שרשור עונה 3 פרק 4 (או 3)

קובי221

New member
שמתם לב למשהו אחד?

לרמזים בעריכה...?! ממש בתחילת הפרק הראו את הילדה עם השיער הצבעוני, כמו בכל פרק, שמראים על מי הולכים לדבר בערך... יש לי הרגשה טובה, כי כל פרק נגמר בטוב- כלומר גילו את מקור הבעיה... נקווה שגם הפעם זה יהיה, גם אל תשכחו שהפרק הזה הוא רק החלק הראשון! היה רשום פרק 4 חלק א', אני מניח שבחלק ב' הכל יתבהר ויחזרו להווה הרגיל. אני גם לא מאמין שהחזירו את ג'ורדן סתם... יכלו להחזיר אותו ב'תיקון'. הפרק הזה ממש הפתיע אותי, רוב הדברים לא היו צפויים בכלל!!!

LemonLimeLilach

New member
3x04 ../images/Emo58.gif

פאאאאאקקקקקק אני בהלםםםםםם מהפרק הזה! איך מה ו למההההה יוו כל הקטעים בבית השדים והרוחות הזה היו פשוט מפחידים ומסמרי שיער וממש, אבל מ-מ-ש לא ראיתי את זה בא.. הייתי בטוחה שהם יעשו למאיה את מה שהם עשו ללינדזי! שהיא תחזור רובוטית כזאת! אבל כמובן שכל מה שמאיה רואה חייב לקרות.. והיא אמרה שאמא שלה תשכח אותה.. ואז כל זה
פאק איזה סוף שוקיסטי אני לא מאמינה שיוציאו אותה מהסדרה.. זאת מאיה, כולם אוהבים אותה.. לא? אבל איך יגרמו לזה לעבוד..????

dino_din

New member
אני יודע שכבר שאלו לפני אבל

WHAT THE F**K?!? בלי ספק הפרק הכי מוזר/מפחיד/מותח שהיה בסידרה! עכשיו כבר באמת שאי אפשר לדעת לאן אנחנו ממשיכים מפה, וזה דווקא נחמד :) שלוש הערות: 1) עדיין לא הבנתי מה קרה ללינדסי? 2) כדי לקבוע באופן גורף שזה היה הפרק הרביעי כדי שיהיה ברור על מה מדברים ונפסיק לכתוב "פרק 4 או 3 תלוי איך אתם קוראים לזה" :) 3) כל השירשורים שמשורשרים לכותרת בסגנון "שרשור עונה פרק X" מכילים ספויילרים, זה די ברור אז עדיף לכתוב פעם אחת בפתיחת השרשור אזהרה לכולם ולוותר על הוספת ספויילרים בכל הודעה. 4) לא יודע למה, אבל מאוד הזכיר לי את הספרים "משקפת הענבר"/"המצפן המוזהב"/"הסכין המעודנת" של פיליפ פולמן. סתם שתדעו. כן, יצא בסוף 4 הערות, תתבעו אותי!

למעלה