שרשור עונה 3 פרק 4 (או 3)

Freemee

New member
עונה 3 פרק 4 (או 3)../images/Emo58.gif../images/Emo46.gif

פרק עם תפנית חדה ביותר. WTFFF!!! אני כועס!!!!!!!
מה לעזאזל הם חושבים להעיף את מאיה!!!!!! ודיאנה לא תזכור כלום תגידו לי מה נסגר עם ההפקה??!?!? בבקשה שמשהו ישיג לי ספוילר ויגיד לי שהיא תחזור והכל יחזור לשגרה ומאיה באמת לא עוזבת. יש המשך פרק שני ל Gone הפרק הזה. אני מקווה שיסתדר. כי אם זה לא יסתדר זה ממש דפוק. היה לי חשד באישה הזאת כבר מהתחלה. לא חשבתי שהיא אחת מהעתיד שיצרו את ה4400 לרגע. הם ממש הפתיעו בקטע הזה. היה פרק מעניין מאוד וגם סוף סוף קצת התמקדות במאיה.

זה רק הולך ומשתפר ופרק לפרק../images/Emo58.gif

הסדרה הופכת להיות טובה יותר בעונה השנייה לדעתי . קודם כל איזבל מצליחה להבין שאף אחד לא יכול עליה , היא מתבגרת ממש מפרק לפרק והופכת להיות אישה עם המון כח . לגביי מה שכתבו פה על מאיה , לדעתי היא תגיע לאותה התקופה בדיוק רק כאישה בוגרת יותר , וככה שאר הילדים שהוחזרו לעתיד . מאחר והיא תהיה אישה בוגרת יתיחסו לחזיונות שלה יותר ברצינות כנראה , ואולי תפקידה של הדמות בסידרה מקבל חיזוק גדול . אני אישית מאוד אוהב סרטים וסדרות שעוסקים במיימד הזמן והתנועה בו (בחזרה לעתיד , גולשים בזמן ... ) והפרק הבא יתעסק בזה כנראה . היה ברור שיהיו שינויים רציניים בסדרה , הרי היא תוכננה להיות מיני סדרה בת 5 פרקים , והכותבים מתחילים את הסיפור מחדש העונה . יש דברים שנותרו כפי שהם , כמו הכוחות של ה 4400 , ולעומת זאת הכיוונים שאליהם הסדרה תלך בעתיד , לא מותירים ברירה בידי הכותבים והם חייבים להוריד דמויות אחדות ,ולשנות דמויות אחרות . ממש הדליקה לי את המוח המחשבה שפתאם כולם מבינים (הצופים ) שהאסון לא נמנע כאשר ה 4400 הוחזרו , ומטרת אנשי העתיד לא הושגה . הרי בחירתם של אנשי ה 4400 נשארה , והם קובעים מה הם יעשו עם הכוחות שלהם . האישה מהעתיד אמרה שקרו תקלות רבות מדי ולכן ציר הזמן לא השתנה . קחו לדוגמא את מותם של חלק מה 4400 בגלל התנקשויות של המתנגדים , או את אלו שמתו בגלל בטיפול התרופתי שקיבלו מהשלטונות , אולי המרכז של ה 4400 לא היה אמור לקום ולכן דאגו מהעתיד לחסל את מקים המרכז . אולי אנשי העתיד לא צפו את הפעולה של השלטונות ולכן קבוצת נובה לא היתה אמורה לקום ... ההשערות הן אין סופיות ואין להן גבול . לדעתי הסדרה מתחילה להראות טוב יותר וגורמת לצופים לחשוב , וזה שינוי מבורך . אם יתחילו תיאוריות כמו באבודים זה רק יעלה את ההתעניינות ואת הרייטינג , וזה דבר שיכול רק לתרום להתפתחות ... לא יכול לחכות כבר ליום שני הבא!

dothack

New member
בקשר לפרק 4 עונה 3

ישנו דימיון ענקי בין פרק זה לבין הסרט הנשכחים יותר מדי דומה

dexsus

New member
אכן פרק קשה!!!

אבל אני בטוח שהכל יסתדר.. פרק דיי מוזר, הרבה שאלות עולות בו..והשאלה הכי חשובה היא שאיך לעזאזל מאיה לא ידעה מה הולך לקרות לה??? באמת פרק עם תפנית חדה, מקווה שהכל יסתדר, בלי מאיה "המסתורית" הסידרה לא תיהיה אותו דבר.. ואיזבל סוף סוף מראה את היכולות האמתיות שלה. קשה לדעת מה הכוונות שלה כרגע , לאיזה צד היא נוטה. אבל אני בטוח שאת זה נראה בהמשך.. ואיפה ג'ורדן לעזאזל?!?!?

../images/Emo58.gif WOW

פאק זה היה פרק כל-כך טוב!!! אהבתי את הקטע שהם מפענחים מהיומן של מאיה את כל הרמזים עד שהם מצליחים להגיע לבית, זה היה כמו סידרת תעלומות כזאת :p וכמובן שאהבתי את הטוויסט הענקי הזה שהם הכניסו פתאום באמצע הסידרה, מעניין איך הם יעשו עכשיו את ההמשך הסידרה... כאילו מה היא תתרחש עכשיו ב2 מימדים? בלי קשר לפרק יש 2 דברים שמציקים לי: 1) בסוף העונה השנייה ראו שג'ורדון חוזר-איפה הוא לעזאזל?!!??! עד שיראו אותו כבר כולם ישכחו שהוא חזר וזה יראה ממש דפוק Oo 2) אלנה-היא כל כך נחמדה ונאיבית שזה פשוט מ=פ=ח=י=ד אותי, אני ממש כמעט בטוח שהאישה הזאת תצטרף לנובה גרופ או משהו בסיגנון, אני חושד בה כבר מהפרק הראשון שראינו אותה :p לסיכום: וואוו זה היה חתיכת פרק משוגע! אני לא יכול לחכות לפרק הבא כבר!! הדבר הכי מגניב, הוא שאשכרה אני מבין הכל כרגע :p רק שזה לא יהפוך להיות כמו אבודים שמרוב תעלומה כבר לא הבנתי מה הולך שם, הרגשתי אידיוט כשראיתי את זה-אז סגרתי את הטלוויזיה וזהו.

Hatotah1

New member
וואו פאק טוב!

כמה הפתעות, כמה מתח..ואיזה סיום יא אללה! אוף עכשיו לחכות שבוע :(

unkown7

New member
תכלס פרק קשה

ספוילר: לעזעאל סוף מפתיעה / מאכזב כיאלו רוצים לראות את המאיה בעונה וככה הם (האנשים מהעתיד) שולחים אותה עוד יותר אחרונה- זה גרוע, השאלה איך עם יעבירו את זה... זה די מאכזב וקשה מאוד לצאת מהמצב הזה שהם הכניסו את עצמם המפיקים, בשביל שמאיה תחזור ל"הווה" של אמא שלה

dorgilyt

New member
פרק מוזר, ואיפה הממזר הזה?

היה איזה ממזר שהבריח ספוילר שלילי חוזרת בפרק 4.

Freemee

New member
חכה

יכול להיות שהוא מתייחס לשני הפרקים הראשונים כאחד משותף. אבל יש מצב שהוא ממזר. לא נאשים עדיין.

adir555

New member
אהבתי ../images/Emo58.gif../images/Emo13.gif

למה היה פרק חביב ביותר... נראה לי שהכל יסתדר בסוף כי הם לא יבאסו את הצופים על תחילת הסדרה. עשיתי קאמבאק עם תחילת העונה ה-3.

Mobisss

New member
לדעתי...

הפרק היה טוב מאוד. הסדרה עדיין כמו שאני אוהב מסתוריות וכל זה, הפרק הזה בהחלט שינה מלא דברים בעלילה והעלה שאלות כמו : מי אמר שלא עשו את מה שעושים עכשיו עם מאיה מלא פעמים? מי אמר שהעונה הראשונה היא באמת הפעם הראשונה שהביאו את ה4400, הרי יכולים למחוק זכרון ולהחזיר בזמן שוב, אז ל"אנשי העתיד" יש כנראה הרבה "פסילות" הם יכולים לנסות כמה שהם רוצים לסדר את העתיד... בקיצור, זה די מעצבן אם מאיה תלך, או לחילופין, זה יתמקד רק במאיה. נחכה לשבוע הבא, ונקווה לטוב! :)

Freemee

New member
לאו דווקא ../images/Emo58.gif

לא מאה אחוז שהם יכולים לשנות 100 פעם. כי אל תשכחי שהעבר וההווה משפיעים על העתיד. זה שזה לא השפיע עדיין זה בגלל שחלק מה4400 מתו ואז המטרה לא הוגשמה, אך אם המטרה הייתה מוגשמת, העתיד היה טוב יותר בסופו של דבר ולכי תדעי אם בכלל אפילו היו אנשים ששולטים על 4400, הם לא היו קיימים כי לא היה צריך אותם..

Mobisss

New member
קודם כל...

מי אמר בכלל שאני בת? אם תקרא את ההודעה תראה לשון זכר. :| דבר שני, אתה לא יכול לדעת מה יקרה בעתיד, אז אתה לא יכול לדעת אם הם כן עשו את זה הרבה פעמים או לא. ומי אמר שרק בגלל שהם מתו זה לא עבד? היא לא הביאה שום סיבה.

Freemee

New member
אופס סורי

זאת הפעם הראשונה שאני מתבלבל ומחשיב יוזר כבת במקום בן ולא ההפך חח.

axnholic

New member
שרשור עונה 3 פרק 4 (או 3)

השרשור מכיל ספוילרים לא מסומנים. אנשים, זה באמת לא מסובך לסמן כראוי ספוילרים, ואני באמת לא רוצה למחוק לכם הודעות, אז בבקשה תסמנו!

axnholic

New member
304/303 ../images/Emo58.gif

הפרק הכי טוב עד עכשיו. פרק מלא מתח וכיוונים חדשים. הקטע עם החטיפת ילדים היה כל כך לא צפוי. בהתחלה אפילו אני חשבתי ש"שרה" היא אחותה. כבר ציפיתי לסיפור משעמם, אבל הם בהחלט הפתיעו אותי. המתח נבנה ממש טוב. ולגלות בסוף שהיא [כביכול] מהעתיד היה ממש מפתיע. הרבה זמן לא הרגשתי את המתח הזה. הדבר שהיה גם ממש נחמד בפרק הוא שהמעבר בין מאיה לאיזבל לא היה משעמם. איזבל הפתיעה אותי לטובה. אני מקווה שהם יענו על כל השאלות שכתבתם בפרק הבא. יש רק בעיה אחת בכל הסיפור הזה על אנשי העתיד ה"טובים" - אם אנשי העתיד באמת לקחו את מאיה ואת חבריה [למטרה טובה], מה הם עשו ללינדסי בפנים?

chemical girl

New member
../images/Emo58.gifתשובה

לא עשו ללינדזי כלום בפנים, הם פשוט סיממו אותה כדי שהיא לא תעשה בעיות.

למעלה