שרשור עוף + תמונה שלי

פרסה

New member
אוי אתה קרציה

זה חבר שלי רוכב הוא עוד מפחד לגבי הקפיצות אני לא אבתר פה והיום אני אשאל אותו אם יש לו זמן חוץ מזה שגם צריך לאמן את הסוס (להמרות שראיתי אותו קופץ פעם מטר מתי שהוא היה בחוץ וסוס אחר רדף אחריו)

פרסה

New member
הודעה לכולם ../images/Emo124.gif

התחלתתי להבין שפורום הזה הוא באמת של ילדים קטנים וקטננוניים שמסתכלים על תמונה כמחקר של איך אני רוכב ומחפשים מה לא עשיתי בסדר אני חושב לעזוב את הפורום העלתי תמונה בשביל שתראו את הסוס ואותי

Sweet SuGaR

New member
לעזוב בגלל ביקורת בונה

זה אחד הדברים הכי לוזריים שיש... בסך הכל הם אמרו לך מה דעתך על הרכיבה.... במקום לכעוס ולהתעצבן תשפר את הרכיבה שלך..... ובינתיים תן לסוס שלך להישאר עם 4 רגליים על הקרקע.

פרסה

New member
לא! זה כבר עבר את הביקורת הבונה

שקוראים לך אידיוט ותעזוב את עסקי הסוסים זה לא ביקורת בונה ולחפש בנרות איפה החזקת זה כבר קטנוניות לא ביקורת בונה

אבו-דני

New member
ביקורת בונים עם דינמיט?

--- אכן ביקורת היתה גם היתה... רק שהשפה לא בדיוק היתה נחוצה... לשפה שעליה יצא קיצפו של פרסה אני מכנה שפת הפתיל הקצר...אפשר להעביר ביקורת ללא כינויי גנאי זה בהקשר ל"ביקורת הבונה"...לעניין של העזיבה של פרסה, אני תוהה לא כדאי לך ללכת רחוק יותר אולי לעזוב את המדינה?

פרסה

New member
תראה

לעזוב את המדינה לא! אבל בן אדם שלא מכיר אותי לא ידבר אלי ככה הוא הגזים! אני בחברה שלו לא רוצה להיות אני לא יודע מה הוא שווה אבל אני לא בטוח שהוא שווה יותר ממני

אבו-דני

New member
גדעון

--- עדיף שתרגע ולא תגרר אחר פרובוקציות של אנשים חסרי בטחון שהשחצנות מנסה לחפות על מוגבלותם. יש לך כאן חבורה של בנות שהן מתאימות להגדרה "אחלאיות" שווה בשבילן לסבול את השחצן. ובזה תם העניין.

mooo2

New member
אני מצטערת

אבל אתה הילד הקטן כאן וזה קראה כבר במקרים אחרים כשהעירו לך על הסגירה של מרכבות לטרון וכל מה שאמרו כאן הוא נכון ואפשר לךשפוטא לפי תמונה.... ואם אתה לא יכול לקבל הערה בונה והערה מאוד חשובה שמונעת סבל של הסוס כדי מאוד שתעזוב את ענף הסוסים ולא תספר לנו סיפורים...

~חיכוך קולני בגרון~

אם לא הייתם מתנהגים כמו בני שלוש...וחושבים קצת עם שכל.. הייתם מגיעים למסקנה ש: א. כשרוצים לעשות תמונה מסובכת נלחצים...ועושים שטויות. ב. אומנם זה לא בסדר שהוא משך בפה של הסוס...אבל זו בסך הכל הייתה טעות!! ואני בטוחה שכולכם עשו טעויות עם הסוסים שלכם..וכולכם לא פעם אחת הכאבתם בעל כורחם או בטעות לסוס! לכן אין שום סיבה בעולם שתקראו לגידי "אידיוט", "חסר ניסיון" או שתעודדו אותו לפרוש. ג.לרכב עם מכנסיים קצרים זה לא סוף העולם...זה פשוט גורם לחיכוך בירכיים וזה לא נעים לאדם עצמו...לא לסוס... ד. מה נשמע כולם?^_^ די לריב

פרסה

New member
טוב

אני לא יודעמ מי את ואיך את יודעת בכלל על כל הסיפור אם מרכבות לטרון אבל הסיפור (שכמה עיתונים חזרו בם) לא הגיע נכון לתקשורת. בית המשפט הודיע על פסיקה אבל דובר פה על עיסקת תיעון הרבה יותר משתלמת מהתביעה עצמה. התיק הזה נסגר! תראי אפשר להעיר אבל שמישהוא מחפש בנרות מה בתמונה הזאת לא עשיתי בסדר ומה בתמונה השניה זה כבר מוגזם תאמינו לי שלפרוש מהסוסים אין לי סיכוי ההיתי שבועים בהולנד וכבר רציתי לחזור הביתה לסוסים אגב טל תודה לך על החיזוק ותודה גם לאבו דני

למעלה