפון של מישהי נחמדה שהיינו אצלה

אז אם את מעונינת, תשלחי לי מסר

הייתי מפיצה את זה בכל הפורומים של ההורות

"הורים לתינוקות" "להיות הורים" "הורים לילדים ביסודי" "נשים לאחר לידה" הורים מטיילים"

דין15

New member
יש לי מישהו מדהים מדהים אבל הוא עובד ברחובות

הוא עובד גם בת"א ואשדוד למיטב ידיעתי- רחובות בטוח עובד וזה יותר קרוב אבל זה לא ראשון אם את רוצה אני אתן לך פרטים אם את מחפשת בראשון בלבד- אני לא מכירה אבל שיהיה בהצלחה- לי אישית זה מאד עזר

talital2000

New member
מתנה למסיבת רווקות

הי בנות, מה כדאי לקנות למסיבת רווקות? זו חברה טובה שלי, כל אחת מאיתנו משלמת כ- 250 ש"ח על האירוע + השיק הרגיל של החתונה שגם יהיה כמה מאות טובות. אני רוצה משהו שיראה שאני אוהבת אותה, אבל לא יהיה יקר מדי כי כרגע המצב הכספי שלי לא מאפשר לי. אפשר גם ספר, אם אתן מכירות ספר הומוריסטי על חיי נישואין תודה רבה

buba300

New member
שיהיה במזל טוב.

אם את גרה באיזור המרכז, ברמת גן יש חנות שנקראת "דנה" ויש שם כל מיני תחתונים וחזיות ואקססוריז מאוד זולים ויפים ואיכותיים. יחד עם זאת הייתי מחפשת הצגה טובה מתובלת שקשורה לחיי הנישואין (זוגית כמובן לך ולה) תוכלו לשבת יחד אחר כך בבית קפה ולפרגן אחת לשנייה לפני שה"עלמה" נכנסת תחת לחופה.

הבלדרית

New member
שובר מתנה ללין/גולף וכדומה.

את מטעינה בסכום הרצוי בכרטיס יפה בבית העסק והיא חופשייה לבחור משם על פי טעמה. לחלופין אפשר לתת טיפול ספא עם ארוחה (יש מבצעים)כדי שיפנקו אותה,לתת במתנה שובר לאקדמיה לבישול כמו סדנא חד פעמית בבית "לגעת באוכל " בנושא מסויים (יש להם אתר) אם היא בעיניין ועוד.

vikale

New member
ממליצה על ספר

"אין לי מושג איך היא עושה את זה" של אליסון פירסון. על זוגיות, אימהות , קריירה ומה שבינייהם. מצחיק עד דמעות ואמיתי עד דמעות. מומלץ לכל אשה ואמא (וגם טרום אמא).

למעלה