שרשור עוף + תמונה שלי

the kingzeos

New member
אוקי

אהי בן 13 אני רוכב בבית ספר שנתים ועל סוס פרטי שנה כנראה הולכים להביא סוס מקנדה (עוד חודשים) אני מתחרה בדרך כלל ב1.00 ולאחרונה יצא לי להתחרות ב1.10 בניר דוד זכיתי מקום שני במטר וסילי הוא המאמן שלי (שעכשיו נסע לחול)

אתה רואה? זה היה כל כך קשה?

נכון לסוס שלך קוראים זאוס.. יש לנו גם סוס באורווה שקוראים לו זאוס, תמונה מצורפת

אני מעין המפרץ

בעלים שלו קפצה איתו בתמונה הראשונה(ירדן שחף) ובתמונה השניה זיו קורלנדר קפץ איתו, הסוס מתחרה 90-110 עם כוונה לעלות ל120 אני מתחרה 90 עם כוונה לעלות ל100

the kingzeos

New member
נו יפה

ומתי את מתכונת לעלות למטר בעקרון אין כזה הבדל סה"כ 2 קופסאות גפרורים

חחח

אני אעלה למטר שאני אעשה את התחרות הראשונה במטר... בינתיים היו רק תי תחרויות ב90 אחת מקום רביעי והשניה עם הפלה אחת ולטאורה(המלך) אין שום בעיה לעשות 100 אבל אני לא רוצה לדפוק את הסיכויים שלי עם דיזל שהוא עוד צעיר ולא עשה עוד תחרות... חוץ מהתחרות ביגור והוא נפסל פעמיים על שני סירובים ושניסיתי לקפוץ את המכשול אחרי הפסילה(אתה מכיר את החוק שמותר לנסות לקפוץ מכשול אחרי שנפסלת מסרובים שהסוס לא יצא מנצח) ואז נפלתי וחטפתי זעזוע מוח... לא נעים

the kingzeos

New member
אוי מסכנה

אבל משכן אני נפלתי בחימום בFEI שהיה בכנות התחרת? אבל עם הסוס שלי אף פעם לא היה לי סרוב טפו טפו טפו אבל חפיף ממשיכים

באמת חפיף ממשיכים אבל..

שיש לך זעזוע מוח ואסור לך לזוז מהבית זה די קשה.. אבל כבר לא כואב לי ואתמול עליתי על דיזל שוב רק לקירור אחרי לונג´ והיום כבר עבדתי איתו עם גרמניות והוא היה מעולה ולא התחרתי בכנות...

the kingzeos

New member
חבל

היה 95 בכנות (תור התחלה) זה היה דפקה לא רע אבל לפחות לא הלכת לבית ספר!!!!!!!!!!!

מנהלים יקרים! כנסו

אם קראתם את זה בטח בא לכם לרצוח אותי ואת יפתח... אז העברנו את השיחה לאי סי קיו... ומנענו ריבים מיותרים

taos

New member
זאס?

זאוס במקרה בצבע חום והוא ממש ענק והוא היה פעם בנצר סירני?

הוא 165.. והוא צבע חום כהה

אבל אני לא יודעת אם הוא היה בנצר סירני, אני יודעת שהוא היה ביגור בחותרים ובניר דוד

לא נראה לי שזה הוא....

את זאוס מסרו לחווה אחרת כי הוא כבר נורא זקן ובטח עובדים איתו רק אם ילדים קטנים........

פרסה

New member
o.k

אני מחר אחרי בציפר הולך לחווה אם יהיה לי אישור ממאיר אני עושה וגם יש לי סוס ואני לא מתערב איתך על הישיבה אני מתערב אם קפצתי לא נגעתי בקורה ונשארתי על הסוס

פרסה

New member
אגב

עשיתי תמונה בשביל חבר שלי (הוא רוצה להדפיס אותה בגדול) והנה אותו סוס קופץ בלי משיכה ובלי הוראה עוד בכלל רק שהוא עלה עליו

למעלה