שרשור עוף + תמונה שלי

פרסה

New member
שרשור עוף + תמונה שלי

אז היום צילמתי תמונות התחרפנתי קצת אם הסוס והינה התוצאה ליפניכם

כמה דברים...

א. למה רכבת עם מכנסיים קצרים? ב. ממתי עושים משהו על קרקע מלאת אבנים כמו זאת ג. ף פעם לא מושכים לסוס בזמן עמידה על שתיים מסכנת התהפכות אחורה... ולפי התמונה ההתהפכות היתה קרובה ד. יופי שאתה מצלם תמונות

angel457

New member
בדיוק באתי לכתוב מה שדורון כתבה...

אבל תמונה... יפה.. ואתה היית ממש קרוב לכך שהסוס היה מתהפך יחד איתך אחורה אף פעם לא מושכים לסוס בפה בזמן שהוא עומד על שתיים להפך צריכים לתת לו את כל המושכות ולתפוס ברעמה..

פרסה

New member
מממממ

זו לא היתה כל כך רכיבה זה סתם היה בשביל התמונה הוא זז מהחול אשיתי את זה על החול של הקיר טיפוס ההתהפכות לא איתה קרובה כל כף כבר הרימו איתו נר מלא (ונפלו *שיעול* מושיקו *שיעול*) באמת משכתי הרבה מדי זמן

S H I L G I

New member
מסכן הסוס!! פרסה כנס דחוף!!

אתה מתייחס לזה שמשכת לסוס בזמן העמידה על האחוריות אבל לא בכלל שמשכת לו!! סוס לא עושה סתם ככה עמידה אחוריות, אתה עשית את זה רק בשביל שיקפוץ בשביל תמונה!! ובגלל זה הוא סבל!! הסוס גם בעמצמו לא נראה שהוא נהנה במיוחד.. אגב.. למה רכבת עם מכנסיים קצרות ובאיזה סגנון אתה רוכב? נראה לי שאתה אמרת לי שאתה ווסטרן אבל נראה לי שאתה רוכב ב..*שיעול* התעללות *שיעול*!!!

גידי הסוס בטבע עומד על שתיים

כשהוא נלחם כשהוא משחק או כשהוא מאוים והוא רוצה להראות שהוא גדול ומפחיד, עמידה על שתיים היא תנועה טבעית של הסוס ומאלפים סוסים לעמידה על שתיים בקבלת פקודה, משיכה חזקה בפה של הסוס גורמת לו להתעצבן ולאו דווקא ללמוד שהוא צריך לעמוד על שתיים. תחשוב שאתה ילד קטן ואתה מושך לסוס בזמן טיול(תנסה להתחבר לאנשים שרוכבים בלטרון) והסוס מתחיל לעמוד על שתיים... אתה תחזור לרכב בחווה הזאת שוב?? לא!!! מאלפים לסרטים גורמים לסוס לעמוד על שתיים בעיקר על ידי סימנים קוליים וסימני ידיים של המאלף... אל תנסו בבית!

taos

New member
בקיצור...

אתה ילד מפגר שלא יודע לרכב ואין לו רגש בידיים אני מציע שתפרוש מעסקי הסוסים עד להודעה חדשה אתה רק הורס סוסים תמונה או לא אתה גם מתלבש ממש לא בהתאם אז צא מהפוזה תמונה לא יפה אפילו מגעילה יצא לי כבר לשבת על סוסה שהתרוממה ותאמין לי אם היתי נתנהג כמוך היתי נהנה יותר אבל הסוסה לא מה שאומר שלא אכפת לך מהסוסים אלא רק מהפוזה בתמונה אתה חרא!!!

ואו זה היה קשה לספוג...

גידי... מותר לשים לסוס חזיה על האוזניים כל עוד זה לא מפריע לא אבל יש גבול בין קישוט לעינוי, ברגע שאתה מכאיב לסוס בפה בשביל הנאה עצמית זה עינוי אבל אני בטוחה שלא תעשה את זה שוב... מצורפת התמונה עם החזיה.. שובב הקטן שלי

גידי???

*שמישהו יחזיק אותי לפני שאני עושה משהו טיפשי שאני עלולה לקבל עליו מאסר* אאאאאאאארררררררגגגגגגגגג!!!! היתעללות!!!!!! יש לי שאלה... מה לעזאזל חשבת כשעשית את זה??? אתה לא יודע שאתה סתם מלמד את הסוס המסכן דברים לא נכונים? הרי הוא יקלוט שמות לו... ואפילו רוצים שיעשה את זה, ואז הוא יתחיל לעשות את זה מתי שבא לו!!!! מבין?

וכיוון שזה עוף-

הייתי היום בתצוגת הסוסים הערביים בתל מונד!!! היה ממש יפה! צילמתי תמונות! אני רק מקווה שהם יצאו טוב.. כי לא היה הרבה אור... והיה ממש מדהים! הייתה איזה סייחה שחורה אחת.. ממש מתוקה, היא קפצה על שתיים, עלתה לנר ונפלה על הגב... לא לדאוג לא רקה לה כלום... אבל אני צילמתי את הנפילה והעליה!!!

נ.ב-

פרצו לנו לאוטו (שברו שימשה) וגנבו לי את התיק
והייתה בו מחברת חשובה שלי... והתיק היה מתנה מטופשת מדודים שלי באמריקה....
אוווווווף
פאאאק

angel457

New member
מסכנה.. אניי מכירה את המנהל של...

ארגון התחרויות של העמותה של הסוס הערבי.... הוא זה שמארגן את כל התחרויות.....

פרסה

New member
תגובה לכולם

קודם כל למי שקרא לי אידיוט אידיוט תקרא לחברים שלך לא לי!!! התמונה יצא שאני משתמש בכוח זה לא נכון למעשה הסוס הזה מטמרד על זה שהוא לא רוצה לצאת מהחווה יש בסט הרבה תמונות בזאת פשוט ראו אותי הכי טוב שוב הלבוש הרכיבה הזאת לא היתה בשביל לצאת אלה לשתי דקות ואני לא אלך להחליף בגדים בשביל זה רכיבה אני רוכב חופשי. טיולים. לא למדתי שום דבר מקצועי (קפיצות) וגם אין לי למה ללמוד ואני מזמין אותכם לראות שהסוס הזה עומד על שתים גם בלי הוראה אדון taos או איך שלא רושמים תשם אין לי מושג מה רמת הרכיבה שלך אבל מלימודים טאורטים לא יוצא כלום רק מהניסיון לכן אני שם פס על השעורים האלה ואני אראה לך שאני יכול לקפוץ גם בלי השעורים חוץ מזה שאתם מדברים איתי על התעללות הקפיצות זה מובן מעיליו כנ"ל לריניג ולכל ענף הרכיבה בכלל יכול להיחשב כהתעללות אגב הסוס הזה אנחנו לא נותנים לאנשים וגם מאיר בכריז עלי על מה שאני בוא נקרא לזה מתרגל סוסים (הם כבר מכירים תשטויות האלה מהבעלים הקודמים)

the kingzeos

New member
בו ניראה אותך

לי לקח שנתים להגיע ל1.10 ולזכות גם במשהוא אז אם אתה מצלם תמונות תשלך לנו איזה תמונה שאתה קופץ 60

נכון גידי...

ביום שנראה אותך קופץ עם הסוס בצורה נורמלית... ויפתח(אם ככה קוראים לך) תציג את עצמך!אני יודעת מי אתה רק מסיפורים של דרור...

the kingzeos

New member
מי אני?

קוראים לי יפתח אני בן 13 אני מחוות הפארק יש לי סוס פרטי קוראים לו זאוס ואני מתחרה ב1.10

למעלה